Willab värmebalja

Willab har flera storlekar på värmebaljor i rund eller rektangulär form. De rymmer från 45 liter upp till 120 liter i den största baljan. De säljer också ett överdrag som kan träs över värmebaljan för att minska elförbrukningen. Willabs värmebaljor är tillverkade i livsmedelsgodkänd plast.

Populärt inom Willab värmebalja

 • Värmebalja Rund Willab 45 L

  Värmebalja Rund Willab 45 L
  värmebalja som kan användas utomhus eller i ouppvärmda utrymmen under den kalla årstiden. Tillverkad i livsmedelsgodkänd plast som är kraftig och isolerande. Baljan klarar ner till -20°c och håller&hellip:
 • Värmebalja Willab Rektangulär 60 L

  Värmebalja Willab Rektangulär 60 L
  värmebaljan håller vattnet frostfritt ned till -20 °c i vindstilla förhållanden och håller då en vattentemperatur på +10-15 °c. Baljans inbyggda termostat startar när den omgivande temperaturen&hellip:
 • Värmebalja Rektangulär Willab 120 L

  Värmebalja Rektangulär Willab 120 L
  värmebalja som kan användas utomhus eller i ouppvärmda utrymmen under den kalla årstiden. Tillverkad i livsmedelsgodkänd plast som är kraftig och isolerande. Baljan håller vid vindstilla förhållanden&hellip:
 • Överdrag Till Värmebalja

  Överdrag Till Värmebalja
  Överdrag avsett att användas med värmebalja från willab. Hjälper till att hålla värmen på vattnet samt skyddar från löv och smuts.

Fler tips på Willab värmebalja

 • Transformator Till Värmebalja Willab 120 L

  Transformator Till Värmebalja Willab 120 L
  Transformator 170w till värmebalja willab rektangulär 120 l.

Frostfritt ner till -20°C i Willabs värmebalja

Den inbyggda termostaten i Willabs värmebaljor startar då omgivande lufttemperatur är cirka 3°C. Värmeelementet och isoleringen klarar av att hålla vattentemperaturen kring 10-15°C ända ner till en utomhustemperatur på -20°C.

Transformatorn på baljorna är IP68-klassad och vattentäta. Läs mer på respektive värmebalja hur lång sladd som ingår. Det står på produktsidan hos återförsäljaren till Willab värmebalja.