Ridhandskar

Ett par bekväma ridhandskar är skönt att ha på händerna när man är ute och rider. Ska du köpa en ridhandske, se till att det är en handske med bra grepp så att du inte slinter på tyglarna. Här hittar du ett urval av olika handskar för ridning och i olika material som läder och nappaskinn. Vill du ha billigare varianter kan du kolla in de som är i textil.

Populärt inom ridhandskar

 • Ridhandske Covalliero 3-finger

  Ridhandske Covalliero 3-finger
  Varm och praktisk ridhandske med tre finger, vattenavvisande ovandel och värmeisolerande fleece för kalla dagar. Slitstarkt syntetiskt läder på handflatan som ger optimalt grepp. 
 • Ridhandske Covalliero Gloria, Svart

  Ridhandske Covalliero Gloria, Svart
  Mjuk och robust ridhandske som är mycket elastisk och ger ett utmärkt grepp. Kardborrknäppning över handleden och resår för ännu bättre rörelsefrihet.
 • ROECKL Milton ridhandskar

  ROECKL Milton ridhandskar
  Det räcker med en blick för att förstå att Milton sticker ut från mängden. På vilket sätt? Tack vare den breda, töjbara mudden vid handleden utan knäppning. Den matchar inte bara färgen på handryggen - den sitter även tätt och bra runt handleden. Dessutom är varje handske unik med individuell ROECKL-text och handlogo. Denna modells slimmade och sportiga look framhävs av de rena linjerna på handryggen av ROECK-GRIP® och Micro-nät. Blickfångare: den karaktäristiska handloggan och de diskreta REFLEX-ränderna i glänsande silver eller guld. Men denna handske har mer att erbjuda än bara ett vackert utseende; handflatan består av det välkända och populära materialet ROECK-GRIP®. Detta exklusiva material är extremt töjbart och smidigt med hög andasfunktion. Dessutom ger det ett utmärkt grepp och taktilitet för hantering av tyglarna. Och sist men inte minst, ROECKL-GRIP är TOUCHSCREEN-kompatibel. ROECKL valde det exklusiva COMFORT CUT för denna modell. Detta extra smidiga och bekväma snitt kräver ingen trimning på pekfingret och ger en utomordentligt bra passform. Praktiskt: MILTON är lätt att rengöra då den kan maskintvättas i 30°C. Teknisk beskrivning: Handrygg: ROECK-GRIP®, Micro-nät.Handflata: ROECK-GRIP®.Egenskaper: COMFORT CUT, bred mudd, TOUCHSCREEN-kompatibel.
 • Ridhandske Covalliero Astana

  Ridhandske Covalliero Astana
  Vinterridhandske med vattenavvisande ovandel och Thinsulate-foder för maximalt skydd mot kylan. Slitstarkt syntetiskt läder på handflatan och mellan fingrarna.

Fler tips på ridhandskar

 • Magic Gloves barn rosa

  Magic Gloves barn rosa
  Praktisk vante som passar alla händer.
 • Roeckl Mansfield handske

  Roeckl Mansfield handske
  Egenskaper: * Den sportiga och funktionella ridhandsken MANSFIELD från ROECKL SPORTS är en vinnare, inte bara genom hur den ser ut, utan också med sina inre egenskaper * Handryggen har högkvalitativ lycra och elastisk spandex för att säkerställa perfekt passform och hög slitstyrka * Mjuk och slitstark Digital Suede i handflatan gör perfekt känslighet för tyglarna så att häst och ryttare kan bilda ett perfekt team * ROECKLs exklusiva COMFORT-CUT - en särskilt bekväm tillskärning - vilket gör att det inte krävs någon trimning på pekfingret * Maskintvätt 30°C
 • Imperial Riding Trick ridhandskar

  Imperial Riding Trick ridhandskar
  Imperial Riding Trick ridhandskar
 • Ridhandske i PU-material strl. M vit

  Ridhandske i PU-material strl. M vit
  Smidig handske i elastiskt PU-material.
 • Haukeschmidt Hauke Schmidt, A touch of Magic Tack, ridhandske utan accessoarlapp

