TopHorse » Hästutrustning » Hästtäcken » Regntäcke

Varumärken med regntäcke:

Regntäcke

Det finns många olika faktorer som avgör om en häst behöver täcke eller inte. En klippt häst måste alltid bära regntäcke för att inte riskera nedkylning vid regn. Hästtäcken är ofta märkta med gram fodring som t.ex. regntäcke 50 g eller regntäcke 100 g. Vikten på fodringen är det som anges i gram och för regntäcken går de upp till ca 150 g. Över det är de att klassas som vintertäcken istället. Fodringen är ofta med fleece.

Här hittar du regntäcken till hästar och som du kan beställa på nätet.

Populärt inom regntäcke

 • Horze Avalanche Combo regntäcke

  Detta kombitäcke är ett komplett regnskydd för hästen i det värsta regnvädret. Detta kombiregntäcke av utmärkt kvalitet är det förnuftiga valet av regnutrustning till din häst. Det heltäckande halstäcket håller regnet borta från hästens hals och löser problemet med att vatten rinner in under täcket. Hästen får ett heltäckande skydd från nacke till svans i detta smarta kombitäcke. Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Horze Supreme Avalanche PRO Combo regntäcke tål oberäkneligt väder på våren och hösten. Din häst är nöjd och trygg samtidigt som bogvecken ger den så mycket rörelsefrihet att den fritt kan göra sina bocksprång. Den slitstarka textilen på detta regntäcke håller formen och tål tuffa lekar i hagen. Egenskaper: * Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna. * Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet. * Den heltäckande halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav. * Halstäcket har en webbinghälla för fäste i grimman så att täcket hålls på plats * Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering * Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta * Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken * Avtagbara och töjbara bensnören * Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd. * Reflekterande webbingkanter * Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet Teknisk beskrivning: Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion. Tvättråd: Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas. Lufttorkas.
 • Regntäcke Hansbo Forest 165 cm grönt

  Regntäcke i 1680 D ballistic polyester. Vattentäthet och andbarhet > 3000.
 • Regntäcke Horseware Amigo Bravo-12 Turnout Lite 155 cm marin

  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY T/O Lite Choc/Choc/Rasp 75 140 cm

  Amigo® Hero ACY Lite 50 g 140 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.

Fler tips på regntäcke

 • Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 145 cm marin

  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 110 cm Navy/Silver

  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 110 cm.
 • Regntäcke Hansbo STAY 600 D 105 cm marin

  Regntäcke i 600 D ripstop med tejpade sömmar, samt dubbla täckesfrontspännen fram och kardborr. Med låga kryssgjordar med elastik och glansigt polyesterfoder.
 • Regntäcke HS Junior 145 cm marin

  Regntäcke HS Junior 145 cm är ett regntäcke i ripstop polyester med högt bogveck. I marint utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentät och andas.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY Plus Lite Atlantic Blue 75 140 cm

  Amigo® Hero ACY Plus Lite 0 g 140 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket och halsen består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.
 • Regntäcke Shires Tempest Original 0 g 165 C/Y

  Regntäcke Tempest Original Lite från Shires är idealiskt för varmt och vått väder. I koboltblått och gult utförande, storlek 165 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 105 cm Navy/Silver

  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 105 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 120 cm Black

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 120 cm.
 • Regntäcke Horseware Amigo Bravo 12

  Amigo Bravo 12 är ett regntäcke med 1200 denier polyester yttertyg. Täcket har snabbknäppe framtill, två maggjordar, svansrem i nylon, blankt innerfoder, benutskärningar och fästen för hals och liner.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 165 cm Blue

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 165 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 145 cm Black

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 145 cm.
 • Regntäcke HS Comfort 115 cm svart

  Regntäcke HS Comfort 115 cm är ett regntäcke i ballistik polyester med låga kryssgjordar. Täcket är 500 mm långt. I svart utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentätt och andas.
 • Regntäcke Hansbo Sport Stay, 600 D

