Rosa ridhjälmar

Här får du tips på några ridhjälmar som är i rosa färg eller har rosa detaljer på hjälmen.

Ridhjälmar med rosa färg eller detaljer

 • HKM Graz Ridhjälm Rosa Glitter Roséguld M-L (57-59 cm)

  HKM Graz Ridhjälm Rosa Glitter Roséguld M-L (57-59 cm)
  En snygg ridhjälm som erbjuder hög komfort, med ventilation både bak och fram. Hjälmen har ett mjukt foder som dessutom är uttagbart, för enkel rengöring. Fodret är tillverkat av 100% polyester. Storleken justeras med ratten som sitter bak i nacken, för optimal passform. 3-punktshakband med fodring för extra komfort och säkerhet. Möter säkerghetsstandard vg1 01.040 2014-12
 • OneK Defender Pro Matte Rosegold Piping Ridhjälm Svart Skal storlek 1 (51-56 cm)

  OneK Defender Pro Matte Rosegold Piping Ridhjälm Svart Skal storlek 1 (51-56 cm)
  Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 - där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017. OneK ger dig mycket bra ventilation med två ventilationsnät av rostfritt stål fram, två på sidan, en bak samt två i mittenskåran. Hjälmen har vadderad interiör av syntetisk mocka, justerbar knäppning, samt Fastex-spänne. OneK-hjälmen går att få i 3 olika skalstorlekar (0 , 1 och 2). Genom att kombinera skalen med liner i valfri storlek, finns i XS-XL , kan du uppnå en perfekt passform. Linern är av ett antibakteriellt behandlat material som är snabbtorkande, fukttransporterande samt tvättbart. Hjälmarna från OneK erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design med tillräckligt många funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditionell design. OneK kombinerar det bästa av två världar!
 • Charles Owen Halo Mips Ridhjälm Svart Matt/Rose Gold Skal L - (59-61 cm)

  Charles Owen Halo Mips Ridhjälm Svart Matt/Rose Gold Skal L - (59-61 cm)
  Halo Mips ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Med MIPS Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Skal S: 52-55 Skal M: 55-58 Skal L: 59-61 En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.
 • BR Ridhjälm Omega Roseguld Glitter Top Bred Solskärm Marin 55-57 cm

  BR Ridhjälm Omega Roseguld Glitter Top Bred Solskärm Marin 55-57 cm
  Denna ridhjälm från BR utmärker sig för sin glittriga topp inramad av en glänsande kant i roséguld, och den extra breda solskärmen. Hjälmen har ett lätt skal av starkt ABS-material. Toppen täckt med glittermaterial är inramad av en roséfärgad kant med sex ventilationsöppningar. Hjälmen är utrustad med ett justerbart hakband prytt med snyggt syntetläder. Hakremmen är försedd med ett snabbspänne och ett mjukt hakskydd av material som andas. Innerfodret är tillverkat av Cooldry och mesh, som torkar snabbt och håller huvudet svalt tillsammans med ventilationsöppningarna. Detta helt avtagbara foder kan tvättas i maskin i 40°C. Justerbar med rattsystem vilket säkerställer en perfekt passform. Hjälmen uppfyller säkerhetsstandarden CE VG1 01.040 2014-12.
 • Jacson Philly Ridhjälm Mips Rosa S/M

  Jacson Philly Ridhjälm Mips Rosa S/M
  Den här rosa ridhjälmen är den perfekta kombinationen av säkerhet och stil. Med det innovativa MIPS säkerhetssystemet kan du vara säker på att du får den bästa skyddet vid eventuella olyckor.Men det är inte bara säkerheten som gör den här ridhjälmen speciell. Den rosa färgen och glitterpaljetterna ger den en unik och glamorös touch, perfekt för den fashionmedvetna ryttaren.Juniorer kommer också att gilla den här ridhjälmen, med sin bekväma passform och lättviktskonstruktion. Och med sin mångsidighet kan den enkelt matchas med övrigt sortiment för att skapa en koordinerad och professionell look.Så om du vill ha en ridhjälm som både skyddar och ser bra ut, är den här rosa ridhjälmen med glitterpaljetter det perfekta valet.
 • Kask Star Lady Ridhjälm Svart Everyrose Rosegold Bred Solskärm Skal storlek 3 (60-63 cm)

