Pannband & huvor

Smycka din kompis med ett fint pannband för häst. Här kan du hitta ett fint hästpannband eller hästhuva med bling, nitar, brodyr och passpoaler. Välj ett band som passar din häst eller ponny och fäst det i tränset.

Populärt inom pannband & huvor

 • Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS

  Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS
  Ridhuva med matchande band och Schockemöhle Sports-logo på örat. Öronen är fodrade med neopren för hästar som är känsliga för buller.
 • Eskadron Flughuva

  Eskadron Flughuva
  Anti Fly-huva, virkat flugskydd för huvudet med elastiska öron. Eskadron anti fly-huva finns i ett stort utbud av färger och är därför lätt att kombinera med alla pannband. Anti fly-huvan är numera också tillåten på nationell tävlingsnivå, också i dressyr. Detta förhindrar tröttande huvudskakningar, som många gånger orsakas av små flugor. Teknisk beskrivning: Eskadron Flughuva.
 • Kavalkade ridhuva med strass

  Kavalkade ridhuva med strass
  Egenskaper: * Virkad bomull * Bomullstriangel för brodyr * Med dubbel strass Teknisk beskrivning: Tillverkad av virkad bomull, med bomullstriangel för brodyr. Med två rader strass.
 • Horze River ridhuva

  Horze River ridhuva
  Skydda hästens öron från flugor samtidigt som oljud och buller dämpas. Håll irriterande flygfän borta med denna tätt virkade flughuva med dekorativa kontrastband. Den här ridhuvan skyddar hästens öron mot flugor, knott och andra små flygfän. Den är också användbar om du använder bomullstussar för att dämpa oljud för en känslig häst. Två band på vänster öra gör den enkelt att fästa. Egenskaper: * Tätvävd virkad flughuva * Mjuka bomullsöron * Två flätade band på vänster öra för fäste * Behaglig och effektiv mot insekter * Dämpar oljud och buller för känsliga hästar * Matcha med Horze River schabrak, artikelnr. 17014 och 17024 Teknisk beskrivning: 100 % bomull. Tvättråd: Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.

Fler tips på pannband & huvor

 • Pannband, Big Soft Mauve

  Pannband, Big Soft Mauve
  Vår Click It?-design gör att du kan byta pannband på tre sekunder, även när hästen har tränset på si?
 • LeMieux Classic ridhuva

  LeMieux Classic ridhuva
  Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren. Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset. Egenskaper: * Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren * Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset
 • Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh

  Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh
  Slitstark mesh somär robust och lätt att se igenom med dubbla veck för utmärkt passform. Justerbar, dubbel kardborrknäppning för enkel användning. Mjuk fleecekant för extra komfort. Stretchig fleece i nacken för en säker och bekväm passform.
 • Eskadron Flughuva, silverbård

  Eskadron Flughuva, silverbård
  Anti Fly-huva, silverbård, virkat flugskydd för huvudet med elastiska öron och bårddekoration. Eskadron anti fly-huva finns i ett stort utbud av färger och är därför lätt att kombinera med alla pannband. Anti fly-huvan är numera också tillåten på nationell tävlingsnivå, också i dressyr. Detta förhindrartröttande huvudskakningar, som många gånger orsakas av små flugor. Teknisk beskrivning: Eskadron Flughuva, silverbård.
 • JW Metallic ridhuva

  JW Metallic ridhuva
  Virkad ridhuva med kontrasterande metalband och broderad John Whitaker-signatur på vänster öra. Tvättråd: Maskintvättbar.
 • Harry's Horse grimma och flughuva medöron

  Harry's Horse grimma och flughuva medöron
  Grimma i kombination med flughuva i fin mesh. Grimma med silverfärgade spännen. Justerbar på tre ställen: i nacken, under hakan och käken. Ringade hål. Modell med öron. Helt fodrad med mocka. Material: Polypropen.
 • Karlslund pannband 1 rad kristaller

  Karlslund pannband 1 rad kristaller
  V-form, 1 rad kristaller.
 • Horseware Amigo flughuva