  Haukeschmidt Hauke Schmidt, A touch of Magic Tack, ridhandske utan accessoarlapp
  Egenskaper: * Genom den utbytbara accessoarlappen har du obegränsade möjligheter att skapa din unika och speciella ridhandske * Perfekt passform och erbjuder bra grepp och är gjorda av ett nytt, tekniskt PU-material med mycket Lycra * Materialet är hållbart och mycket starkt, men ändå mjukt och smidigt, med andasfunktion och gjort för att hålla * Maskintvätt 30°C (utan accessoarlapp)
 • Horze Perri Touch-Screen Magic ridvantar

  Horze Perri Touch-Screen Magic ridvantar
  Behåll handskarna på medan du skickar en text. Moderna handskar med särskilt tyg på tre fingertoppar så att du kan använda din mobiltelefon utan att ta av handskarna. Med de här handskarna håller du händerna varma samtidigt som du kan använda din telefon. Egenskaper: * Touch screen-kompatibelt tyg Teknisk beskrivning: Material: 100 % akryl. Tvättråd: Tvättas i ljummet/kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Roeckl Maryland handskar

  Roeckl Maryland handskar
  Egenskaper: * En slip in-modell utan kardborrknäppning, MIAMI är en luftig, lätt sommarhandske med korta fingrar * Materialet når över knogarna för att skydda fingrarna ordentligt vid hantering av tyglarna * Högkvalitativ, exceptionellt lätt italiensk Micro Mesh-blandning med stretchig Lycra på handryggen, och tunn, halksäker MICRO AIR-material med perforering för utmärkt fukthantering i handflatan * PULL OFF SYSTEM - exklusivt hjälpmedel som gör det lätt att ta av handsken * Reflekterande designdetaljer och tumme med svettband * Denna "tumme med svettband" är till stor nytta när det är varmt
 • Roeckl Madison Reit Kids Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder

  Roeckl Madison Reit Kids Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder
  Barnhänder är extra känsliga mot kyla. Handskmakaren ROECKL har utrustat modellen 3305-568 med mjukt och värmande Micro Bemberg-foder som håller händerna varma och komfortabla på kalla dagar för att göra ridning roligt även på vintern. Högkvalitativa material, bra bearbetningskvalitet och ROECKLs exklusiva COMFORT-SKÄRNING för både behaglig passform och överlägsen bärkomfort. Handryggen är tillverkad av bielastiskt Spandex-material. Handflatan är försedd med digitalt graverad PU-konstläder som både är töjbart och slitstarkt samtidigt som det ger ryttaren ett utmärkt grepp om tyglarna utan att skära ner på känslan. Den nya knäppningen är en riktig blickfångare. Materialet på handflatan dras ända upp till handleden och fästes med kardborreknäppning på handryggen. Extra detaljer: den karaktäristiska ROECKL-logon i form av en metallapplicering. Teknisk beskrivning: Handrygg: 92% polyamid, 6% resår, 2% polyester med polyuretanbeläggning. Handflata: 100% polyester med polyuretanbeläggning. Foder: 100% polyester. Maskintvätt i 30° Celsius (86° Fahrenheit).
 • Samshield Ridhandske V-Skin Hunter (9, Marinblå)

  Samshield Ridhandske V-Skin Hunter (9, Marinblå)
  V-Skin Hunter är Samshields deisgnmässigt lite enklare och diskretare modell av ridhandske. Med det sagt så är den funktionellt i samma nivå med förstärkta mocca partier för lång hållbarhet och bra grepp. Samsjield loggan på knäppen går
 • Ridhandske Roeckl Fodrad, Mocka

  Ridhandske Roeckl Fodrad, Mocka
  Roeckls populära höst- och vinterhandske med utmärkt grepp och passform. Handsken är tillverkad i ett elastiskt syntetmaterial som andas och har ett foder i värmande fleece.
 • Horze handskar i PU-läder med fleecefoder