  Kask Star Lady Ridhjälm Svart Everyrose Rosegold Bred Solskärm Skal storlek 3 (60-63 cm)
  Kask är en italiensk hjälmtillverkare som specialiserat sig på att utveckla, designa och tillverka hjälmar av absolut högsta kvalitet. Hjälmarna tillverkas i Italien. Säkerhet Hjälmar från Kask är certifierade enligt säkerhetsstandarder CE VG1 01.040 2014-12 samt ASTM F1163-15 - WITH SEI MARK. Det genomförs ett antal tester för att säkerställa optimalt skydd, och Kasks hjälmar möter inte bara kraven, utan överträffar de krav som finns. Komfort Kask fokuserar inte bara på säkerhet, utan även komfort. Innerfodret på hjälmarna tillverkas av merino-ull, vilket inte bara verkar antibakteriellt, utan också effektivt reglerar värme och fukt. Innerfodret har quick-dry-funktion, vilket innebär att det torkar snabbt. Innerfodret har ett click-in-system vilket gör att det enkelt kan tas bort eller bytas till en annan storlek. Hjälmarna kommer i olika skalstorlekar, där man i samma skal kan ha flera olika storlekar genom att byta foder (se bild för storlekstabell). Kask inser vikten av en riktigt bra passform, vilket har lett till att de har ett patenterat system. Systemet är självjusterande och fungerar genom att mjukt omsluta bakhuvudet för en riktigt bra passform, och därmed en hög säkerhet. Hjälmarna har mycket god ventilation, vilket säkerställer luftcirkulation för att ryttaren ska känna sig bekväm hela ridpasset. Hjälmarna tillverkas av moderna material, bland annat kolfiber, vilket ger en hög säkerhet samtidigt som vikten är låg. Hakbandet är mjukt, och framtaget för hög komfort och vänlighet mot huden.
 • Charles Owen Halo Gloss Ridhjälm Marin Rose Gold Skal L - (59-61 cm)

  Charles Owen Halo Gloss Ridhjälm Marin Rose Gold Skal L - (59-61 cm)
  Halo Gloss ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Skal S: 52-55 Skal M: 55-58 Skal L: 59-61 En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.
 • OneK Avance Matte Rosegold Piping Ridhjälm Bred Solskärm Svart Skal storlek 0 (47-54 cm)

  OneK Avance Matte Rosegold Piping Ridhjälm Bred Solskärm Svart Skal storlek 0 (47-54 cm)
  OneK Avance är en modell med bredare solskärm. Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 - där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017. OneK ger dig mycket bra ventilation med två ventilationsnät av rostfritt stål fram, två på sidan, en bak samt två i mittenskåran. Hjälmen har vadderad interiör av syntetisk mocka, justerbar knäppning, samt Fastex-spänne. OneK-hjälmen går att få i 3 olika skalstorlekar (0 , 1 och 2). Genom att kombinera skalen med liner i valfri storlek, finns i XS-XL , kan du uppnå en perfekt passform. Linern är av ett antibakteriellt behandlat material som är snabbtorkande, fukttransporterande samt tvättbart. Hjälmarna från OneK erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design med tillräckligt många funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditionell design. OneK kombinerar det bästa av två världar!
 • Charles Owen Halo Luxe Gloss Ridhjälm Marin Rose GoldBred Solskärm Skal M - (55-58 cm)

  Charles Owen Halo Luxe Gloss Ridhjälm Marin Rose GoldBred Solskärm Skal M - (55-58 cm)
  Halo Gloss ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Halo Luxe (med bred solskärm) finns bara i storlek M. Skal M: 55-58 En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.
 • OneK Avance Matte Rosegold Piping Ridhjälm Bred Solskärm Marin Skal storlek 0 (47-54 cm)

  OneK Avance Matte Rosegold Piping Ridhjälm Bred Solskärm Marin Skal storlek 0 (47-54 cm)
  OneK Avance är en modell med bredare solskärm. Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 - där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017. OneK ger dig mycket bra ventilation med två ventilationsnät av rostfritt stål fram, två på sidan, en bak samt två i mittenskåran. Hjälmen har vadderad interiör av syntetisk mocka, justerbar knäppning, samt Fastex-spänne. OneK-hjälmen går att få i 3 olika skalstorlekar (0 , 1 och 2). Genom att kombinera skalen med liner i valfri storlek, finns i XS-XL , kan du uppnå en perfekt passform. Linern är av ett antibakteriellt behandlat material som är snabbtorkande, fukttransporterande samt tvättbart. Hjälmarna från OneK erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design med tillräckligt många funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditionell design. OneK kombinerar det bästa av två världar!
 • Charles Owen Halo Mips Ridhjälm Marin Matt/Rose Gold Skal M - (55-58 cm)