  Horseware Amigo flughuva
  Välsittande design, minskar irritation från flugor och reflekterar solljuset. Finns i flera färger för att matcha täckesurvalet. Rymliga, mjuka öron som skyddar mot flugor. Teknisk beskrivning: Material: Hållbar textilene, skön fleecekant, mjuka öronskydd.
 • JW Upton ridhuva

  JW Upton ridhuva
  Egenskaper: * Upton ridhuvaär virkad av bekväm bomull med färgkoordinerade bomullsöron
 • LeMieux Classic ridhuva

  LeMieux Classic ridhuva
  Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren. Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset. Egenskaper: * Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren * Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset
 • Eskadron Platinum AW20 Light ridhuva

  Eskadron Platinum AW20 Light ridhuva
  Egenskaper: * Generöst polyesternät med andasfunktion * Öron i DynAirMesh med god elasticitet och andasfunktion * Ton-i-ton Platinum-emblem * Diskreta, glansiga kantband ton-i-ton
 • Horze flughuva

  Horze flughuva
  Håll irriterande flugfän borta med den här heltäckande flughuvan. Flughuva av mjuk polyestermesh med fleecekanter för en smidig, skön känsla mot hästens huvud. En smart öppning i nacken gör att luggen kan hänga fritt för extra bekvämlighet. Lätt att fästa med enkel kardborreknäppning under käken. Egenskaper: * Hållbar och bekväm flughuva för användning i hagen * Snygg och enkel * Poly for ultimat hållbarhet * UV-skydd * Fleecekanter för rejäl komfort * Vattenavvisande Tvättråd: Maskintvätt, ljummet vatten med liknande färger. Sträck till ursprunglig form och låt lufttorka.
 • Chukka pannband, brun

  Chukka pannband, brun
  Den senaste modellen i vår Chukka-kollektion är vackert handsydd och tillverkad av vårt finaste, smidiga läder.
 • Montar svängt pannband Passage

  Montar svängt pannband Passage
  Detta breda och svängda Passage-pannband i svart läder med svarta kristaller ger en klassisk look. Alla Montar-pannbanden med kristaller kan enkelt bytas även när tränset används tack vare en Montar-knapp på varje sida. Pannbandet levereras med ett skyddande Montar-överdrag.
 • Jacson Pannband Cedar

  Jacson Pannband Cedar
  Svängt pannband med glittrig tejp i roséfärg.
 • Kavalkade ridhuva med strass

  Kavalkade ridhuva med strass
  Egenskaper: * Virkad bomull * Bomullstriangel för brodyr * Med dubbel strass Teknisk beskrivning: Tillverkad av virkad bomull, med bomullstriangel för brodyr. Med två rader strass.
 • Kavalkade ridhuva med snöre

  Kavalkade ridhuva med snöre
  Egenskaper: * Virkad bomull * Bomullstriangel för brodyr * Med snöre Teknisk beskrivning: Tillverkad av virkad bomull, med bomullstriangel för brodyr. Med ett snöre.
 • Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i fin mesh med öron och nos

  Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i fin mesh med öron och nos
  Fin mesh ger full syn med dubbla veck för en fantastisk passform. Justerbar, dubbel kardborrknäppning för enkel användning. Mjuk fleecekant för extra komfort. Stretchig fleece i nacken för komfort och skydd.
 • Kentucky Horsewear Wellington Leather ljudisolerande ridhuva

  Kentucky Horsewear Wellington Leather ljudisolerande ridhuva
  Egenskaper: * Flugskydd * Amerikansk look * Kant med brunt konstgjort läder * Kvalitetsstickad för hand * Ljudisolerande öron. Utökat nackstycke hindrar att ridhuvan glider * Ingen synlig logo * Maskintvätt 30°, torktumlas ej
 • Buzz-Off Zebra flughuva

  Buzz-Off Zebra flughuva
  Buzz-Off Zebra flughuva kan kombineras med alla Buzz-Off Zebra täcken eller användas separat som ett utmärkt skydd som hålls på plats av en töjbar, justerbar rem. Egenskaper: * Det överlappande, vadderade och fodrade bogstycket ger överlägsen komfort och skydd * Den unika, töjbara och avtagbara magplattan skyddar hästens buk och hjälper till att hålla täcket på plats * Bogveck ger utmärkt passform och rörelsefrihet för bogen. * Silk-Feel foder vid bogstycket förebygger skav * Svansskyddet ger svansen extra skydd * Fästen för bensnören
 • Horze Nice pannband