  Horze handskar i PU-läder med fleecefoder
  Ett par varma handskar som är perfekta för kallt väder. Ett par välsittande, fleecefodrade handskar som är perfekta för ridning i kallt väder. Ett justerbart band och lång ribbstickad manschett garanterar en välsittande passform och skydd från kyla. Materialet är lite stretchigt, och pekfingret och tummen har touch screen-funktion. Egenskaper: * Varma vinterhandskar * Justerbart kardborrband * Bred manschett för skön komfort * Lätt stretchiga * Touch screen-material för mobilanvändning Teknisk beskrivning: Utsida: 70 % PU-läder, 30 % polyester. Foder: 100 % polyester. Tvättråd: Handtvätta och lägg ut för att torka.
 • Roeckl Mansfield handske

  Roeckl Mansfield handske
  Egenskaper: * Den sportiga och funktionella ridhandsken MANSFIELD från ROECKL SPORTS är en vinnare, inte bara genom hur den ser ut, utan också med sina inre egenskaper * Handryggen har högkvalitativ lycra och elastisk spandex för att säkerställa perfekt passform och hög slitstyrka * Mjuk och slitstark Digital Suede i handflatan gör perfekt känslighet för tyglarna så att häst och ryttare kan bilda ett perfekt team * ROECKLs exklusiva COMFORT-CUT - en särskilt bekväm tillskärning - vilket gör att det inte krävs någon trimning på pekfingret * Maskintvätt 30°C
 • Ridhandske i PU-material strl. XL vit

  Ridhandske i PU-material strl. XL vit
  Smidig handske i elastiskt PU-material.
 • Roeckl Roekl Lona Roeck-Grip two tone

  Roeckl Roekl Lona Roeck-Grip two tone
  Vår framgångsrika modell från Roeck-Grip omarbetades för att omfatta två färgvarianter för den modemedvetna ryttarinnan som tycker om att matcha sina favorithandskar med sina trendiga ridkläder. Naturligtvis kan denna modell även skryta med en utmärkt passform och funktion samt att den tål maskintvätt.
 • ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar

  ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
  Barn är mycket krävande. Det är därför barnens handskar inte bara ska vara funktionella, de ska vara snygga också. Inga problem för den färgstarka Keo-handsken designad av ROECKL SPORTS! Handsken, som är exklusivt designad av München-baserade handskskräddare, skyddar säkert barnens känsliga händer mot vind och dåligt väder tack vare det vattentäta och vindtäta ROECKL-TEXMEMBRANE. Den randiga, extra långa handsken är garanterat en blickfångare. Ytterligare blickfångare: En filtapplikation med en stjärna och en tredimensionell ROECKL SPORTS-logotyp på handryggen samt en färgkontrasterande bård på manschetten. Innerhanden är förstärkt med PU-tillskärning. Extra innerfoder ger ytterligare värme och säkerställer en hög grad av bärkomfort. Goda nyheter för mammor och pappor, Keo-handsken är maskintvättbar i 30°C, vilket gör handsken mycket lätt att hålla ren. Teknisk beskrivning: Yttermaterial:Fin Poly MicroInnerhandsmaterial:Fin Poly Micro med Wave PU-lapp.Attribut:Vattentätt ROECKL-TEX MEMBRANE, varmt solerande Micro Bemberg-foder, extra lång stickad manschett.Överhand: 60 % polyamid, 40 % polyester. Innerhand: 60 % polyamid, 20 % polyester med polyuretanbeläggning, 20 % polyester. Foder och ins: 100 % polyester.
 • Roeckl Lizy Solar Ridhandske (8)

  Roeckl Lizy Solar Ridhandske (8)
  Ridhandske från Rocekl i MicroAir utförande som innebär att tyget på handryggen är oerhört tunt med TanThru teknologin son släpper igenom solljus, med andra ord kan du ha dessa hela sommaren utan att händerna blir vita. Perfekt solbränna und
 • Roeckl Madrid MicroMesh Ridhandskar (Svart/Guld, 6)

