Arnika till häst

Arnika (arnica) är växten som också kallas för Hästfibbla eller Slåttergubbe och som länge använts för att göra tinkturer på. Användningsområdet är som lindrande gel eller smörja vid muskelvärk och är vanligt förekommande i liniment till hästar. När du smörjer arnikagel på din häst är effekten vidgade blodkärl, som kan verka mjukgörande för muskler och leder samt minska svullnaden.

Arnika med sina gula blommorArnika med sina gula blommor

Köpa Arnika gels online

 • Liniment Eclipse Biofarmab Arnika Gel 500ml

  Liniment Eclipse Biofarmab Arnika Gel 500ml
  Ett utmärkt massageliniment för hästens muskler. Lätt och smidigt att massera in. Massera in noggrant på det aktuella stället.
 • Liniment Eclipse Biofarmab Arnika Gel 1L

  Liniment Eclipse Biofarmab Arnika Gel 1L
  Rent Arnikaliniment av högsta kvalité i gelform från arnikablommor. Ett utmärkt massageliniment för hästens muskler.
 • Liniment Emin Arnika Gel 1050ml

  Liniment Emin Arnika Gel 1050ml
  Arnika Gel från Emin är ett liniment med mycket goda egenskaper. Ett hästliniment med naturlig råvara och hög effekt.
 • Liniment Eclipse Biofarmab Arnika 1L

  Liniment Eclipse Biofarmab Arnika 1L
  Eclipse Biofarmab Arnika är ett rent arnikaliniment utvunnet ur arnikablommor. Perfekt för skötsel av tävlingshästens ben och muskler.
 • Liniment Eclipse Biofarmab Arnika 500ml

  Liniment Eclipse Biofarmab Arnika 500ml
  Eclipse Biofarmab Arnika är ett rent arnikaliniment utvunnet ur arnikablommor. Används vid skötsel av tävlingshästens ben och muskler.
 • Trikem Arnica Gel - 1000 ml

  Trikem Arnica Gel - 1000 ml
  Trikem Arnica är ett välgörande liniment för muskler och leder hos din häst. Det är en mild, naturligt arnrika baserad på Montana-extrakt som traditionellt använts för vård av senor, muskler, leder och benhinnor. Använd som massagevätska eller våtvar
 • Liniment Emin Arnika Gel 520ml

  Liniment Emin Arnika Gel 520ml
  Arnika Gel från Emin är ett liniment med mycket goda egenskaper. Ett hästliniment med naturlig råvara och hög effekt.
 • Eclipse Biofarmab Arnika gel – 1 L

  Eclipse Biofarmab Arnika gel – 1 L
  Eclipse Biofarmab Arnika gel – 1 L Djupverkande liniment av arnikatinktur för massage av hästens muskler. Linimentet är i gelform och masseras smidigt och lätt in. Arnikaextrakt har länge använts som läkemedelsväxt och bidrar bl.a till att vidga blod
 • Arnika Gel Biofarmab 2,7 L

  Arnika Gel Biofarmab 2,7 L
  Arnika gel från biofarmab är ett lätt och smidigt att massera in tack vare gelformen.  lämplig vid massage av stora muskelgrupper. Ingen tävlingskarens   arnika gel finns att köpa i flaska om 500&hellip:
 • Arnika 1 L

  Arnika 1 L
  Arnika från eclipse biofarmab lämpar sig framförall för hästen senor, leder och ligament. Men linimentet går även att använda som massageliniment.
 • Eclipse Biofarmab Arnika Gel 500 ml

  Eclipse Biofarmab Arnika Gel 500 ml
  Eclipse Biofarmab Arnika Gel 0,5LEclipse Biofarmab extrakt som traditionellt använts för vård av senor, muskler, leder och benhinnor. Använd som massagevätska eller våtvarmt omslag, med eller utan bandage. Ska endast använda på intakt, oskadad hud. 
 • Arnika Gel Biofarmab 1 L

  Arnika Gel Biofarmab 1 L
  arnika gel från biofarmab är ett lätt och smidigt att massera in tack vare gelformen. lämplig vid massage av stora muskelgrupper.ingen tävlingskarens   arnika gel finns att köpa i flaska&hellip:

Kan man använda Arnika gel på människa?

Olika tillverkare av arnikagel har fokuserat på olika målgrupper så de produkterna du hittar här på sidan är främst tänkt till hästar. Arnica till människa finns som arnicaextrakt i liniment och massageolja från till exempel Neals Yard Remedies, Weleda och Ormsalva.