  Horze Nice pannband
  Pannbandär ett roligt och enkelt sätt att förändra din hästs look. Horze Nice pannband är ett modernt och snyggt tillägg till hästens utrustning! Två paneler med klara kristaller står ut mot det lackade, u-formade pannbandet. Läderöglor i vardera änden för att fästa pannbandet till tränset. Egenskaper: * Underbart V-format pannband * Blank lackerad finish * 6 cm rad med kristaller på vardera sidan * Läderöglor i vardera änden för fäste i tränset * Storleken är präglad på läderöglan Teknisk beskrivning: 100 % läder. Full storlek: 36 cm söm till söm. Ponny storlek: 32 cm söm till söm. Tvättråd: Torka av med fuktig trasa. Följ upp med läderrengörande på läderpannbandet. Torka av kristallerna med fuktig trasa.
 • Horze flugpannband

  Horze flugpannband
  Flugpannband som kan fästas utan grimma. Justerbar runt käken. Kardborreknäppning. Teknisk beskrivning: Material: Mjuk polyester.
 • JW Thornton ridhuva

  JW Thornton ridhuva
  Egenskaper: *Öron i mjuk polysatin med metallic PU-kantband * Huva i virkad bomull och fyrkantig design * Whitaker-broderi i metallic med 3 kristaller * 100 % bomull
 • B Vertigo Raxus ridhuva

  B Vertigo Raxus ridhuva
  Enkel men elegant ridhuvaär en klassiker. Denna FEI-godkända, handvirkade ridhuva är snygg samtidigt som publikljud och oväsen reduceras till ett minimum. Ridhuvan har en enkel och elegant design. Mjukt material med lite stretch ger en perfekt passform. Ridhuvan är designad med neopren för optimal tystnad. Ridhuvanär idealisk vid tävlingar när du behöver hålla din häst fokuserad. Egenskaper: * Ljudlösa vadderade öron * Möjliggör optimal fokus och koncentration under träning och tävling * Användbar vid klippning för att få hästen att koppla av från klippmaskinens ljud * FEI-godkänd Teknisk beskrivning: Handvirkad. Öron med neopren och nylon/spandex. Tvättråd: Tvättas i 30°C. Låt lufttorka.
 • Schockemöhle Dynamite ridhuva , Ridhuva, SPORTS

  Schockemöhle Dynamite ridhuva , Ridhuva, SPORTS
  Egenskaper: * Virkad ridhuva med elastiskaöron och virkad kant * Två repkantband * Endast logoversionen: Elegant tonad front med logo Teknisk beskrivning: 65 % polyester. 35 % bomull.
 • Back on Track pannband

  Back on Track pannband
  Vårt nya Back on Track polarfleece pannband är gjort av Welltex och täcker öronen varmt och bekvämt på kyliga vinterdagar. Fantastisk unisex-modell för alla åldrar - ett måste för vintern. En perfekt julklapp eller gåva i goodiebag!
 • Kentucky Horsewear Wellington Sparkling ljudisolerande ridhuva

  Kentucky Horsewear Wellington Sparkling ljudisolerande ridhuva
  Egenskaper: * Flugskydd * Amerikansk look * Gnistrande garn och kristaller * Kvalitetsstickad för hand * Ljudisolerande öron * Utökat nackstycke hindrar att ridhuvan glider * Maskintvätt 30°, torktumlas ej
 • Kentucky Horsewear ljudisolerande ridhuva i lång modell med kristall&pärla

  Kentucky Horsewear ljudisolerande ridhuva i lång modell med kristall&pärla
  Egenskaper: * Flugskydd * Snygg look med kristall och pärla * Handgjord * Utökat nackstycke med gnistrande look hindrar att ridhuvan glider * Ljudisolerade öron * Ingen synlig logo * Nosbandet kan bindas upp * Lätt att brodera egen logo * Matchar vårt Pearl schabrak
 • Kavalkade Delight pannband med blå strasstenar