  Roeckl Madrid MicroMesh Ridhandskar (Svart/Guld, 6)
  Roeckls ridhandske MicroMesh kombinerar ett riktigt sportigt utseende med hög funktionalitet. Ridhandskarna har det mjuka, lätta MicroMesh materialet på handryggen och den halkfria Drytec G5 på greppytan. Kombinationen ger en sval, lätt och bekv
 • Roeckl Mendon handskar

  Roeckl Mendon handskar
  Testad ROECK-GRIP®-kvalitet möter den moderna Melange-looken! MENDON har inte bara en utmärkt passform och hög funktionalitet vid hantering av tyglarna, de är också en riktigt blickfångare. Roeckl Sports bygger på sin långa erfarenhet inom skapandet av handskar med en kombination av sofistikerade tillverkningstekniker med innovativa material: elastik, andningsbar Melange Lycra som absorberar fuktighet och ger ett behagligt klimat inuti handsken. Micro mesh och perforerade och reflekterande inlägg understryker denna handskens ljusa och luftiga karaktär. Exklusivt ROECK-GRIP® ger ett idealiskt grepp som garanterar ryttareb perfekt taktilitet på tyglarna så att häst och ryttare kan bilda ett perfekt team. Bekvämt: Det stora fästet löper från handflatan till handryggen, vilket gör att handsken sitter väl runt handleden. Handsken är TOUCHSCREEN-kompatibel, vilket gör att du kan använda din smartphone eller surfplatta utan att du behöver ta av handskarna. Teknisk beskrivning: Handrygg: Fantasia Melange Lycra, Micro mesh, perforerade och reflekterande inlägg. Handflata: ROECK-GRIP®, Drytec G5. Egenskaper: COMFORT CUT, handledsband med CARELESS CLOSURE, TOUCHSCREEN- kompatibel, reflekterande detaljer.
 • Horze sommararbetshandskar

  Horze sommararbetshandskar
  Hållbara, vattentäta handskar, perfekta för allt arbete i och runt stallet. Skrubba vattenhinkar och reparera staket med dessa extremt hållbara allväders arbetshandskar. De här bekväma arbetshandskarna har ett vattentätt polyesterskal som skyddar dina händer vid hårt och grovt stallarbete. Gummigreppet gör det enkelt att bära våta hinkar. Dessa handskar skyddar dina händer när du mockar eller gör någon annan tung och smutsig syssla i och runt stallet. Egenskaper: * Profilerade arbetshandskar * Handflata i gummi för bra grepp * Mjuk fodring * Vattentätt ytterskal Teknisk beskrivning: Stickad polyester med nitrilbeläggning.
 • Imperial Riding Sparkle handske

  Imperial Riding Sparkle handske
  Sparkle handske.
 • B Vertigo termoridhandskar, dam

  B Vertigo termoridhandskar, dam
  Varma termiska handskar för ridning i kallt väder. Ridning i kallt väder blev just bättre med detta termiska ridhandskar. Det vindtäta materialet är varmt, mjukt och väderbeständigt för optimal vinterridning. Stretchpanelen mellan fingrarna är bekväm och ger bra grepp i tyglarna. Snygg B Vertigo-logo som är reflekterande för säkerheten. Egenskaper: * Varma och mjuka vinterhandskar * Anti-slip silikontryck i handflatan och mellan fingrarna * Reflekterande logotryck för säkerhet * Mjuk, stickad ribböppning för komfort Teknisk beskrivning: Skal: 100 % vindtätt polyestermaterial. Vaddering: 100 % polyfyll.
 • Haukeschmidt Heater ridhandske

