Finntack trav

Finntack kämpar hårt med att göra innovativ och högkvalitativ häst- och kuskutrustning. De har massor av bra travutrustning för dig som kusk, tränare eller för travhästen.

Populärt inom Finntack trav

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Finntack börjar med norrmannen Mr Gunnar

Mr Gunnar är en norrman som flyttade till Finland under början av 1980-talet. Efter att ha jobbat åt en stor finsk aktör inom travsportbranschen fick han idén att starta sitt eget märke. 1982 grundades Finn-Valjas som 10 år senare kom att bli Finn-Tack.

Finntacks huvudverksamhet gick ut på att producera och exportera hästutrustning till Norge. Sortimentet av utrustning har förfinats och breddats genom alla år. Finntack började tillverka och sälja egna sulkyer i Hollola 2012.

Finntack var snabba med att starta näthandel och hade egen webbshop redan 2003. E-handeln (Horze) såldes 2018 till en tysk investerare och vinsten från den försäljningen har Finntack använt för att utveckla grundkonceptet kring högkvalitativa och innovativa travprodukter.

Finntack har flera ambassadörer för märket och bland dessa finns många kända namn inom travsporten som Björn Goop, Pekka Korppi och Franck Nivard.