Desinfektionsmedel för stall

Virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer är alla sånt som kan orsaka sjukdom hos häst. Ett bra desinfektionsmedel rengör stallet effektivt. Vissa av medlen är färdigblandade och i flytande form. Andra desinfektionsmedel kommer som brustabletter eller pulver som du själv löser upp före användning.

Populärt inom desinfektionsmedel för stall

 • Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack

  Desinfektion DesiDos Tablettform, 45-pack
  En effektiv brustablett för desinfektion mot bakterier, mykoplasma, virus, svampar och sporer. DesiDos används i utrymmen med eller utan djur.
 • Desinfektion Virkon S, 1 kg

  Desinfektion Virkon S, 1 kg
  Virkon S är ett biologiskt nedbrytbart desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svamp och sporer. Virkon S kan användas exempelvis i djurstallar, växthus eller djurkliniker och till desinfektion av föremål som stövlar och diverse instrument.
 • Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g

  Desinfektion Virkon S tabletter, 50 x 5 g
  Virkon S tabletter är ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Det är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 2,5 Kg
  Virkon s används i djurstallar, växthus, kläckerier, djurkliniker, potatislager, transportfordon, m.m. Och till föremål i anslutning därtill: t.ex. Vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska&hellip:

Fler tips på desinfektionsmedel för stall

 • Desinfektion Virkon S 50 g

  Desinfektion Virkon S 50 g
  Desinfektion Virkon S är ett nedbrytbart desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
 • Desinfektion Virkon S 2,5 kg

  Desinfektion Virkon S 2,5 kg
  2,5 kg. Ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.  
 • Rökdesinfektion OPP FumAgri 1250 m³

  Rökdesinfektion OPP FumAgri 1250 m³
  FumAgri OPP är den nya tidens rökdesinfektionsmedel som inte är hälsofarligt och därmed mer användarvänligt, effektivare och mer kostnadsbesparande än traditionell desinfektionsteknik.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 1 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 1 Kg
  Kan också användas vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska instrument. Virkon s användes också vid luft- och vattendesinfektion. Produkten är vattenlöslig.
 • Rökdesinfektion OPP FumAgri, 200 g

  Rökdesinfektion OPP FumAgri, 200 g
  FumAgri OPP är den nya tidens rökdesinfektionsmedel som inte är hälsofarligt och därmed mer användarvänligt, effektivare och mer kostnadsbesparande än traditionell desinfektionsteknik.
 • Rökdesinfektion OPP FumAgri, 25 m³

  Rökdesinfektion OPP FumAgri, 25 m³
  FumAgri OPP är den nya tidens rökdesinfektionsmedel som inte är hälsofarligt och därmed mer användarvänligt, effektivare och mer kostnadsbesparande än traditionell desinfektionsteknik.Förpackningen är främst avsedd för fodersilos och mindre utrymmen.
 • Desinfektionsmedel Virkon S 5 Kg

  Desinfektionsmedel Virkon S 5 Kg
  Kan även användas till föremål i anslutning därtill, t.ex. Vid stöveldesinfektion och desinfektion av fiberoptiska instrument. Virkon s används också vid luft- och vattendesinfektion. Produkten&hellip:
 • Desinfektion Virkon S 5 kg

  Desinfektion Virkon S 5 kg
  5 kg. Ett nedbrytbart desinfektionsmedel. Effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer.
ilead