  Haukeschmidt Heater ridhandske
  * inga fler kalla händer * bra som ytterhandske * bra som innerhandske * 4 temperaturnivåer * ingen störande ledning * integrerat högpresterande batteri * utbytbart batteri * värmer händerna i upp till 6 timmarVärmen har 4 olika temperaturnivåer. På så sätt kan du hitta din ideala temperatur beroende på hur fort du brukar bli kall om händerna. Värmen kan stängas av på utsidan av ytterhandsken så att du slipper ta av dig handsken för att stänga av den. Värmaren leds av högteknologiska kolfiber. Dessa fiber är inte bara tunna och flexibla utan ger dessutom en jämn värmefördelning. Värmetiden varar mellan 2 - 6 timmar, beroende på värmenivå, men det innebär inte att du har kalla händer efter det. Byt enkelt ut batteriet utan att ens behöva ta av dig handsken.
 • Noble Equestrian Kids Perfect Fit handskar

  Noble Equestrian Kids Perfect Fit handskar
  En riktigt bra handske som skyddar dina händer samtidigt som du bär hö eller mockar.
 • uvex Sportstyle barnhandskar

  uvex Sportstyle barnhandskar
  Egenskaper: * Mycket elastiska handskar av halksäkert PU-material * Materialet är halksäkert och slittåligt och ger ett fast grepp om tyglarna * Aktiv fukthantering och seat proof-flexibilitet på fingrarna
 • Imperial Riding Gloves Wanna Go

  Imperial Riding Gloves Wanna Go
  These gloves from Imperial Riding are nice and warm and feature a beautiful IR print. The tops of the index finger and thumb are made for using touch screens.
 • Mountain Horse Comfy handskar junior

  Mountain Horse Comfy handskar junior
  Tech fleece-handske med silikontryck i handflatan för ett bra grepp, och reflexband på handryggen för god synlighet. Egenskaper: * Silikontryck i handflatan för ett bra grepp om tyglarna * Reflekterande detaljer strategiskt placerade för bättre synlighet vid ridning på mörka vinterdagar * Mysig tech fleece som håller dig varm * Tyg utan behov av extra foder, minimal bylsighet * Reflexer på handryggen * Varm, stickad resårmanschett * Mountain Horse-silikontryck för bra grepp
 • Mountain Horse Comfy Ridhandskar

  Mountain Horse Comfy Ridhandskar
  Sköna rid- och stallhandskar gjorda i teknisk fleece som håller händerna varma utan att vara otympliga. Med silikontryck i handflatan och på fingrarna för att du ska få ett bra grepp om tyglarna. Tack vare det smarta materialet håller handskar
 • Haukeschmidt Hauke Schmidt Oh My Deer handskar

  Haukeschmidt Hauke Schmidt Oh My Deer handskar
  Egenskaper: * Gjorda av hjortskinn * Perfekt passform och bärkomfort
 • Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder

  Roeckl Wago ridhandskar med fleecefoder
  Denna handske är en högkvalitativ vinterprodukt för generellt bruk och funktionell för ridning. Den ser ut som en modernt färgad, högkvalitativ läderhandske. Det mjuka fodret ger denna handske maximal komfort. De oundvikliga sömmarna på handsken känns inte och ger en ökad termisk isolering. Suprema vinterhandske visar upp ett enastående och precist hantverk. En kärlek för detaljer fulländar denna funktionella och moderna modell. Teknisk beskrivning: Handrygg: 51% polyuretan, 49% polyamid. Handflata: 51% polyuretan, 49% polyamid. Foder: 100% polyester.
 • Horze Basic Polygrip ridhandskar

  Horze Basic Polygrip ridhandskar
  Justerbara lätta handskar med rejält grepp. Det sofistikerade utseendet på den här handsken kombineras med bomullsrygg och lättviktsgrepp. Dessa vantar har gummiknottror i handflatan och på fingrarna för ett bättre grepp om tyglarna. Använd dem för t ex ridning eller arbete i stallet. Möjligheterna är oändliga. Kardborreknäppning vid handleden med Horze Z-logotyp för en justerbar passform. Egenskaper: * Lättviktsbomull * Gummerat grepp i handflatan och på fingrarna * Justerbart kardborreband * Z-logotypen på kardborrebandet * Behaglig, ledig passform * Slank design Teknisk beskrivning: 100 % bomull100 % polygummiknottror i handflatan. Tvättråd: Tvättas i ljummet/kallt vatten
 • Samshield Ridhandske V-Skin (10, Marinblå)

