Ridhjälm med glitter

Skaffa någon av dessa ridhjälmar med glitter. Din ridhjälm ska i första hand skydda ditt huvud men varför inte kombinera det med stil!

Glittrande ridhjälmar

 • Whitaker VX2 Sparkly

  Whitaker VX2 Sparkly
  Den här lätta ridhjälmen har en ratt för att passa storleksjustering, en studsande topp, en märkesplakett i metall och tre frontventiler med silverglitterdekorer.
 • Whitaker NRG-hjälm

  Whitaker NRG-hjälm
  ASTM F1163-15 standard, maskintvättbart coolmaxfoder. Två stora luftventiler på framsidan för att underlätta cirkulationen. Ett system som gör att du kan ringa in och passa in, studsande topp, exceptionellt lätt, glitterdekaler på fram- och baksidan.
 • Hansbo Sport Ridhjälm MIPS Vision Golden Chrome L - 58-60 cm

  Hansbo Sport Ridhjälm MIPS Vision Golden Chrome L - 58-60 cm
  En elegant ridhjälm från Hansbo Sport i läcker, glossy finish. Bred solskärm ger extra skydd mot sol och regn, samtidigt som det ger hjälmen en moden och sportig look. Paneldetaljer i rosegold (roséguld) och glittertopp. MIPS-system för ökat skydd vid rotationsslag. Sex ventillationsöppningar för ökad komfort. Hakband med trepunktsfästen i syntetiskt läder, snabbspänne och en mjuk tunnel av Cooldrymaterial. För optimal passform justeras storleken enkelt baktill med hjälp av rattsystemet och det justerbara hakbandet. Avtagbart innerfoder av Cooldry-material, som torkar snabbt och håller huvudet svalt. Tvättas i maskin vid 40°C. Mips står för  Multi-directional Impact Protection System  och är en svensk uppfinning. I en hjälm med ett Mips-system är skal och liner åtskilda med ett lågfriktionslager ( LFL ). Detta är ett tunt lager lågfriktionsplast upphängt i gummiinfästningar. Lågfriktionslagret tillåter en glidrörelse på 10-15 mm. i alla riktningar, och är designad att minska rotationsrörelsen för hjärnan vid en kollision. Detta lågfriktionslager finns mellan EPS-skummet (expanderad polystyren) och de kuddar som kommer i kontakt med användarens huvud. Om hjälmen blir utsatt för ett snett islag vilket är den vanligaste typen av nedslag vid ett fall, gör det låga friktions lagret att hjälmen glider i förhållande till huvudet. Detta i syfte att minska risken för huvudtrauma, som exempelvis hjärnskakning. Det som skiljer en vanlig hjälm från med en hjälm med ett Mips-system är främst, att de vanliga hjälmarna är utvecklade och designade för att skydda individens skallben och mot smällar som skapas från en linjär påverkan, dvs rakt från sidan eller rakt ovanifrån.
 • BR Ridhjälm Omega Microfiber Glitter Top Bred Solskärm Svart 55-57 cm

  BR Ridhjälm Omega Microfiber Glitter Top Bred Solskärm Svart 55-57 cm
  Denna ridhjälm från BR utmärker sig för sin glittriga topp, upphöjd för att vara extra iögonfallande, sin snygga i microfiber, och den extra breda solskärmen. Hjälmen har ett lätt skal av starkt ABS-material. Toppen täckt med glittermaterial är inramad av en roséfärgad kant med sex ventilationsöppningar. Hjälmen är utrustad med ett justerbart hakband prytt med snyggt syntetläder. Hakremmen är försedd med ett snabbspänne och ett mjukt hakskydd av material som andas. Innerfodret är tillverkat av Cooldry och mesh, som torkar snabbt och håller huvudet svalt tillsammans med ventilationsöppningarna. Detta helt avtagbara foder kan tvättas i maskin i 40°C. Justerbar med rattsystem vilket säkerställer en perfekt passform. Hjälmen uppfyller säkerhetsstandarden CE VG1 01.040 2014-12.
 • Jacson Philly Ridhjälm Mips Svart

  Jacson Philly Ridhjälm Mips Svart
  Om du letar efter en snygg och säker ridhjälm, kan vår svarta ridhjälm med rosa glitterpaljetter vara det perfekta valet för dig! Denna ridhjälm är utformad med det innovativa MIPS säkerhetssystemet, som hjälper till att minimera skador vid eventuella olyckor. Glitterpaljetterna ger en glittrig touch till din ridoutfit, medan den svarta färgen gör att hjälmen passar perfekt till alla färger och stilar.Ridhjälmen är bekväm att bära, med en justerbar storlek och mjuka hakband täckta med syntetiskt skinn.Om du vill se säker ut och samtidigt lägga till lite färg och glittrighet till din ridoutfit, är vår svarta ridhjälm med rosa glitterpaljetter ett utmärkt val. Beställ din hjälm idag och skydda dig själv med stil på din nästa ridtur!
 • Hansbo Sport Ridhjälm MIPS Vision Glitter Svart - S