  Charles Owen Halo Mips Ridhjälm Marin Matt/Rose Gold Skal M - (55-58 cm)
  Halo Mips ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Med MIPS Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Skal S: 52-55 Skal M: 55-58 Skal L: 59-61 En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.
 • Charles Owen Halo Luxe Mips Ridhjälm Svart Matt/Rose Gold Bred Solskärm Skal M - (55-58 cm)

  Charles Owen Halo Luxe Mips Ridhjälm Svart Matt/Rose Gold Bred Solskärm Skal M - (55-58 cm)
  Halo Mips ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Med MIPS Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Halo Luxe (med bred solskärm) finns bara i storlek M. Skal M: 55-58   En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.
 • OneK Defender Pro Matte Rosegold Piping Ridhjälm Marin Skal storlek 2 (57-62 cm)

  OneK Defender Pro Matte Rosegold Piping Ridhjälm Marin Skal storlek 2 (57-62 cm)
  Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 - där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017. OneK ger dig mycket bra ventilation med två ventilationsnät av rostfritt stål fram, två på sidan, en bak samt två i mittenskåran. Hjälmen har vadderad interiör av syntetisk mocka, justerbar knäppning, samt Fastex-spänne. OneK-hjälmen går att få i 3 olika skalstorlekar (0 , 1 och 2). Genom att kombinera skalen med liner i valfri storlek, finns i XS-XL , kan du uppnå en perfekt passform. Linern är av ett antibakteriellt behandlat material som är snabbtorkande, fukttransporterande samt tvättbart. Hjälmarna från OneK erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design med tillräckligt många funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditionell design. OneK kombinerar det bästa av två världar!
 • OneK MIPS Defender Matte Svart Rose Gold Piping Ridhjälm Svart Skal storlek 1 (51-56 cm)

  OneK MIPS Defender Matte Svart Rose Gold Piping Ridhjälm Svart Skal storlek 1 (51-56 cm)
  Denna hjälm är utrustad med MIPS - ett system som skyddar hjärnan vid sneda islag. Forskning har visat att våra hjärnor är känsliga mot sneda islag, vilket kan orsaka skador och hjärnskakning. MIPS är ett system som minskar den skadliga kraften, vilket kan reducera rotationsskador. Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 – där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Observera: MIPS-hjälmarna har speciella MIPS-liners, det är inte samma liners som till hjälmarna utan MIPS. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017.
 • OneK MIPS Defender Matte Marin Rose Gold Piping Ridhjälm Marin Skal storlek 1 (51-56 cm)

  OneK MIPS Defender Matte Marin Rose Gold Piping Ridhjälm Marin Skal storlek 1 (51-56 cm)
  Denna hjälm är utrustad med MIPS - ett system som skyddar hjärnan vid sneda islag. Forskning har visat att våra hjärnor är känsliga mot sneda islag, vilket kan orsaka skador och hjärnskakning. MIPS är ett system som minskar den skadliga kraften, vilket kan reducera rotationsskador. Finns i tre olika skalstorlekar (0, 1 och 2), och ska kompletteras med en liner (innerfoder) i rätt storlek. Foder finns i både rund och oval modell, för att kunna anpassas till alla huvudformer. Alla liners täcker 2 storlekar (ex 55-56 cm). Storlek XS och S passar både i skal 0 och 1 – där rekommenderas det mindre skalet (storlek 0) för yngre barn, medan skalet i storlek 1 rekommenderas för vuxna och äldre barn. Observera: MIPS-hjälmarna har speciella MIPS-liners, det är inte samma liners som till hjälmarna utan MIPS. Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort! Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS, vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017.
 • Charles Owen Halo Luxe Gloss Ridhjälm Svart Rose Gold Bred Solskärm Skal M - (55-58 cm)

  Charles Owen Halo Luxe Gloss Ridhjälm Svart Rose Gold Bred Solskärm Skal M - (55-58 cm)
  Halo Gloss ridhjälm från Charles Owen 360° ventilationssystem ”Flexzone”skärm, vadderad med lyxig stoppning på undersidan Lyxigt vadderad och tvättbar liner med extra vadderat nackstöd (köps separat) Lågprofilshjälm med slimmad design Hållbart hakband i läder Premium metallspänne Exklusiv glänsande metallring Möjlighet att byta storlek inom varje skal. Halo Luxe (med bred solskärm) finns bara i storlek M. Skal M: 55-58 En kombination av stil, design och säkerhet med tre internationella säkerhetsstandarder inklusive PAS015: 2011.