  Samshield Ridhandske V-Skin (10, Marinblå)
  V-Skin handskarna från Samshield har tagits fram med samma lyckade strategi som de populära Premium-hjälmarna, denna går kort ut på att: Analysera marknaden Göra en stor undersökning med mängder av ryttare för att se behovet innan man påb
 • Magic Gloves vuxen ljusrosa

  Magic Gloves vuxen ljusrosa
  Praktisk vante som passar alla händer.
 • Equetech Airtex Sport Ridhandskar

  Equetech Airtex Sport Ridhandskar
  Sköna ridhandskar i ett lättviktsmateial som andas. Med ventilationsnät på ovansidan och micro grip i handflatan. Förstärkta fingerpaneler och elastiska runt handleden. Perfekta för sommaren och varmt väder! Färg: Vit Storlekar: 6,5
 • Dublin Country fingerlösa ridhandskar

  Dublin Country fingerlösa ridhandskar
  Egenskaper: * Fingerlös ridhandske för fältritter * Strategiskt placerade silikonpaneler i handflatan och vid fingrarna för att ge grepp där det behövs * Neopren på handryggen och stretchpaneler i knogarna för stretch och komfort * Resår och kardborrband vid handleden
 • Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy handskar

  Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy handskar
  Egenskaper: * Stilen på de här handskarna är elegant men enkel i design * Lädret är mycket slätt, mjukt och garanterar optimal passform och enastående ryttarkomfort * Lädret är vattenavvisande vilket gör att ryttaren kan ha ett bra grepp även vid fuktiga eller våta förhållanden * Jämfört med syntetiska material är det riktigt tunna läder hållbart och ger en bra känsla
 • Noble Equestrian Perfect Fit Cool Mesh handske

  Noble Equestrian Perfect Fit Cool Mesh handske
  Du kommer att förstå varför denna handske kallas Perfect Fit i samma stund som du tar på dig den. Stretchig mesh med andasfunktion för passform och ventilation.
 • Haukeschmidt Claristo ridhandske

  Haukeschmidt Claristo ridhandske
  Dress Western tävlingshandske är Haukeschmidts senaste eleganta ridhandske. Claristo är tillverkad av textil som andas för ridning i varmare områden. Härlig känsla, utmärkt passform, klassisk elegans, uppseendeväckande och rolig!
 • Finntack Pro handskar i softshell

  Finntack Pro handskar i softshell
  Vattentäte softshellhandskar med andasfunktion och lätt foder för allvädersbruk. Optimal passform, välskyddande neoprenmudd med kardborreknäppning och silikontryck på handflatan för bra grepp gör dessa handskar till ett utmärkt val. Teknisk beskrivning: Material: polyester, syntetmocka.
 • Horze Kids stretchhandskar

  Horze Kids stretchhandskar
  Färgglada handskar med stretch för små händer. Härliga, färgstarka handskar i barnstorlek, i bekvämt 4-vägs stretchigt material och Amara-mocka för bra grepp. Silverfärgad hästlogo framtill visar på en härlig stil. Dessa handskar skyddar små händer från tyglarna och hjälper nybörjare att slippa blåsor samtidigt som de ger ett bra grepp. Egenskaper: * Färgglada stretchhandskar för barn * Silverfärgad hästlogo framtill * Extra grepp för unga ryttare Teknisk beskrivning: 100 % polyester, Amara-mocka.
 • ROECKL Milton ridhandskar

