Desinfektionsmedel för stall

Virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer är alla sånt som kan orsaka sjukdom hos häst. Ett bra desinfektionsmedel rengör stallet effektivt. Vissa av medlen är färdigblandade och i flytande form. Andra desinfektionsmedel kommer som brustabletter eller pulver som du själv löser upp före användning.

Populärt inom desinfektionsmedel för stall

 • Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack

  Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack
  En effektiv brustablett för desinfektion mot bakterier, mykoplasma, virus, svampar och sporer. DesiDos används i utrymmen med eller utan djur.
 • Desinfektion Virkon S, 1 kg

  Desinfektion Virkon S, 1 kg
  Virkon S är ett biologiskt nedbrytbart desifektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svamp och sporer. Virkon S kan användas exempelvis i djurstallar, växthus eller djurkliniker och till desinfektion av föremål som stövlar och diverse instrument.
 • Desinfektionsmedel Biofect 2,5 L

  Desinfektionsmedel Biofect 2,5 L
  Biofect kan användas för rengöring av alla typer av djurstallar, boxar, hästtransporter, hästtäcken och stall-ridkläder. Produkten är effektiv vid låg temperatur, vilket i sin tur sparar energi.&hellip:
 • Desinfektion Jodopax Vet, 500 ml

  Desinfektion Jodopax Vet, 500 ml
  Jodopax Vet är ett effektivt desinfektionsmedel som innehåller 5 % jod och som är bundet till en jodofor. Jodoforen frisläpper lite fri jod i taget, vilket gör produkten effektiv under en längre tid. Medlet är snabbt och effektivt på bakterier, till exempel på salmonella, men även mot svampar och virus. Preparatet har stor genomträngningsförmåga och god rengöringseffekt! 

Fler tips på desinfektionsmedel för stall

 • Desinfektion Virkon S 2,5 kg

  Desinfektion Virkon S 2,5 kg
  2,5 kg. Ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.  
 • Desinfektion Virkon S 5 kg

  Desinfektion Virkon S 5 kg
  5 kg. Ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 5 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 5 Kg
  Kan även användas till föremål i anslutning därtill, t.ex. Vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska instrument. Virkon s används också vid luft- och vattendesinfektion. Produkten&hellip:
 • Desinfektion Virkon S 50 g

  Desinfektion Virkon S 50 g
  Desinfektion Virkon S är ett nedbrytbart desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g

  Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g
  Virkon S tabletter är ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Det är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 Kg
  Virkon s används i djurstallar, växthus, kläckerier, djurkliniker, potatislager, transportfordon, m.m. Och till föremål i anslutning därtill: t.ex. Vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska&hellip:
 • Desinfektionsmedel Virkon S 1 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 1 Kg
  Kan också användas vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska instrument. Virkon s användes också vid luft- och vattendesinfektion. Produkten är vattenlöslig.
ilead