Pälsglans

Många använder pälsglans som en sorts balsam och då mestadels på manen och svansen. Det gör de lättare att kamma igenom och slitaget på tagelhåret minskar avsevärt. Man kan använda det i förebyggande men också som ett balsamspray när det finns synliga tovor. Då låter man det verka en liten stund och sen kan man börja kamma bort tovorna.

Populärt inom pälsglans

 • Pälsglans Foxfire 1L

  Pälsglans Foxfire 1L
  Vårdande pälsglans för häst och ponny som tar hand om pälsen och reder ut man och svans. Ger en frodig glans som stannar kvar i 5-6 dagar.
 • Pälsglans Fiebing Satin Sheen 946ml

  Pälsglans Fiebing Satin Sheen 946ml
  Pälsglans av god kvalité som ger en oöverträffad glans åt hästens päls, man och svans. Förhindrar även att man och svans trasslar sig. 
 • Pälsglans NAF Shine On 500ml

  Pälsglans NAF Shine On 500ml
  Perfekt att spreja över kroppen, manen och svansen när du vill att din häst ska skina lite extra vid tävling eller show.
 • Pälsglans Lincoln 500ml

  Pälsglans Lincoln 500ml
  Bibehåller strukturen och vitaliteten i hästens päls, vilket medför en mycket enklare ryktning. Ger en päls som håller sig exceptionellt silkesblank länge.

Fler tips på pälsglans

 • Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500ml

  Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500ml
   Magic Brush Fruit explosion - Man- och Pälsglans 500mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av fruit komplex, argan oil och keratin gör hästens päls len & smidig att borsta och oemotståndligt väldoftande.
 • Pälsglans Fiebing Satin Sheen 473ml

  Pälsglans Fiebing Satin Sheen 473ml
  Pälsglans som ger en fantastisk glans åt hästens päls, man och svans. Sprayen hjälper även till att reda ut och hålla man och svans trasselfri.
 • Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500ml

  Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500ml
   Magic Brush Arabic Night - Man- och Pälsglans 500mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av Cashmere protein, Coconut oil och Keratin gör hästens päls len & smidig att borsta och oemotståndligt väldoftand
 • Pälsglans Absorbine Showsheen 950ml

  Pälsglans Absorbine Showsheen 950ml
  Showsheen Showring Shine är pälsglans av toppkvalité från Absorbine. Hindrar att man och svans trasslar sig, samt håller pälsen blank och dammfri.
 • Pälsglans Hansbo Sport Effol Superstar Shine 125ml

  Pälsglans Hansbo Sport Effol Superstar Shine 125ml
  Ger en härlig glans till hästens päls, man och svans samtidigt som det hjälper till att reda ut och hålla manen och svansen trasselfri.
 • Pälsglans Veredus Super Sheen 500ml

  Pälsglans Veredus Super Sheen 500ml
  Gör hästens man och päls glänsande och lättskött. En vattenfast skyddande hinna över håret skyddar pälsen mot damm och smuts utan att den blir hal.
 • Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500ml

  Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500ml
  Foxfire Pälsglans inkl. sprayhuvud - 500mlPäls-, man- och svansglans från Foxfire. Innehåller provitamin-D pantenol som ger päls och tagel fukt och glans samt gör svansen enklare att reda ut. Hämmar infektioner och klåda samt ger ett visst UV-skydd.
 • Pälsglans Carr & Day & Martin Dreamcoat 500ml

  Pälsglans Carr & Day & Martin Dreamcoat 500ml
  Den kladdfria pälsglansen Dreamcoat ger hög glans och kan användas både på våt och torr päls, man och svans.
 • Magic Brush - ManeCare Premium French Kiss - Pälsglans 500ml

  Magic Brush - ManeCare Premium French Kiss - Pälsglans 500ml
  Magic Brush ManeCare Premium French Kiss – Pälsglans 500 mlEtt pälsglans från det välkända varumärket Magic Brush som genom kombinationen av aromatiska oljor och ötrextrakt från lavendel och timjan gör hästens päls len & smidig att borsta och oem
 • Effol SuperStar- Shine- Pälsglans 750 ml

  Effol SuperStar- Shine- Pälsglans 750 ml
  Effol SuperStar-Shine ger en strålande glans till både man, svans och päls- utan att tynga ner den. Den reder ut och underlättar ryktning och kamning i flera dagar efter användande.  Den verkar genom att: Reda ut trasslig man och svansAvlägsna damm,
 • Pälsglans Hansbo Sport Effol Superstar Shine 750ml

  Pälsglans Hansbo Sport Effol Superstar Shine 750ml
  Ger en härlig glans till hästens päls, man och svans samtidigt som det hjälper till att reda ut och hålla manen och svansen trasselfri.
 • Pälsglans Carr & Day & Martin Canter Coat Shine 500ml

  Pälsglans Carr & Day & Martin Canter Coat Shine 500ml
  Pälsglans som ger en omedelbar och långverkande lyster på hästens hårrem, stöter effektivt bort smuts och förebygger fläckar.
 • Waldhausen Unicorn Parfymerad Pälsglans med Glitter 350ml

  Waldhausen Unicorn Parfymerad Pälsglans med Glitter 350ml
  En pälsglansspray med doft och glitter. Med denna spray håller du man, svans och päls glansig med glittereffekt - perfekt på tävling, utställning och visning! Pälsglansen doftar hallon och kommer i sprayflaska. Innehåll: 350 ml Ingredienser: aqua,
 • Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml

  Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml
  Protector Show Shine Pälsglans – 500 ml Show Shine ger en fantastisk glans till din hästs päls, man och svans. Den gör även man och svans mer lättborstad och motverkar tovor, vilket minskar risken för slitage. Använd dagligen för en fantastiskt fin l

Pälsglans på fler delar på hästen

Man kan använde glansen på övriga delar av hästen för att göra den skinande. Det enda stället man ska undvika helt är området under sadeln. Glansmedlet kan göra att sadeln glider omkring. Om du tänkt fläta manen ska du också hålla dig borta från pärlglansen. Ett bra tips om det är lerigt ute är att spraya med glans. Det gör att smuts och lera inte fastnar lika lätt.

ilead