Pälsglans

Många använder pälsglans som en sorts balsam och då mestadels på manen och svansen. Det gör de lättare att kamma igenom och slitaget på tagelhåret minskar avsevärt. Man kan använda det i förebyggande men också som ett balsamspray när det finns synliga tovor. Då låter man det verka en liten stund och sen kan man börja kamma bort tovorna.

Populärt inom pälsglans

 • Pälsglans Foxfire, 1 l

  Pälsglans Foxfire, 1 l
  Pälsglans för häst och ponny som vårdar pälsen och reder ut man och svans. Ger en frodig glans som stannar kvar i 5-6 dagar.
 • Pälsglans Fiebings Satin Sheen, 946 ml

  Pälsglans Fiebings Satin Sheen, 946 ml
  Pälsglans av god kvalité som ger en oöverträffad glans åt hästens päls, man och svans. Förhindrar även att man och svans trasslar sig. 
 • Pälsglans NAF Shine On, 500 ml

  Pälsglans NAF Shine On, 500 ml
  Perfekt att spreja över kroppen, manen och svansen när du vill att din häst ska skina lite extra vid tävling eller show. Pälsglansen ger en fin lyster utan att kladda och resultatet är gnistrande!
 • Pälsglans Lincoln, 500 ml

  Pälsglans Lincoln, 500 ml
  Lincoln pälsglans bibehåller strukturen och vitaliteten i hästens päls, vilket medför en mycket enklare ryktning. Sammansättningen i produkten ger en päls som håller sig exceptionellt silkesblank länge.

Fler tips på pälsglans

 • Waldhausen Unicorn Parfymerad Pälsglans med Glitter 350ml

  Waldhausen Unicorn Parfymerad Pälsglans med Glitter 350ml
  En pälsglansspray med doft och glitter. Med denna spray håller du man, svans och päls glansig med glittereffekt - perfekt på tävling, utställning och visning! Pälsglansen doftar hallon och kommer i sprayflaska. Innehåll: 350 ml Ingredienser: aqua,
 • Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500ml

  Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500ml
  Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500mlPäls-, man- och svansglans från Foxfire. Innehåller provitamin-D pantenol som ger päls och tagel fukt och glans samt gör svansen enklare att reda ut. Hämmar infektioner och klåda samt ger ett visst UV-skydd.
 • Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 750 ml

  Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 750 ml
  Med pälsglans Effol Superstar Shine får pälsen, manen och svansen en strålande glans utan att det känns onaturligt.
 • Pälsglans Showsheen Absorbine, 950 ml

  Pälsglans Showsheen Absorbine, 950 ml
  Showsheen Showring Shine är pälsglans av toppkvalité från Absorbine. Hindrar att man och svans trasslar sig, samt håller pälsen blank och dammfri.
 • Effol SuperStar- Shine- Pälsglans 750 ml

  Effol SuperStar- Shine- Pälsglans 750 ml
  Effol SuperStar-Shine ger en strålande glans till både man, svans och päls- utan att tynga ner den. Den reder ut och underlättar ryktning och kamning i flera dagar efter användande.  Den verkar genom att: Reda ut trasslig man och svansAvlägsna damm,
 • Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 125 ml

  Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 125 ml
  Pälsglans Effol Superstar Shine ger en strålande glans till päls, man och svans utan att det känns onaturligt.
 • Pälsglans Carr & Day & Martin Canter Coat Shine 500ml

  Pälsglans Carr & Day & Martin Canter Coat Shine 500ml
  Pälsglans som ger en omedelbar och långverkande lyster på hästens hårrem, stöter effektivt bort smuts och förebygger fläckar.
 • Magic Brush - ManeCare Premium French Kiss - Pälsglans 500ml

  Magic Brush - ManeCare Premium French Kiss - Pälsglans 500ml
  Magic Brush ManeCare Premium French Kiss – Pälsglans 500 mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av aromatiska oljor och ötrextrakt från lavendel och timjan gör hästens päls len & smidig att borsta och oem
 • Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500ml

  Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500ml
   Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av Cashmere protein, Coconut oil och Keratin gör hästens päls len & smidig att borsta och oemotståndligt väldoftand
 • Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500ml

  Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500ml
   Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av fruit komplex, argan oil och keratin gör hästens päls len & smidig att borsta och oemotståndligt väldoftande.
 • Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml

  Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml
  Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml Show Shine ger en fantastisk glans till din hästs päls, man och svans. Den gör även man och svans mer lättborstad och motverkar tovor, vilket minskar risken för slitage. Använd dagligen för en fantastiskt fin l
 • Pälsglans Veredus Super Sheen, 500 ml

  Pälsglans Veredus Super Sheen, 500 ml
  Pälsglans som gör hästens man och päls glänsande och lättskött. En vattenfast skyddande hinna lägger sig över håret och skyddat pälsen mot damm och smuts utan att den blir hal.
 • Pälsglans Absorbine Show Sheen, 444 ml

  Pälsglans Absorbine Show Sheen, 444 ml
  Pälsglans Absorbine Show Sheen Finishing Mist Spray ger en snabb och jämn täckning och kommer i en praktisk och lättanvänd sprayflaska.
 • Pälsglans Carr & Day & Martin Dreamcoat 500 ml

  Pälsglans Carr & Day & Martin Dreamcoat 500 ml
  Den kladdfria pälsglansen Dreamcoat ger hög glans och kan användas både på våt och torr päls, man och svans.
 • Pälsglans Fiebing's Satin Sheen, 473 ml

  Pälsglans Fiebing's Satin Sheen, 473 ml
  Pälsglans som ger en fantastisk glans åt hästens päls, man och svans. Sprayen hjälper även till att reda ut och hålla man och svans trasselfri.

Pälsglans på fler delar på hästen

Man kan använde glansen på övriga delar av hästen för att göra den skinande. Det enda stället man ska undvika helt är området under sadeln. Glansmedlet kan göra att sadeln glider omkring. Om du tänkt fläta manen ska du också hålla dig borta från pärlglansen. Ett bra tips om det är lerigt ute är att spraya med glans. Det gör att smuts och lera inte fastnar lika lätt.

ilead