  Regntäcke i 600 D ripstop med tejpade sömmar och glansigt polyesterfoder. Täcket har dubbla frontspännen fram samt kardborreband.
 • Regntäcke Pony Pals 0g - rosa/plommon

  Ett riktigt fint och prisvärt regntäcke för den mindre hästen. Färgen är plommon/rosa och tillhör serien Pony Pals. När det är lite kallare ute kan du köpa till fleecetäcket i samma serie och ha som en liner under regntäcket. Lite me
 • Regntäcke Amigo Bravo 12 Wug 115 cm

  Regntäcke 115 cm i halvhals-utförande med V-frontknäppning fram. Vattentätt och andbart, försett med tejpade sömmar.
 • Regntäcke Hansbo STAY sommar 420 D oxford 135 cm marin

  Sommarregntäcke i tunt material, 420 D Oxford. Med dubbla täckesfrontspännen fram, kardborr i fronten, låga kryssgjordar med elasticitet, samt glansigt polyesterfoder.
 • Regntäcke Shires Tempest Original 100 g 125 RR

  Regntäcke Tempest Original 100 g Turnout Rug från Shires är idealiskt för svala nätter och dagar, alternativt för hästar med tjock päls under kallare väder. I royalblått och rött utförande, storlek 125 cm.
 • Globus Sport Marie Reflex Regntäcke Halvhals

  Snyggt och praktiskt regntäcke som syns bra i mörkret. Gjort i 600D fluorescerande polypropylen och har reflexpasspoal och reflexdetaljer. Täcket är vattentätt, 3000 mm vattenpelare, med tejpade sömmar - och materialet andas. Bekvämt för häs
 • Regntäcke Shires Tempest Original 100 g 165 RR

  Regntäcke Tempest Original 100 g Turnout Rug från Shires är idealiskt för svala nätter och dagar, alternativt för hästar med tjock päls under kallare väder. I royalblått och rött utförande, storlek 165 cm.
 • Regntäcke Shires Tempest Original 0 g 135 C/Y

  Regntäcke Tempest Original Lite från Shires är idealiskt för varmt och vått väder. I koboltblått och gult utförande, storlek 135 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 125 cm Black

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 125 cm.
 • Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 130 cm svart/turkos

  Klassiskt, vattentätt (600D) andas-täcke med dubbla kryssgjordar och dubbla, raka täckesfrontspännen framtill.
 • Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 125 cm marin

  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY Plus Lite Atlantic Blue 78 145 cm

  Amigo® Hero ACY Plus Lite 0 g 145 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket och halsen består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.
 • Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 140 cm marin

  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 140 cm Navy/Silver

  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 140 cm.
 • Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 125 cm svart/turkos

  Klassiskt, vattentätt (600D) andas-täcke med dubbla kryssgjordar och dubbla, raka täckesfrontspännen framtill.
 • Raincover HS Comfort S svart

  Regnskydd HS Comfort är ett vattentätt och ventilerande regntäcke med fast halskrage och öppning för stigläder.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 85 cm Navy/Silver

  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 85 cm.
 • Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 145 cm svart/turkos

  Klassiskt, vattentätt (600D) andas-täcke med dubbla kryssgjordar och dubbla, raka täckesfrontspännen framtill.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 105 cm Blue

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 105 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 90 cm Navy/silver

  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 90 cm.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY T/O Lite Choc/Choc/Rasp 69 125 cm

  Amigo® Hero ACY Lite 50 g 125 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 170 cm Black

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 170 cm.
 • Regntäcke HS Comfort 165 cm svart

  Regntäcke HS Comfort 165 cm är ett regntäcke i ballistik polyester med låga kryssgjordar. Täcket är 500 mm långt. I svart utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentätt och andas.
 • Horze Pony regntäcke