  ROECKL Milton ridhandskar
  Det räcker med en blick för att förstå att Milton sticker ut från mängden. På vilket sätt? Tack vare den breda, töjbara mudden vid handleden utan knäppning. Den matchar inte bara färgen på handryggen - den sitter även tätt och bra runt handleden. Dessutom är varje handske unik med individuell ROECKL-text och handlogo. Denna modells slimmade och sportiga look framhävs av de rena linjerna på handryggen av ROECK-GRIP® och Micro-nät. Blickfångare: den karaktäristiska handloggan och de diskreta REFLEX-ränderna i glänsande silver eller guld. Men denna handske har mer att erbjuda än bara ett vackert utseende; handflatan består av det välkända och populära materialet ROECK-GRIP®. Detta exklusiva material är extremt töjbart och smidigt med hög andasfunktion. Dessutom ger det ett utmärkt grepp och taktilitet för hantering av tyglarna. Och sist men inte minst, ROECKL-GRIP är TOUCHSCREEN-kompatibel. ROECKL valde det exklusiva COMFORT CUT för denna modell. Detta extra smidiga och bekväma snitt kräver ingen trimning på pekfingret och ger en utomordentligt bra passform. Praktiskt: MILTON är lätt att rengöra då den kan maskintvättas i 30°C. Teknisk beskrivning: Handrygg: ROECK-GRIP®, Micro-nät.Handflata: ROECK-GRIP®.Egenskaper: COMFORT CUT, bred mudd, TOUCHSCREEN-kompatibel.
 • Ridhandske Equipage Cony, Svart

  Ridhandske Equipage Cony, Svart
  Ridhandske Cony är en mjuk och smidig softshellhandske från Equipage med rutmönster på handryggen. 
 • Roeckl Lisboa Reit Ladies Roeck-Grip Swarovski ridhandskar

  Roeckl Lisboa Reit Ladies Roeck-Grip Swarovski ridhandskar
  Roeck-Grip, världens populäraste och helt unika ridhandske har nu förskönats med exklusiva och glittrande SWAROVSKI DETALJER. Roeck-Grip har en otrolig andasfunktion, sitter som en andra hud och ger ett optimalt grepp om tyglarna. Det är därför en stor del av ryttarnas världselit använder dessa högpresterande handskar och vinner när de gör det. Idag kan den modemedvetna ryttaren kombinera ultimat bärkomfort med haute couture. Teknisk beskrivning: Handrygg: 100% polyamid med polyuretan. Handflata: 100% polyamid med polyuretan.
 • Roeckl MANCHESTER handskar

  Roeckl MANCHESTER handskar
  Läder när det är som bäst. MANCHESTER by Roeckl Sports är en elegant läderridhandske för dem som älskar denna unika naturprodukt. Den smidiga fullnarvsläderhandsken är gjord av den finaste trumfärgade getnappa, vilket är extremt slitstarkt, robust och hållbart, samtidigt som den ger enastående taktilitet och ett fast grepp på tygeln. Lädret är dessutom ett mycket andningsbart och klimatiserande material. Perforeringar på tummen och på handryggen ger också en utmärkt känsla och luftig bärkomfort. MANCHESTER har också en utmärkt passform. Det är här du kan känna de många årens erfarenheter av handsktillverkning! Det exklusiva COMFORT CUT ger en smal och bekväm design vilket gör att extra trimning på pekfingret inte behövs. Elegant, präglat fäste på handryggen och handlogo betonar denna tidlösa klassikers högkvalitativa visuella look. Teknisk beskrivning: Handrygg: Getnappa. Handflata: Fin getnappa. Egenskaper: COMFORT CUT, handled med CARELESS CLOSURE.
 • Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy handskar

  Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy handskar
  Egenskaper: * Stilen på de här handskarna är elegant men enkel i design * Lädret är mycket slätt, mjukt och garanterar optimal passform och enastående ryttarkomfort * Lädret är vattenavvisande vilket gör att ryttaren kan ha ett bra grepp även vid fuktiga eller våta förhållanden * Jämfört med syntetiska material är det riktigt tunna läder hållbart och ger en bra känsla
 • Vinterhandske Covalliero Malmö, Svart

  Vinterhandske Covalliero Malmö, Svart
  Vinterhandske Malmö från Covalliero är en vind- och vattenavvisande ridhandske med elastisk softshell-överdel, Thinsulate i mellanskiktet och tunt fleecefoder. De bekväma svarta handskarna är även fingerförstärkta.
 • Ridhandske Equipage Action Stretch, Vit

