Willab värmebalja

Willab har flera storlekar på värmebaljor i rund eller rektangulär form. De rymmer från 45 liter upp till 120 liter i den största baljan. De säljer också ett överdrag som kan träs över värmebaljan för att minska elförbrukningen. Willabs värmebaljor är tillverkade i livsmedelsgodkänd plast.

Populärt inom Willab värmebalja

 • Värmebalja Rund Willab 45 L

  Värmebalja Rund Willab 45 L
  värmebalja som kan användas utomhus eller i ouppvärmda utrymmen under den kalla årstiden. Tillverkad i livsmedelsgodkänd plast som är kraftig och isolerande. Baljan klarar ner till -20°c och håller&hellip:
 • Värmebalja Willab Rektangulär 60 L

  Värmebalja Willab Rektangulär 60 L
  värmebaljan håller vattnet frostfritt ned till -20 °c i vindstilla förhållanden och håller då en vattentemperatur på +10-15 °c. Baljans inbyggda termostat startar när den omgivande temperaturen&hellip:
 • Värmebalja Rektangulär Willab 120 L

  Värmebalja Rektangulär Willab 120 L
  värmebalja som kan användas utomhus eller i ouppvärmda utrymmen under den kalla årstiden. Tillverkad i livsmedelsgodkänd plast som är kraftig och isolerande. Baljan håller vid vindstilla förhållanden&hellip:
 • Överdrag Till Värmebalja

  Överdrag Till Värmebalja
  Överdrag avsett att användas med varmebalja från willab.

Fler tips på Willab värmebalja

 • Transformator Till Värmebalja Willab 120 L

  Transformator Till Värmebalja Willab 120 L
  Transformator 170w till värmebalja willab rektangulär 120 l.
 • Transformator Till Värmebalja Willab 60 L

  Transformator Till Värmebalja Willab 60 L
  Transformator 150w till värmebalja willab rektangulär 60 l.

Frostfritt ner till -20°C i Willabs värmebalja

Den inbyggda termostaten i Willabs värmebaljor startar då omgivande lufttemperatur är cirka 3°C. Värmeelementet och isoleringen klarar av att hålla vattentemperaturen kring 10-15°C ända ner till en utomhustemperatur på -20°C.

Transformatorn på baljorna är IP68-klassad och vattentäta. Läs mer på respektive värmebalja hur lång sladd som ingår. Det står på produktsidan hos återförsäljaren till Willab värmebalja.