Krafft hästfoder

Från märket Krafft finns flera hästfoder att köpa online. Lucerne Pellets är gjord på fiberrik lusern som också finns att köpa i hackad form (Lucerne Chopped). Lusern är baljväxten som kännetecknas av högt innehåll av högkvalitativt protein och växttråd. Den kallas ibland också för Blålusern eller Alfalfa.

Översikt av foder från Krafft

Här följer nu en översikt med aktuella priser och bilder på foder till häst från Krafft. Klicka på bilden för att läsa mer om ett specifikt foder.

Populärt inom Krafft hästfoder

 • Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg
  Lucerne Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen.
 • Hästfoder Krafft Plus Protein, 20 kg

  Hästfoder Krafft Plus Protein, 20 kg
  Koncentrerat kompletteringsfoder som tillför protein i kombination med fett, fibrer samt vitaminer och mineraler i balanserade proportioner.
 • Hästfoder Krafft Senior Sensitive, 20 kg

  Hästfoder Krafft Senior Sensitive, 20 kg
  Kompletteringsfoder speciellt anpassat för äldre hästar, eller hästar som har svårt att sätta hull i alla åldrar. 
 • Hästfoder Krafft Muscle Up, 20 kg

  Hästfoder Krafft Muscle Up, 20 kg
  Ett extra proteinrikt kompletteringsfoder med låg andel stärkelse. Ger ett koncentrerat tillskott av kvalitetsprotein (främst potatisprotein). 

Fler tips på Krafft hästfoder

 • Mjölkersättning Krafft Milk, 5 kg

  Mjölkersättning Krafft Milk, 5 kg
  En stomjölksersättning som är framtagen speciellt för hästar. Under vecka 11-12 minskas mängden Krafft Milk tills fölet äter tillräckligt med grovfoder och kraftfoder.
 • Hästfoder Krafft Performance Low Starch Müsli, 20 kg

  Hästfoder Krafft Performance Low Starch Müsli, 20 kg
  Krafft Performance Low Starch Müsli är ett kompletteringsfoder med extra lågt stärkelse- och sockerinnehåll, med tillsatt levande jäst för att balansera hästens fodersmältningssystem. Energin kommer framför allt från en extra hög andel fibrer och fett.
 • Fodertillskott Krafft Electrolytes Pro, 1,2 kg

  Fodertillskott Krafft Electrolytes Pro, 1,2 kg
  Electrolytes Pro från Krafft är ett effektivt hästtillskott som ersätter förlust av flera viktiga elektrolyter i samband med till exempel blöt avföring och krafitg svettning. 
 • Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en normal nivå protein.
 • Hästfoder Krafft High Protein Muesli, 20 kg

  Hästfoder Krafft High Protein Muesli, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder i müsliform för avelsston, föl och unghästar. Ger en balanserad tillförsel av viktiga näringsämnen och behöver normalt inte kompletteras med tillskott.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin B, 10 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin B, 10 kg
  Krafft Vitamin B tillför i pelleterad form B-vitaminer som är viktiga för bland annat muskelutvecklingen och grovtarmens funktion. Krafft Vitamin B finns även i flytande form.
 • Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg
  Lucerne Pure pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform utan tillsatt melass. Används i kombination med hö, ensilage och bete.  
 • Fodertillskott Krafft Vitamin E, 10 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin E, 10 kg
  Krafft Vitamin E är ett viktigt tillskott för störningsfri muskelfunktion hos hårt arbetande hästar. Tillför högkoncentrerad, ren E-vitamin, utan tillsats av selen.
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg
  Mineralfoder för hästar som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g

  Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g
  Joint Support från Krafft är ett unikt hästtillskott med fyra komponenter som är viktiga för att upprätthålla ledernas rörlighet. Tillskottet kan ges till alla hästar men lämpar sig främst till hästar i hård fysisk träning och för äldre hästar.
 • Hästfoder Krafft Groov Sensitive, 20 kg

  Hästfoder Krafft Groov Sensitive, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder anpassat för den havrekänsliga hästen. Fodret säkrar intaget av kvalitetsprotein, fibrer och fett. Innehåller en medelhög nivå protein.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin B, 1 l

  Fodertillskott Krafft Vitamin B, 1 l
  Krafft Vitamin B är ett flytande fodertillskott som säkrar intaget av vitaminer ur B-komplexet, vilka har en viktig funktion bland annat vid hästens energiutvinning. Krafft Vitamin B finns även i fast form.
 • Fodertillskott Krafft Gastro Support, 500 g