  Detta regntäcke finns i flera klara mönster som alla blir en färgklick i en regnig dag. Den dubbla bogknäppningen är enkel att hantera för små händer. Kombinationen av kryssgjordar och bensnören håller detta söta täcke på plats. De höga bogvecken låter ponnyn fritt bocka och leka i hagen. Egenskaper: * 600D Polyester ripstop * Dubbel frontknäppning med snabbhakar * Tejpade sömmar * Kryssgjordar och töjbara bensnören * Bogveck för god rörelsefrihet Teknisk beskrivning: Material: Ytterskal: 600D 100 % polyester ripstop. Foder: 100 % polyester. 3000mm/3000mvp vattentät och med andasfunktion. Tvättråd: Maskintvätt 40°C. Låt lufttorka.
 • Regntäcke HS Comfort 155 cm svart

  Regntäcke HS Comfort 155 cm är ett regntäcke i ballistik polyester med låga kryssgjordar. Täcket är 500 mm långt. I svart utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentätt och andas.
 • Regntäcke Shires Tempest Original 100 g 115 RR

  Regntäcke Tempest Original 100 g Turnout Rug från Shires är idealiskt för svala nätter och dagar, alternativt för hästar med tjock päls under kallare väder. I royalblått och rött utförande, storlek 115 cm.
 • Regntäcke Horseware Amigo Bravo 12, 100 g

  Horseware Amigo Bravo 12 är ett tunt fodrat regntäcke i 1200D-polyester. Täcket har god andningsförmåga och håller hästen lagom varm oavsett väder. Köp gärna till ett praktiskt avtagbart halstäcke!
 • Regntäcke Shires Tempest Original 50 g 125 Sea G/W

  Regntäcke Tempest Original 50 g Turnout Rug från Shires är idealiskt för milt, samt vått höst- och vårväder. I havsgrönt och vitt utförande, storlek 125 cm.
 • Regntäcke Hansbo STAY 600 D 115 cm marin

  Regntäcke i 600 D ripstop med tejpade sömmar, samt dubbla täckesfrontspännen fram och kardborr. Med låga kryssgjordar med elastik och glansigt polyesterfoder.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY Plus Lite Atlantic Blue 72 130 cm

  Amigo® Hero ACY Plus Lite 0 g 130 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket och halsen består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.
 • Horze Pony vinter- och regntäcke

  Skydda din favoritponny från kallt och vått väder med detta snygga täcke. Regntäcke i ponnystorlek som skyddar höstens och vinterns hårda väder. Detta välutformade regntäcke har dubbel frontknäppning med snabbhakar, kryssgjordar, bensnören och svansskydd. Bogveck för god rörelsefrihet. Djärv Horze Equestrian-logo och vackra färger gör det här täcket till en favorit hos de yngre ryttarna. Egenskaper: * Regntäcke i ponnystorlek * Två frontknäppen med snabbhakar * Kryssgjordar * Svansskydd * Elastiska benlindor * Bogveck för god rörelsefrihet * Horze Equestrian-logo i nedre bakre hörnet Teknisk beskrivning: 600D polyester ripstop 3000mm/3000mvp. Tejpade sömmar. 200 g fyllning. Tvättråd: Maskintvättas kallt. Häng upp för att torka.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 130 cm Blue

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 130 cm.
 • CATAGO Jason 2.0 regntäcke 0 gram - Navy

  Här har du ett vattentätt och andbart regntäcke i 600D ripstop Det har fin passform, tejpade sömmar och kraftigt innerfoder i bomull. Häst täcket har justerbar dubbelknäppning med pistolhakar och D-ringar, bakveck kryssgjordar, elastiska
 • Raincover HS Comfort L svart

  Regnskydd HS Comfort är ett vattentätt och ventilerande regntäcke med fast halskrage och öppning för stigläder.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 140 cm Black

  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 140 cm.
 • QHP Turnout rug utetäcke 0 g

  Utetäcke / regntäcke / vindtäcke från QHP som är vattentätt, slitstarkt och andas bra. Täcket kommer hålla hästen torr när det regnar och varm när det blåser. Täcket har fin passform och ringar att fästa en lös halsdel om det skulle be
 • Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 140 cm svart/turkos

  Klassiskt, vattentätt (600D) och andas-täcke med dubbla kryssgjordar och dubbla, raka täckesfrontspännen framtill.