  Ridhandske Equipage Action Stretch, Vit
  Action Stretch är en stretchig och flexibel ridhandske från Equipage i Domy Suede-material med kardborreknäppning vid handleden.
 • Roeckl Maryland handskar

  Roeckl Maryland handskar
  Egenskaper: * En slip in-modell utan kardborrknäppning, MIAMI är en luftig, lätt sommarhandske med korta fingrar * Materialet når över knogarna för att skydda fingrarna ordentligt vid hantering av tyglarna * Högkvalitativ, exceptionellt lätt italiensk Micro Mesh-blandning med stretchig Lycra på handryggen, och tunn, halksäker MICRO AIR-material med perforering för utmärkt fukthantering i handflatan * PULL OFF SYSTEM - exklusivt hjälpmedel som gör det lätt att ta av handsken * Reflekterande designdetaljer och tumme med svettband * Denna "tumme med svettband" är till stor nytta när det är varmt
 • Mink Horse Lätt ridhandske i microfiber/polyester

  Mink Horse Lätt ridhandske i microfiber/polyester
  Lätt, behaglig och slitstark ridhandske i microfiber-skinn och polyester i smart design och snygga färger. Med kardborreband vid handleden. Storlekarna är unisex storlekar så L passar även män. Tvättråd: Tvättbar vid 30 grader.
 • Roeckl Mayfair funktionella ridhandskar

  Roeckl Mayfair funktionella ridhandskar
  Det sportiga, asymmetriska utseendet gör dessa funktionella ridhandskar MAYFAIR till en riktig blickfångare. Designen har även av talet "1839" uppdelat på båda handskar. Olika teckensnitt och tryckstilar har kombinerats för att ge dessa handskar ett modernt utseende och känsla. Handflatan består av Lycra och Spandex med 2-vägsstretch kombinerat med digital mocka, ett töjbart och slitstarkt material som ger utmärkt grepp, för att ge denna handske enastående passform och känsla vid hantering av tyglarna. Den unika Comfort-skärningen drar materialet på handflatan upp mot handryggen vid pekfingret för överlägsen bärkomfort. Fästet matchar handflatan med sina färgade nitar och håller handsken perfekt på plats runt handleden. Teknisk beskrivning: Skal: Kraftig, matt lycra, 2-vägsspandex. Handflata: Digital mocka.Egenskaper: COMFORT-SKÄRNING, enkelt fäste.
 • uvex i-performance 2 handskar

  uvex i-performance 2 handskar
  Extremt greppstark och mycket elastisk PU-handske som tagits fram tillsammans med Isabell Werth och kännetecknas av hållbarhet. Mesh-inläggningar på fingrar och handryggen ger optimal ventilation och bästa komfort. Dekorativ knapp med Isabell Werths logotyp visar på högsta kvalitet. För användning med pekskärmar. Tvättråd: Maskintvätt 30°C.
 • Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy Magic Tack handskar

  Haukeschmidt Hauke Schmidt Galaxy Magic Tack handskar
  Egenskaper: * En handske-många möjligheter * Genom den utbytbara accessoarlappen, tillhandahållen av vår partner MagicTack, har du obegränsade möjligheter att skapa din unika och speciella ridhandske * Perfekt passform * De ger ett fantastiskt grepp * Tillverkade av ett nytt, tekniskt PU-material med mycket Lycra * Materialet är hållbart och mycket starkt, men ändå mjukt och smidigt, med andasfunktion och gjort för att hålla * Maskintvätt 30°C (utan accessoarlapp)
 • Roeckl Julia handskar

  Roeckl Julia handskar
  Egenskaper: * Trendig och elegant design * Vältestat ROECK-GRIP®, laminerad med värmande fleecefoder för vinterridning * Det är bekvämt mjukt och smidigt * Elastisk handrygg med präglat diamantmönster * Gjord av vindtät ROECK-PROOF med mycket god andasfunktion och som följer varje rörelse * Exklusiv COMFORT-CUT, för en slankare silhuett och en utmärkt passform
ileadilead