  Fodertillskott Krafft Gastro Support, 500 g
  Gastro Support är ett mag- och tarmtillskott från Krafft som bibehåller en sund grovtarmsfunktion genom att tillföra B-vitaminer, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid akuta störningar.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin E, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin E, 3 kg
  Krafft Vitamin E är ett viktigt tillskott för störningsfri muskelfunktion hos hårt arbetande hästar. Tillför högkoncentrerad, ren E-vitamin, utan tillsats av selen.
 • Hästfoder Krafft High Energy Muesli, 20 kg

  Hästfoder Krafft High Energy Muesli, 20 kg
  Krafft High Energy Muesli är ett kompletteringsfoder i müsliform för tävlingshästar. Tillsammans med ett lämpligt grovfoder täcker High Energy Muesli det totala näringsbehovet hos de flesta tävlingshästar.
 • Hästfoder Krafft Lucerne Chopped, 15 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Chopped, 15 kg
  Krafft Lucerne Chopped är ett varmluftstorkat grovfoder baserat på hackad lusern. Används i kombination med hö, ensilage och bete – och kan tillsammans med foderhalm även ges som enda grovfoder.
 • Fodertillskott Krafft KopparJärn, 700 g

  Fodertillskott Krafft KopparJärn, 700 g
  Krafft KopparJärn fodertillskott med koppar och järn ger de två viktiga spårämnena i den form (organiskt bundna) som hästen har lättast att ta upp. Behovet fastställs via blodprov eller efter kontakt med veterinär.
 • Hästfoder Krafft Miner Original Granulate, 25 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Granulate, 25 kg
  Ett mineralfoder i granulerad form som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för högpresterande hästar. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem.
 • Hästfoder Krafft Performance MaxBalance, 20 kg

  Hästfoder Krafft Performance MaxBalance, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder för prestationshästar eller hästar med känslig mage. Fodret har en hög SPC-effekt per kg foder, vilket påskyndar återhämtningen efter träning.
 • Fodertillskott Krafft Biotin, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Biotin, 3 kg
  Krafft Biotin är ett pelleterat och lättdoserat kompletteringsfoder med Biotin. Tillskottet skapar de rätta förutsättningarna för god hovkvalitet.
 • Hästfoder Krafft Foal, 20 kg

  Hästfoder Krafft Foal, 20 kg
  Kompletteringsfoder speciellt utvecklat för föl och unghästar innehållande extra mycket kvalitetsprotein, vitaminer och mineraler.
 • Hästfoder Krafft Groov Original, 20 kg

  Hästfoder Krafft Groov Original, 20 kg
  Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en medelhög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 90.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin Multi, 10 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin Multi, 10 kg
  Krafft Vitamin Multi kombinerar viktiga vitaminer i pelleterad form. Säkrar basintaget av vitaminer till dräktiga ston och ston som ska betäckas.
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder. Miner Vit balanserar inslaget av kalcium så att en sund jämvikt med övriga mineraler bibehålls.
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem. 
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder. Miner Vit balanserar inslaget av kalcium så att en sund jämvikt med övriga mineraler bibehålls.
 • Hästfoder Krafft Performance Energy, 20 kg

  Hästfoder Krafft Performance Energy, 20 kg
  Energirikt kompletteringsfoder för prestationshästar, som är rikt på fiber och fett och innehåller kvalitetsprotein. Innehåller en medelhög nivå protein.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder som ger högpresterande hästar ett balanserat och komplett intag av vitaminer, mineraler och spårämnen. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Hästfoder Krafft Plus Energy, 20 kg

  Hästfoder Krafft Plus Energy, 20 kg
  Koncentrerat kompletteringsfoder som tillför skonsam energi. Rikt på fibrer och fett i kombination med kvalitetsprotein samt vitaminer och mineraler i balanserade proportioner.
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg
  Krafft Miner Blå är ett mineralfoder för hästar. Fodret ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder Krafft Sensitive Muesli, 20 kg

  Hästfoder Krafft Sensitive Muesli, 20 kg
  Krafft Sensitive Muesli är ett hälsosamt och smakfullt kompletteringsfoder i müsliform för hästar i lätt eller normalt arbete (den grupp som de flesta av landets hästar tillhör). Fodret är havrefritt.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin B, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin B, 3 kg
  Krafft Vitamin B tillför i pelleterad form B-vitaminer som är viktiga för bland annat muskelutvecklingen och grovtarmens funktion. Krafft Vitamin B finns även i flytande form.
 • Fodertillskott Krafft Linseed Oil, 1 L

