Stallmatta

Mjuka stallmattor är sköna för hästen att stå på och du sparar på kostnader för strö. Vi listar tips på mattorna för stallet som du kan köpa på rulle eller som fyrkanter i ett mattsystem du bygger ståytan själv med.

Populärt inom stallmatta

 • Gummimatta Rubco 25 mm, 1x1 m

  Gummimatta Rubco 25 mm, 1x1 m
  En mycket lättlagd gummimatta som passar utmärkt till gångar och tvättområden i stallet. Denna tåliga stallmatta är vatten- och urinresistent, halkfri, snäll mot leder och ljudisolerande och har ett stort rutmönster på undersidan för bättre dränering.
 • Stallmatta Rubco Drain Häst 40 mm, 1x1 m

  Stallmatta Rubco Drain Häst 40 mm, 1x1 m
  Minska åtgången av strömedel och öka komforten för dina djur med ett praktiskt och lättarbetat mattsystem från Rubco. Stallmattorna är urinresistenta, halkfria samt värme- och ljudisolerande och kommer att spara mycket arbete och tid.  Tips! Tvätta mattan med varmt vatten och diskmedel innan eller i samband med utläggning. Vill du klämma och känna på våra stallmattor finns prover i butik. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt!  
 • Stallmatta Rubco Comfort, 200 cm

  Stallmatta Rubco Comfort, 200 cm
  Stallmatta i gummi från Rubco som säljs på rulle. Med fogfri täckning av stallgolvet blir arbetet att hålla rent och desinficera mycket lättare. Mattan är 10 mm tjock och består av två lager nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg. Håller sig mjuk och behåller formen i årtionden. Observera att stallmattan säljs på rulle per decimeter. Pris per decimeter: 
 • Stallmatta Rubco Comfort, 180 cm

  Stallmatta Rubco Comfort, 180 cm
  Stallmatta i gummi som säljs på rulle. Mattan är 10 mm tjock och består av två lager nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg. Mattorna håller sig mjuka och behåller formen i årtionden.  Observera att stallmattan säljs på rulle per decimeter. Pris per decimeter:

Fler tips på stallmatta

 • Stallmatta 4 m

  Stallmatta 4 m
  * Bredd 200 cm * Längd 400 cm * Tjocklek 1 cm Då stallmattan är lite hal som ny rekommenderar vi att du antingen svabbar av den grundligt med varmt vatten, använder avfettningsmedel eller slänger?
 • Stallmatta 5 m

  Stallmatta 5 m
  * Bredd 200 cm * Längd 500 cm * Tjocklek 1 cm Då stallmattan är lite hal som ny rekommenderar vi att du antingen svabbar av den grundligt med varmt vatten, använder avfettningsmedel eller slänger?
 • Stallmatta

  Stallmatta
  Bättre miljö för dina hästar och du sparar strökostnader Stallmatta 1x1 m i gummi sparar strökostnader, har ljud- och värmeisolerande effekt och framförallt ger de en mjuk och isolerad bädd som?
 • Bricka till båspallmatta rostfri

  Bricka till båspallmatta rostfri
  Brickan används tillsammans med plugg och skruv till fastsättning av båspallmattor i betonggolv.
 • Gummimatta Rubco Väggbeklädnad, 1200 x 6 mm

  Gummimatta Rubco Väggbeklädnad, 1200 x 6 mm
  Gummimatta från Rubco för täckning av väggar i stallboxar som skyddar dina hästar från att skava sig eller skada sig mot väggarna. Mattan är slät på båda sidor och förstärkt med dubbla lager för extra hållbarhet. Metervara.
 • Stallmatta Rubco Comfort, 165 cm

  Stallmatta Rubco Comfort, 165 cm
  Stallmatta i gummi från Rubco som säljs på rulle per decimeter. Med fogfri täckning av stallgolvet blir arbetet att hålla rent och desinficera mycket lättare. Mattan är 10 mm tjock och består av två lager nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg. Håller sig mjuk och behåller formen i årtionden. Observera att stallmattan säljs på rulle per decimeter. Pris per decimeter:
 • Stallmatta Rubco, 17 mm

  Stallmatta Rubco, 17 mm
  En perforerad slitstark gummimatta från Rubco som passar perfekt för tvättområden i stallet. Stallmattan är vatten- och urinresistent samt elastisk och värmeisolerande.
ilead