  Hansbo Sport Ridhjälm MIPS Vision Glitter Svart - S
 • Back on Track Pardus+ Ridhjälm MIPS Smooth Blå Medium (55-57 cm)

  Back on Track Pardus+ Ridhjälm MIPS Smooth Blå Medium (55-57 cm)
  EQ3 Pardus+ med skruv är Back on Track EQ3 nyaste hjälm med en helt ny stilren design. Nu även med skruvfunktion för bästa passform. Hjälmen kommer i två olika utföranden, smooth som är matt och micromocca med glitter. Pardus har god ventilation tack vare flera olika lufthål fram och back på hjälmen. Fodret i hjälmen är avtagbar och gjord i Coolmax som transporterar bort fukt. Fodret kan enkelt tvättas rent med ljummet vatten. Pardus är utrustad med samma MIPS rotationssystem som EQ3 Lynx, vilket var den hjälm som vann Folksams Bäst i test 2018. MIPS Brain Protection System ger markant ökad säkerhet mot hjärnskador. MIPS-systemet imiterar det säkerhetssystem som redan finns i människans huvud. När huvudet utsätts för ett snett islag kan hjärnan röra sig i cerebrospinalvätskan, vilket minskar våldet som hjärnan utsätts för vid ett snett islag. MIPS-systemet är det gula rörliga skalet du ser inne i alla Back on Track hjälmar. Hjälmen har en passform för lite mer avlånga huvuden och man behöver gå upp en storlek mot tidigare hjälm. Pardus kommer i storlekar XS, Small, Medium, Large. MIPS* Säkerhetssystem. Skruvfuktion Trepunktsfäste. Ventilation fram och bak. Öronbyglar.i läder Tvättbart funktionsfoder. Godkänd för ridning i alla discipliner. Godkänd enligt CE VG1 01.040 2014-12 och EN1384.2017 säkerhetsstandard. Teknologi MIPS står för Multi-directional Impact Protection System och är system placerat inne i hjälmen, konstruerat för att skydda hjärnan genom att minska de skadliga krafterna vid eventuella fall från t.ex. häst och cykel. Läs mer om MIPS. Coolmax® är utvecklat för att hålla dig torr och öka din komfort. Tillverkat av specialbehandlat polyesterfiber med en unik ytkonstruktion som transporterar bort fukt från huden ut genom tygets ytterlager. Där torkar fukten snabbare än hos något annat tyg och reglerar på så vis hudens temperatur genom kondensavkylning. Läs mer om Coolmax®.
 • BR Ridhjälm Omega Roseguld Glitter Top Bred Solskärm Marin 55-57 cm

  BR Ridhjälm Omega Roseguld Glitter Top Bred Solskärm Marin 55-57 cm
  Denna ridhjälm från BR utmärker sig för sin glittriga topp inramad av en glänsande kant i roséguld, och den extra breda solskärmen. Hjälmen har ett lätt skal av starkt ABS-material. Toppen täckt med glittermaterial är inramad av en roséfärgad kant med sex ventilationsöppningar. Hjälmen är utrustad med ett justerbart hakband prytt med snyggt syntetläder. Hakremmen är försedd med ett snabbspänne och ett mjukt hakskydd av material som andas. Innerfodret är tillverkat av Cooldry och mesh, som torkar snabbt och håller huvudet svalt tillsammans med ventilationsöppningarna. Detta helt avtagbara foder kan tvättas i maskin i 40°C. Justerbar med rattsystem vilket säkerställer en perfekt passform. Hjälmen uppfyller säkerhetsstandarden CE VG1 01.040 2014-12.

Rosa ridhjälm med glitter

 • Jacson Philly Ridhjälm Mips Rosa S/M

  Jacson Philly Ridhjälm Mips Rosa S/M
  Den här rosa ridhjälmen är den perfekta kombinationen av säkerhet och stil. Med det innovativa MIPS säkerhetssystemet kan du vara säker på att du får den bästa skyddet vid eventuella olyckor.Men det är inte bara säkerheten som gör den här ridhjälmen speciell. Den rosa färgen och glitterpaljetterna ger den en unik och glamorös touch, perfekt för den fashionmedvetna ryttaren.Juniorer kommer också att gilla den här ridhjälmen, med sin bekväma passform och lättviktskonstruktion. Och med sin mångsidighet kan den enkelt matchas med övrigt sortiment för att skapa en koordinerad och professionell look.Så om du vill ha en ridhjälm som både skyddar och ser bra ut, är den här rosa ridhjälmen med glitterpaljetter det perfekta valet.