  Fodertillskott Krafft Linseed Oil, 1 L
  Linseed Oil från Krafft är en linfröolja som tillför koncetrerad energi i skonsam form, till exempel till hästar med muskelproblem eller hästar som är svåra att hålla i hull. 
 • Fodertillskott Krafft Gastro Support, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Gastro Support, 3 kg
  Gastro Support är ett mag- och tarmtillskott från Krafft som bibehåller en sund grovtarmsfunktion genom att tillföra B-vitaminer, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid akuta störningar.
 • Hästfoder Krafft Performance Low Starch, 20 kg

  Hästfoder Krafft Performance Low Starch, 20 kg
  Krafft Performance Low Starch är ett unikt kompletteringsfoder med endast 4% stärkelse och 4% socker, där energin framförallt kommer från en extra hög andel fibrer och fett. Fodret innehåller inga havrekärnor och är utan tillsatt melass.
 • Fodertillskott Krafft Oil, 1,8 L

  Fodertillskott Krafft Oil, 1,8 L
  Krafft Oil är en ren rapsolja av livsmedelskvalitet som ger ett rent, koncentrerat energitillskott i skonsam form. Oljan är rik på nyttiga fettsyror som bidrar till blank hårrem och ett gott allmäntillstånd.
 • Hästfoder Krafft Performance, 20 kg

  Hästfoder Krafft Performance, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Genom en patenterad naturlig process (SPC) har fodret egenskaper som ger en snabbare normalisering av vätskebalansen och påskyndar återhämtning efter träning.
 • Fodertillskott Krafft Magnesium, 130 g

  Fodertillskott Krafft Magnesium, 130 g
  Krafft Magnesium förebygger den magnesiumbrist som under vissa år är relativt vanlig bland svenska hästar och som bland annat påverkar muskelfunktionen och hästens mentala balans negativt.
 • Hästfoder Krafft Sport Original, 20 kg

  Hästfoder Krafft Sport Original, 20 kg
  Energirikt kompletteringsfoder för prestationshästar, som är rikt på fiber och fett och innehåller kvalitetsprotein. Innehåller en medelhög nivå protein.
 • Fodertillskott Krafft Stress Relief, 700 g

  Fodertillskott Krafft Stress Relief, 700 g
  Krafft Stress Relief är ett kompletteringsfoder med magnesium. Tillskottet innehåller vitaminer och aminosyror som balanserar hästens temperament i stressade situationer.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin Multi, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Vitamin Multi, 3 kg
  Krafft Vitamin Multi kombinerar viktiga vitaminer i pelleterad form. Fodertillskottet säkrar basintaget av vitaminer till dräktiga ston och ston som ska betäckas.
 • Fodertillskott Krafft Hoof Support, 700 g

  Fodertillskott Krafft Hoof Support, 700 g
  Hoof Support från Krafft är en balanserad sammansättning av viktiga ämnen som bidrar till bättre hovkvalitet, ökar hovtillväxten och motverkar hovsprickor.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin E, 1 l

  Fodertillskott Krafft Vitamin E, 1 l
  Krafft Vitamin E är ett flytande fodertillskott som tillför högkoncentrerad, ren E-vitamin, utan tillsats av selen. Ett viktigt tillskott för störningsfri mulskelfunktion hos hårt arbetande hästar.
 • Hästfoder Krafft Groov Protein, 20 kg

  Hästfoder Krafft Groov Protein, 20 kg
  Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en hög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 125.
 • Hästfoder Krafft Sensitive Mash RM, 15 kg

  Hästfoder Krafft Sensitive Mash RM, 15 kg
  Havrefritt hästfoder med smakrika och hälsosamma råvaror, perfekt för snabbare återhämtning efter prestation eller för att få en känslig hästmage i form.
 • Fodertillskott Krafft Vitamin B, 5 l

  Fodertillskott Krafft Vitamin B, 5 l
  Krafft Vitamin B är ett flytande fodertillskott som säkrar intaget av vitaminer ur B-komplexet, vilka har en viktig funktion bland annat vid hästens energiutvinning. Krafft Vitamin B finns även i fast form.
 • Fodertillskott Krafft Oil, 10 l

  Fodertillskott Krafft Oil, 10 l
  Krafft Oil är en ren rapsolja av livsmedelskvalitet som ger ett rent, koncentrerat energitillskott i skonsam form. Oljan är rik på nyttiga fettsyror som bidrar till blank hårrem och ett gott allmäntillstånd.
ilead