  Kavalkade Delight pannband med blå strasstenar
  Kavalkade Delight pannband med blå strasstenar
 • Chukka Chukka pannband, svart

  Chukka Chukka pannband, svart
  Den senaste modellen i vår Chukka-kollektion är vackert handsydd och tillverkad av vårt finaste, smidiga läder.
 • Horze flughuva

  Horze flughuva
  Håll irriterande flugfän borta med den här heltäckande flughuvan. Flughuva av mjuk polyestermesh med fleecekanter för en smidig, skön känsla mot hästens huvud. En smart öppning i nacken gör att luggen kan hänga fritt för extra bekvämlighet. Lätt att fästa med enkel kardborreknäppning under käken. Egenskaper: * Hållbar och bekväm flughuva för användning i hagen * Snygg och enkel * Poly for ultimat hållbarhet * UV-skydd * Fleecekanter för rejäl komfort * Vattenavvisande Tvättråd: Maskintvätt, ljummet vatten med liknande färger. Sträck till ursprunglig form och låt lufttorka.
 • Flughuva nät med teddy runt kanterna kardborrknäppning cob vit

  Flughuva nät med teddy runt kanterna kardborrknäppning cob vit
  Flughuva av nät som skyddar hästens ögon mot irriterande flugor.
 • Imperial Riding flughuva medöron och noslapp

  Imperial Riding flughuva medöron och noslapp
  Flughuva medöron och noslapp.
 • Harry's Horse grimma och flughuva medöron

  Harry's Horse grimma och flughuva medöron
  Grimma i kombination med flughuva i fin mesh. Grimma med silverfärgade spännen. Justerbar på tre ställen: i nacken, under hakan och käken. Ringade hål. Modell med öron. Helt fodrad med mocka. Material: Polypropen.
 • Kincade upphöjt, vadderat pannband

  Kincade upphöjt, vadderat pannband
  Egenskaper: * Mjukt vadderat, upphöjt läderpannband * Gjort av kvalitetsläder * Passar både till vardagsanvändning och på tävling
 • LeMieux Acoustic Pro ridhuva

  LeMieux Acoustic Pro ridhuva
  LeMieux Acoustic Pro ridhuva har tätt ljudisolerade mikroskum som absorberar skarpa och höga ljud, vilket hjälper till att öka hästens koncentration och avslappning. Material med 4-vägs stretch följer mjukt hästens öron och ett innerfoder av ultramjuk bambu ger maximal komfort. Nu med en bredare design bakom öronen för ensnygg och säker profil under tränset. Den handvirkade delen med präglad PU-läderpanel fulländar och ger en elegant look. Dessa ljuddämpande ridhuvor är i överensstämmelse med British Dressage regel nr. 134: Öronskydd och ridhuva med öronskydd samt endast ridhuva är tillåtna på alla tävlingar och reducerar också oljud och buller. Öronskydd och ridhuvor får inte täcka hästens ögon. Ridhuvan/öronskyddet ska vara diskret i färg och design.
 • Kavalkade Fine flughuva

  Kavalkade Fine flughuva
  Kavalkade Fine flughuva
 • Pannband i läder med flagga

  Pannband i läder med flagga
  Visa din patriotism med ett klassiskt läderpannband med ett litet flaggöglefäste i klara kristaller. Det mjuka lädret gör detta till ett perfekt pannband till vilket träns som helst. Egenskaper: * Mjukt läder * Flagga i kristaller * Eleganta sömmar * Präglad storlek * Mycket prisvärt Teknisk beskrivning: 100% läder. Tvättråd: Torkas av med fuktig trasa.
 • Horseware Amigo flughuva

  Horseware Amigo flughuva
  Välsittande design, minskar irritation från flugor och reflekterar solljuset. Finns i flera färger för att matcha täckesurvalet. Rymliga, mjuka öron som skyddar mot flugor. Teknisk beskrivning: Material: Hållbar textilene, skön fleecekant, mjuka öronskydd.
 • Kavalkade Gloss White pannband

  Kavalkade Gloss White pannband
  Böjt pannband med stora vita strass-stenar. Härligt glittrande i olika ljus.|Storlekar: cob, full, kallblod (46 cm).
 • B Vertigo Raxus ridhuva

