Rosa Säkerhetsväst

Se till att du skyddar kroppen mot fallskador med en bra säkerhetsväst. Varför inte samtidigt köpa en ridväst i rosa färg, som är supersnygg att ha på sig! Av västarna för ridning finns det främst två nivåer av skydd: Nivå 2 och nivå 3.

Säkerhetsvästar i rosa färg

  • Jacson Säkerhetsväst Rosa Junior

    Jacson Säkerhetsväst Rosa Junior
    Om du letar efter en säkerhetsväst som ger bästa möjliga comfort och passform samtidigt som den är EN13158:2018 nivå 3-märkt, så har du hittat rätt! Vår säkerhetsväst är designad för att ge bra rörelsefrihet tack vare separata paneler, och den har en dragkedja framtill, kardborre i sidor och på axlar för att ge en säker och bekväm passform. Västen finns i både svart och rosa, så du kan välja den färg som passar dig bäst. Dessutom är den lätt att hålla ren och torka av, så du kan använda den igen och igen utan problem. Vår säkerhetsväst är CE-märkt enligt europeisk standard, EN 13158:2018, Nivå 3. Säkerhetsvästen uppfyller därmed kraven för att användas inom ridsport och vagnskörning, inga andra sporter. Det är viktigt att säkerhetsvästen justeras korrekt och att den känns bekväm. Säkerhetsvästen ska sitta nära kroppen över lätta kläder. Ytterligare plagg, till exempel en jacka, bör sitta över säkerhetsvästen.  Du kan justera säkerhetsvästens passform vid axlarna och i sidorna. Säkerhetsvästen ska helt täcka revbenen, men den ska inte vidröra sadeln eller låren då du sitter.
  • Horka - Flexplus Säkerhetsväst - Junior Rosa (L)

    Horka - Flexplus Säkerhetsväst - Junior Rosa (L)
    En bra säkerhetsväst från Horka, Nivå 3.  Denna väst ger ett mycket bra skydd samtidigt som den sitter bra och ger ryttaren mycket rörlighet.  Västen har små plattor i EVA- skum vilket ger ryttaren rörelsefrihet och västen anpassar sig efter kroppen