Pälsglans

Många använder pälsglans som en sorts balsam och då mestadels på manen och svansen. Det gör de lättare att kamma igenom och slitaget på tagelhåret minskar avsevärt. Man kan använda det i lite förebyggande men också som ett balsamspray när det finns synliga tovor. Då låter man det verka en liten stund och sen kan man börja kamma bort tovorna.

Man kan använde glansen på övriga delar av hästen för att göra den skinande. Det enda stället man ska undvika helt är området under sadeln. Glansmedlet kan göra att sadeln glider omkring. Om du tänkt fläta manen ska du också hålla dig borta från pärlglansen. Ett bra tips om det är lerigt ute är att spraya med glans. Det gör att smuts och lera inte fastnar lika lätt.

Populärt inom pälsglans

 • Pälsglans Foxfire, 1 l

  Pälsglans Foxfire, 1 l
  Pälsglans för häst och ponny som vårdar pälsen och reder ut man och svans. Ger en frodig glans som stannar kvar i 5-6 dagar.
 • Pälsglans Fiebings Satin Sheen, 946 ml

  Pälsglans Fiebings Satin Sheen, 946 ml
  Pälsglans av god kvalité som ger en oöverträffad glans åt hästens päls, man och svans. Förhindrar även att man och svans trasslar sig. 
 • Pälsglans NAF Shine On, 500 ml

  Pälsglans NAF Shine On, 500 ml
  NAF Shine On är perfekt att spreja över kroppen, manen och svansen när du vill att din häst ska skina lite extra vid tävling eller show. Pälsglansen ger en fin lyster utan att kladda och resultatet är gnistrande!
 • Pälsglans Lincoln, 500 ml

  Pälsglans Lincoln, 500 ml
  Lincoln pälsglans bibehåller strukturen och vitaliteten i hästens päls, vilket medför en mycket enklare ryktning. Sammansättningen i produkten ger en päls som håller sig exceptionellt silkesblank länge.

Fler tips på pälsglans

 • Rapide Pälsglansgelé 150ml

  Rapide Pälsglansgelé 150ml
  Gelén gör hästens man och svans silkesmjuk och extremt lätt att borsta samtidigt som den ger silkeslen glans och håller manen och svansen trasselfri. Dessa egenskaper gör gelén perfekt att använda vid tävling och show.
 • Rapide Pälsglans med glitter Silver 500ml

  Rapide Pälsglans med glitter Silver 500ml
  Pälsglans med silverglitter som rengör och vårdar pälsen och avvisar smuts. Pälsglansen ger även en strålande glans åt man och svans och gör den silkesmjuk och lätt att reda ut från tovor. Innehåller silikoner för enkel borstning.
 • Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 125 ml

  Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 125 ml
  Pälsglans Effol Superstar Shine ger en strålande glans till päls, man och svans utan att det känns onaturligt.
 • Rapide Pälsglans 500ml

  Rapide Pälsglans 500ml
  Pälsglans 500ml rapide rengör och vårdar pälsen och avvisar smuts. Pälsglansen ger även en strålande glans åt man och svans och gör den silkesmjuk och lätt att reda ut från tovor. Innehåller silikoner för enkel borstning.
 • Pälsglans Veredus Super Sheen, 500 ml

  Pälsglans Veredus Super Sheen, 500 ml
  Pälsglans från Veredus som gör hästens man och päls glänsande och lättskött. En vattenfast skyddande hinna lägger sig över håret och skyddat pälsen mot damm och smuts utan att den blir hal.
 • Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 750 ml

  Man-/Pälsglans Effol Superstar Shine, 750 ml
  Med pälsglans Effol Superstar Shine får pälsen, manen och svansen en strålande glans utan att det känns onaturligt.
 • Rapide Pälsglans med glitter Guld 500ml

  Rapide Pälsglans med glitter Guld 500ml
  Pälsglans med guldglitter som rengör och vårdar pälsen och avvisar smuts. Pälsglansen ger även en strålande glans åt man och svans och gör den silkesmjuk och lätt att reda ut från tovor. Innehåller silikoner för enkel borstning.
 • Pälsglans Showsheen Absorbine, 950 ml

  Pälsglans Showsheen Absorbine, 950 ml
  Showsheen Showring Shine är pälsglans av toppkvalité från Absorbine. Hindrar att man och svans trasslar sig, samt håller pälsen blank och dammfri.
 • Pälsglans Absorbine Show Sheen, 444 ml

  Pälsglans Absorbine Show Sheen, 444 ml
  Pälsglans Absorbine Show Sheen Finishing Mist Spray ger en snabb och jämn täckning och kommer i en praktisk och lättanvänd sprayflaska.
 • Rapide Pälsglans

  Rapide Pälsglans
  Pälsglans rapide rengör och vårdar pälsen och avvisar smuts. Pälsglansen ger även en strålande glans åt man och svans och gör den silkesmjuk och lätt att reda ut från tovor. Innehåller silikoner för enkel borstning.
 • Rapide Pälsglans 1L

  Rapide Pälsglans 1L
  Pälsglans 1l rapide rengör och vårdar pälsen och avvisar smuts. Pälsglansen ger även en strålande glans åt man och svans och gör den silkesmjuk och lätt att reda ut från tovor. Innehåller silikoner för enkel borstning.
 • Pälsglans Fiebing's Satin Sheen, 473 ml

  Pälsglans Fiebing's Satin Sheen, 473 ml
  Pälsglans som ger en fantastisk glans åt hästens päls, man och svans. Sprayen hjälper även till att reda ut och hålla man och svans trasselfri.
ilead