  B Vertigo Raxus ridhuva
  Enkel men elegant ridhuvaär en klassiker. Denna FEI-godkända, handvirkade ridhuva är snygg samtidigt som publikljud och oväsen reduceras till ett minimum. Ridhuvan har en enkel och elegant design. Mjukt material med lite stretch ger en perfekt passform. Ridhuvan är designad med neopren för optimal tystnad. Ridhuvanär idealisk vid tävlingar när du behöver hålla din häst fokuserad. Egenskaper: * Ljudlösa vadderade öron * Möjliggör optimal fokus och koncentration under träning och tävling * Användbar vid klippning för att få hästen att koppla av från klippmaskinens ljud * FEI-godkänd Teknisk beskrivning: Handvirkad. Öron med neopren och nylon/spandex. Tvättråd: Tvättas i 30°C. Låt lufttorka.
 • Pannband Bold Prosecco

  Pannband Bold Prosecco
  Ett riktigt snyggt pannband med stora kristaller i ljus, gyllene färg.Kedjorna sys och limmas på en ?
 • LeMieux Classic ridhuva

  LeMieux Classic ridhuva
  Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren. Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset. Egenskaper: * Denna vackra ridhuva erbjuder både stil och funktion och är designad för tävlingsryttaren * Gjord av kvalitativ 3-vägs virkning och flätning, med örondel i mjukt och bekvämt Lycra-material som gör att ridhuvan sitter säkert med god passform under tränset
 • Kavalkade Clincher Duo pannband

  Kavalkade Clincher Duo pannband
  Kavalkade Clincher Duo pannband
 • Horze Thun ridhuva

  Horze Thun ridhuva
  Stretchy Lycra gör denna ridhuva superlätt att passa och är extra bekväm och mjuk på din häst. Skydda hästens känsliga öron med denna välsittande ridhuva med andasfunktion som både skyddar och förskönar. Horze Thun ridhuva finns i flera klara färger och har en glittrande touch, och blir helt säkert en klar favorit! Egenskaper: * Mycket mjuk och bekväm * Töjbar * Andasfunktion * Broderade detaljer * Gnistrande detaljer på kanterna * Finns i flera snygga färger Teknisk beskrivning: 100 % Lycra. Tvättråd: Maskintvätt 40°C. Låt lufttorka.
 • Harry's Horse Flyshield flughuva utanöron

  Harry's Horse Flyshield flughuva utanöron
  Flughuva med sydda veck för att hålla huvan borta från ögon och ögonfransar. Gjord i mesh med fleecekant. Huvan har elastiska delar så att den passar perfekt men ändå bekvämt runt hästens huvud.
 • Eskadron Flughuva

  Eskadron Flughuva
  Anti Fly-huva, virkat flugskydd för huvudet med elastiska öron. Eskadron anti fly-huva finns i ett stort utbud av färger och är därför lätt att kombinera med alla pannband. Anti fly-huvan är numera också tillåten på nationell tävlingsnivå, också i dressyr. Detta förhindrar tröttande huvudskakningar, som många gånger orsakas av små flugor. Teknisk beskrivning: Eskadron Flughuva.
 • Kavalkade flughuva med neoprentunnel i nacken

  Kavalkade flughuva med neoprentunnel i nacken
  Kavalkade flughuva med neoprentunnel i nacken
 • Pannband Sleek Fudge

  Pannband Sleek Fudge
  Ett riktigt snyggt, smalare pannband, med kristaller i vitt och flera gyllene toner.Kedjorna sys och?
 • Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh med nos

  Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh med nos
  Slitstark mesh somär robust och lätt att se igenom med dubbla veck för utmärkt passform. Justerbar, dubbel kardborrknäppning för enkel användning. Mjuk fleecekant för extra komfort. Stretchig fleece i nacken för en säker och bekväm passform.
 • Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh med nos

  Weatherbeeta Comfitec hållbar flughuva i mesh med nos
  Slitstark mesh somär robust och lätt att se igenom med dubbla veck för utmärkt passform. Justerbar, dubbel kardborrknäppning för enkel användning. Mjuk fleecekant för extra komfort. Stretchig fleece i nacken för en säker och bekväm passform.