Desinfektionsmedel för stall

Virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer är alla sånt som kan orsaka sjukdom hos häst. Ett bra desinfektionsmedel rengör stallet effektivt. Vissa av medlen är färdigblandade och i flytande form. Andra desinfektionsmedel kommer som brustabletter eller pulver som du själv löser upp före användning.

Populärt inom desinfektionsmedel för stall

 • Rökdesinfektion OPP FumAgri, 25 m³

  Rökdesinfektion OPP FumAgri, 25 m³
  FumAgri OPP är den nya tidens rökdesinfektionsmedel som inte är hälsofarligt och därmed mer användarvänligt, effektivare och mer kostnadsbesparande än traditionell desinfektionsteknik. Förpackningen är främst avsedd för fodersilos och mindre utrymmen.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 50 g/påse

  Desinfektionsmedel Virkon S 50 g/påse
  Virkon S är ett patenterat biologiskt nedbrytbart desinfektionsmedel, som är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektionsmedel Biofect 2,5 l

  Desinfektionsmedel Biofect 2,5 l
  Biofect är ett koncentrerat alkaliskt och flytande rengöringsmedel som har kombinerad rengörande och desinficerande verkan. Produkten är effektiv vid låg temperatur, är utan hälsorisker för djur och människor och har heller ingen negativ påverkan på metaller.
 • Desinfektion Virkon S, 1 kg

  Desinfektion Virkon S, 1 kg
  Virkon S är ett biologiskt nedbrytbart desifektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svamp och sporer. Virkon S kan användas exempelvis i djurstallar, växthus eller djurkliniker och till desinfektion av föremål som stövlar och diverse instrument.

Fler tips på desinfektionsmedel för stall

 • Desinfektionsmatta, 86 x 60 cm

  Desinfektionsmatta, 86 x 60 cm
  Desinfektionsmatta som placeras vid entrén till bland annat djurstallar. Förhindrar smitta och desinficerar skor och stövlar.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 kg
  Virkon S är ett patenterat biologiskt nedbrytbart desinfektionsmedel, som är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektionsmedel Virkon S tabletter 50 x 5 g

  Desinfektionsmedel Virkon S tabletter 50 x 5 g
  Virkon S är ett patenterat biologiskt nedbrytbart desinfektionsmedel, som är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Kiselströ Eclipse Biofarmab Fjäderfä 1 kg

  Kiselströ Eclipse Biofarmab Fjäderfä 1 kg
  Fuktabsorbent för stallmiljö. Fördela ströet över ytorna i fåglarnas närmiljö.
 • Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack

  Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack
  En effektiv brustablett för desinfektion mot bakterier, mykoplasma, virus, svampar och sporer. DesiDos används i utrymmen med eller utan djur.
 • Rökdesinfektion OPP FumAgri

  Rökdesinfektion OPP FumAgri
  FumAgri OPP är den nya tidens rökdesinfektionsmedel som inte är hälsofarligt och därmed mer användarvänligt, effektivare och mer kostnadsbesparande än traditionell desinfektionsteknik.
 • Desinfektion Virkon S

  Desinfektion Virkon S
  Desinfektion Virkon S är ett nedbrytbart desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektion Jodopax Vet, 500 ml

  Desinfektion Jodopax Vet, 500 ml
  Jodopax Vet är ett effektivt desinfektionsmedel som innehåller 5 % jod och som är bundet till en jodofor. Jodoforen frisläpper lite fri jod i taget, vilket gör produkten effektiv under en längre tid. Medlet är snabbt och effektivt på bakterier, till exempel på salmonella, men även mot svampar och virus. Preparatet har stor genomträngningsförmåga och god rengöringseffekt! 
 • Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g

  Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g
  Virkon S tabletter är ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Det är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
ilead