Lång regnkappa för ridning

Skaffa dig en lång regnkappa för ridning för du kan inte råda över väder och vind. Alla ridkappor som har en vattenpelare på 10 000 mm eller mer är tillräckligt vattentät för att stå emot regn.

De vattenavstötande egenskaperna är ett resultat av det material som regnkappan tillverkats av. Materialvalet i kombination med ytbehandling (impregnering) avgör hur bra ridkappan du valt får regndropparna att rulla av plagget.

Tips på långa regnkappor

 • Jacson Peggy Regnkappa Marin

  Jacson Peggy Regnkappa Marin
  Kommentar: Det här är en produkt som utgår från vårt ordinarie sortiment.Letar du efter en praktisk jacka att kunna rida i även när regnet öser ner? Du kan sluta leta - svaret är Peggy! Peggy är vår långa regnkappa som är vattentät och är möjlig att rida i utan rörelsebegränsning tack vare öppningsbart sprund baktill. Andra praktiska finesser som regnkappan besitter är att den har flera reflexdetaljer samt justerbart ärmslut, dragsko nedtill och i midjan. Peggy finns i flera färger, vilken blir din favorit? Observera att denna produkten tillhör Jacsons Pre-Loved Sortiment. Det betyder att produkten kan ha ägts och eller använts tidigare, eller att den har smärre skönhetsfel. Produkterna kan till exempel ha använts vid fotograferingar, varit med oss på mässor eller tillhöra utgående sortiment och därför är priset lägre. Jacsons Pre-Loved Sortiment är en del av Jacsons hållbarhetsarbete och bidrar till att minska klädavfall genom att ge dessa produkter en andra chans. Detta initiativ minskar behovet av att producera nya plagg och förlänger livslängden på befintliga kläder, samtidigt som det ger kunderna möjligheten att göra ett medvetet val genom att välja återanvändning och hållbarhet.
 • Uhip - 3in1 Coat 2.0 Navy - 36

  Uhip - 3in1 Coat 2.0 Navy - 36
  Uhips 3in1 multifunktionella kappa - en perfekt kombination av vår tunt fodrade regn- och vindkappa tillsammans med en avtagbar, värmande liner i ull. Både regnkappan och linern är även möjliga att använda var för sig, alltså tre plagg i ett!
 • Uhip - Regular Sport Coat 2.0 Jet Black - 34

  Uhip - Regular Sport Coat 2.0 Jet Black - 34
  En tunt fodrad regnkappa för ryttare. Denna regntäta ridkappa, designad speciellt för ryttare, kombinerar funktionalitet och stil för att ge optimalt skydd mot väder och vind. Med sin avancerade konstruktion och smarta detaljer, är den ett måste för
 • Jacson Peggy Regnkappa Marin 134/140

  Jacson Peggy Regnkappa Marin 134/140
  Kommentar: Det här är en produkt som utgår från vårt ordinarie sortiment.Lång vattentät regnkappa i smidigt PU-material Avtagbar huva och öppningsbart ridsprund bak. Lycramudd med tumhål. Fleecefodrad. Reflexdetaljer.Observera att denna produkten tillhör Jacsons Pre-Loved Sortiment. Det betyder att produkten kan ha ägts och eller använts tidigare, eller att den har smärre skönhetsfel. Produkterna kan till exempel ha använts vid fotograferingar, varit med oss på mässor eller tillhöra utgående sortiment och därför är priset lägre. Jacsons Pre-Loved Sortiment är en del av Jacsons hållbarhetsarbete och bidrar till att minska klädavfall genom att ge dessa produkter en andra chans. Detta initiativ minskar behovet av att producera nya plagg och förlänger livslängden på befintliga kläder, samtidigt som det ger kunderna möjligheten att göra ett medvetet val genom att välja återanvändning och hållbarhet.
 • Stierna Nova Regnkappa- Midnight Navy - Fraktfritt (S)

  Stierna Nova Regnkappa- Midnight Navy - Fraktfritt (S)
  Fri frakt på detta plagg från Stierna!  - Fraktfri leverans till utlämningsställe på produkter från Uhip och Stierna som kostar  1 000 SEK eller mer. - Gäller ej hemleverans.  Önskas hemleverans? - Lägg till artikeln “Hemleverans Uhip eller Stierna”
 • Uhip - 3in1 Coat 2.0 Jet Black - 44

