Foderring till häst

Foderring till häst och höbalsanordning är viktiga för att säkerställa korrekt utfodring och minska spill. De hjälper till att hålla höet på plats, vilket gör det lättare för hästarna att äta och underlättar även för stallpersonalen att hantera fodret. Detta bidrar till en bättre foderhantering och kan även spara tid och resurser.

Köp ny foderring online

 • Foderring - 128 cm

  Foderring - 128 cm
  En balring som kan fyllas med lös hö, halm eller ensilage. Ringen ser till att grovfodret inte trampas ner av djuren. Den är lätt att flytta runt och byta utfodringsplats om det behövs. Foderhäcken&hellip:
 • Foderring - 180 cm

  Foderring - 180 cm
  En balring som kan fyllas med lös hö, halm eller ensilage. Ringer ser till att grovfodret inte trampas ner av djuren, lätt att flytta runt och byta utfodringsplats om det behövs. Foderhäcken består&hellip:
 • Foderhäck, 180 cm - Får

  Foderhäck, 180 cm - Får
  Höhäck specieldesignad för får. Ø180 cm. Ätplatserna är snedställda vilket gör att balringen även är lämplig för lamm Rundbalshäcken kan delas i tre delar som bultas ihop för en stabil konstruktion.&hellip:
 • Hönät Till Foderring Maskor 4,5x4,5 Cm

  Hönät Till Foderring Maskor 4,5x4,5 Cm
  med småmaskiga hönät förlänger man ättiden för hästen. Hönätet bidrar till att hästarna kan äta lugnare och lite i taget. Att äta genom ett hönät med små maskor är en speciell teknik som&hellip:

Begagnade foderringar

Om du tycker att priset på nya foderringarna är för högt kan du söka efter begagnade foderringar. Leta på till exempel Blocket, Facebook eller nischade lantbrukssajter för efterhandsmarknad.

En del händiga personer har också gjort egna foderringar med material som är till övers eller med billigare bitar som går att böja.