Vinterridstövlar

Vinter kan vara en utmaning för passionerade ryttare, men med rätt utrustning blir ridningen en fröjd även i kallt väder. Upptäck ett sortiment av vinterridstövlar, designade för att hålla dina fötter varma, torra och bekväma under hela ridturen. Oavsett om du rider i snö, regn eller kyla, garanterar dessa stövlar optimal komfort och säkerhet. Investera i kvalitet och njut av varje steg på din vinterresa i sadeln.

Fodrade ridstövlar för vinterridning

 • Ridstövel Equipage Termo New Alaska, Svart

  Ridstövel Equipage Termo New Alaska, Svart
  Vinterridstövel New Alaska från Equipage är en ridstövel med värmande syntetfoder och terrängsulor perfekt för ridning. Termostöveln har dragkedja på utsidan och är justerbar i vadvidden med förbättrad elastisk snörning med stoppar och spänne bak.
 • Mountain Horse - Active Winter Ridstövlar Rr - Svart (36)

  Mountain Horse - Active Winter Ridstövlar Rr - Svart (36)
  Mountain Horse Active Winter ridstövlar är ett par varma ridstövlar i god kvalité.  Dessa har ett mysigt innerfoder i fuskpäls som kommer hålla dig varm hela vintern.  Stövlarnas egenskaper:  - Fotdel i slitstarkt Exstensiamaterial som tål mer än 1
 • Vinterridstövel Covalliero Svart 27

  Vinterridstövel Covalliero Svart 27
  Populär vinterridstövel med mycket bra isoleringsförmåga som håller fötterna varma och torra tack vare den vattentäta fotdelen. Med kardborreband.
 • Vinterridstövel Covalliero Svart

  Vinterridstövel Covalliero Svart
  Populär vinterridstövel med mycket bra isoleringsförmåga som håller fötterna varma och torra tack vare den vattentäta fotdelen.
 • Covalliero Vinterridstövel Thermo - Svart (32)

  Covalliero Vinterridstövel Thermo - Svart (32)
  Covalliero Vinterridstövel - Svart Varm vinterridstövel med fast innerfoder och med värmeisolerande teddymaterial.  Justerbart skaft med kardborreband. Lätta att tvätta och rengöra. Justerbar skaftbredd med kardborrefästen Reflexer Teddyfoder Vatten
 • Vinterridstövel Covalliero Svart 43

  Vinterridstövel Covalliero Svart 43
  Populär vinterridstövel med mycket bra isoleringsförmåga som håller fötterna varma och torra tack vare den vattentäta fotdelen.
 • Jacson Aspen Varmfodrad Ridstövel Svart 37

  Jacson Aspen Varmfodrad Ridstövel Svart 37
  Upptäck den ultimata vinterridstöveln! Vår varmfodrade ridstövel i konstläder är det perfekta valet för den kalla årstiden. Med en varm och skön syntetpälsfoderning kommer dina fötter att hållas varma och bekväma under långa ridturer. Dess robusta yttersula ger bra grepp och säkerhet i sadeln, medan den dolda resåren längs med dragkedjan säkerställer en optimal passform. Ridstöveln finns i både svart och brunt.
 • Jacson Aspen Varmfodrad Ridstövel Brun 42

  Jacson Aspen Varmfodrad Ridstövel Brun 42
  Upptäck den ultimata vinterridstöveln. Vår varmfodrade ridstövel i konstläder är det perfekta valet för den kalla årstiden. Med en varm och skön syntetpälsfoderning kommer dina fötter att hållas varma och bekväma under långa ridturer. Dess robusta yttersula ger bra grepp och säkerhet i sadeln, medan den dolda resåren längs med dragkedjan säkerställer en optimal passform. Ridstöveln finns i både svart och brunt.

10 sätt att hålla värmen i ridstövlarna

Även om fodringen hjälper till att hålla fötterna varma kan du behöva förstärka med andra metoder. Några av dessa kan vara:

 1. Termosockar: Använd tjocka, isolerande sockar när du rider i kallt väder. Ullsockar är särskilt bra för ridning eftersom ull håller värmen väl.
 2. Fotvärmare: Engångsfotvärmare kan placeras i ridstövlarna och ger värme i flera timmar, perfekt för långa ridturer i kylan.
 3. Elektriska värmesulor: Dessa batteridrivna sulor kan placeras inuti ridstövlarna för att ge kontinuerlig värme under ridpasset.
 4. Vattentäta stövlar: Vattentäta ridstövlar förhindrar att snö och vatten tränger in, vilket är viktigt när du rider i våta eller snöiga förhållanden.
 5. Lufttäta stövlar: Stövlar som förhindrar luftgenomströmning hjälper till att behålla värmen när du rider i kyligt väder. En risk är dock att du inte får ut fukt från fötterna.
 6. Dubbla sockar: Bär två par sockar när du rider, men se till att ridstövlarna inte blir för trånga, vilket kan påverka blodcirkulationen.
 7. Förvärma stövlarna: Värm upp dina ridstövlar innan du sätter på dig dem, till exempel genom att placera dem nära ett värmeelement.
 8. Isolerande inläggssulor: Sulor som reflekterar kroppsvärmen tillbaka mot foten hjälper till att behålla värmen under ridturen.
 9. Undvik svett: Svett kan göra fötterna kalla när du rider. Använd fukttransporterande sockar för att hålla fötterna torra under ridpasset.
 10. Rörelse: Rör på tårna regelbundet under ridningen för att öka blodcirkulationen och hålla fötterna varma.