  Uhip - 3in1 Coat 2.0 Jet Black - 44
  Uhips 3in1 multifunktionella kappa - en perfekt kombination av vår tunt fodrade regn- och vindkappa tillsammans med en avtagbar, värmande liner i ull. Både regnkappan och linern är även möjliga att använda var för sig, alltså tre plagg i ett!
 • Jacson Peggy Regn/Ridkappa Grön XXL

  Jacson Peggy Regn/Ridkappa Grön XXL
  Kommentar: Det här är en produkt som utgår från vårt ordinarie sortiment.Letar du efter en praktisk jacka att kunna rida i även när regnet öser ner? Du kan sluta leta - svaret är Peggy! Peggy är vår långa regnkappa som är vattentät och är möjlig att rida i utan rörelsebegränsning tack vare öppningsbart sprund baktill. Andra praktiska finesser som regnkappan besitter är att den har flera reflexdetaljer samt justerbart ärmslut, dragsko nedtill och i midjan. Observera att denna produkten tillhör Jacsons Pre-Loved Sortiment. Det betyder att produkten kan ha ägts och eller använts tidigare, eller att den har smärre skönhetsfel. Produkterna kan till exempel ha använts vid fotograferingar, varit med oss på mässor eller tillhöra utgående sortiment och därför är priset lägre. Jacsons Pre-Loved Sortiment är en del av Jacsons hållbarhetsarbete och bidrar till att minska klädavfall genom att ge dessa produkter en andra chans. Detta initiativ minskar behovet av att producera nya plagg och förlänger livslängden på befintliga kläder, samtidigt som det ger kunderna möjligheten att göra ett medvetet val genom att välja återanvändning och hållbarhet.
 • Stierna Nova Regnkappa - Forest (M)

  Stierna Nova Regnkappa - Forest (M)
  Stierna Nova Raincoat - Forest Stierna Nova Regnkappa – ChocolatePraktisk kappa som ger skydd åt både regn och vind, samtidigt som den har en hög andningsförmåga och släpper ut överskottsvärme och fukt från kroppen. Kappan har två dragkedjor i bak so
 • Uhip - Regular Sport Coat 2.0 Navy - 36

  Uhip - Regular Sport Coat 2.0 Navy - 36
  En tunt fodrad regnkappa för ryttare. Denna regntäta ridkappa, designad speciellt för ryttare, kombinerar funktionalitet och stil för att ge optimalt skydd mot väder och vind. Med sin avancerade konstruktion och smarta detaljer, är den ett måste för
 • Uhip - Winnie Raincoat Jet Black - 46

  Uhip - Winnie Raincoat Jet Black - 46
  Feminin och vattentät ridkappa för dagar när regnet öser ner. Vill du ha en snygg regnkappa till ridning som håller dig torr även under ett rejält ösregn så är denna ridkappa ett självklart val. Kappan har två stora, snedställda framfickor med lock
 • Jacson Barbro Fleecefodrad Regnkappa Beige

  Jacson Barbro Fleecefodrad Regnkappa Beige
  Denna rejäla regnkappan har stora fickor och en justerbar huva. Vår Regnkappa Peggy har länge varit en favorit bland Jacsons kunder, och därför har vi utrustat Barbro med de mest populära detaljerna från Peggy. Den är fleecefodrad, har svetsade sömmar och lycramuddar i ärmsluten för extra bekvämlighet. Med Barbro fortsätter vi att erbjuda våra kunder högsta kvalitet och skydd mot regnet, samtidigt som de hålls varma och torra.
 • Uhip - Winnie Mid Raincoat Navy - 34

  Uhip - Winnie Mid Raincoat Navy - 34
  Feminin och vattentät ridkappa för dagar när regnet öser ner. Vill du ha en snygg regnkappa till ridning som håller dig torr även under ett rejält ösregn så är denna ridkappa ett självklart val.

En bra regnrock för ridning ska andas

Att bara stänga ute regn och fukt från att ta sig in under ridregnkappan räcker tyvärr inte för bra komfort. En bra och funktionell regnrock för ridning bör också ha god andningsförmåga.

Din kropp avger hela tiden värme och fukt (svett) och det måste ut för att inte insidan av regnjackan ska bli blöt. Därför används teknologiska funktionsmaterial i de bästa regnkapporna för ryttare.

häst i regn

Kanske vill din häst också ha regnskydd? Kolla isåfall in tips på regntäcke för häst. Kanske finns det ett täcke som matchar din snygga regnkappa för ridning.