Regntäcke

Det finns många olika faktorer som avgör om en häst behöver täcke eller inte. En klippt häst måste alltid bära regntäcke för att inte riskera nedkylning vid regn. Hästtäcken är ofta märkta med gram fodring som t.ex. regntäcke 50 g eller regntäcke 100 g. Vikten på fodringen är det som anges i gram och för regntäcken går de upp till ca 150 g. Över det är de att klassas som vintertäcken istället. Fodringen är ofta med fleece.

Här hittar du regntäcken till hästar och som du kan beställa på nätet.

Populärt inom regntäcke

 • Horze Avalanche Combo regntäcke

  Horze Avalanche Combo regntäcke
  Detta kombitäcke är ett komplett regnskydd för hästen i det värsta regnvädret. Detta kombiregntäcke av utmärkt kvalitet är det förnuftiga valet av regnutrustning till din häst. Det heltäckande halstäcket håller regnet borta från hästens hals och löser problemet med att vatten rinner in under täcket. Hästen får ett heltäckande skydd från nacke till svans i detta smarta kombitäcke. Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Horze Supreme Avalanche PRO Combo regntäcke tål oberäkneligt väder på våren och hösten. Din häst är nöjd och trygg samtidigt som bogvecken ger den så mycket rörelsefrihet att den fritt kan göra sina bocksprång. Den slitstarka textilen på detta regntäcke håller formen och tål tuffa lekar i hagen. Egenskaper: * Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna. * Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet. * Den heltäckande halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav. * Halstäcket har en webbinghälla för fäste i grimman så att täcket hålls på plats * Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering * Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta * Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken * Avtagbara och töjbara bensnören * Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd. * Reflekterande webbingkanter * Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet Teknisk beskrivning: Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion. Tvättråd: Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas. Lufttorkas.
 • Regntäcke Hansbo Forest 165 cm grönt

  Regntäcke Hansbo Forest 165 cm grönt
  Regntäcke i 1680 D ballistic polyester. Vattentäthet och andbarhet > 3000.
 • Finntack Pro Alaska regntäcke

  Finntack Pro Alaska regntäcke
  600 D polyestertäcke med polyesterfoder. Bogknäppningen justeras lätt med två snabbknäppen för snabb hantering. Kommer med kryssgjordar, avtagbara och töjbara bensnören samt svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar. Teknisk beskrivning: Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, polyester. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.
 • Regntäcke Amigo Hero ACY T/O Lite Choc/Choc/Rasp 75 140 cm

  Regntäcke Amigo Hero ACY T/O Lite Choc/Choc/Rasp 75 140 cm
  Amigo® Hero ACY Lite 50 g 140 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.

Fler tips på regntäcke

 • Regntäcke Hansbo STAY 600 D 105 cm marin

  Regntäcke Hansbo STAY 600 D 105 cm marin
  Regntäcke i 600 D ripstop med tejpade sömmar, samt dubbla täckesfrontspännen fram och kardborr. Med låga kryssgjordar med elastik och glansigt polyesterfoder.
 • Eskadron Regntäcke med hals (Medium, Marinblå)

  Eskadron Regntäcke med hals (Medium, Marinblå)
  Enkelt och praktiskt regntäcke med hals från Eskadron med den välbekanta loggan tryckt på halsens vänstra sida. Vattentätt och fungerar även bra att ha över sadel och utrustning i de fall man behöver leda hästen, till exempel mellan klasser
 • Bucas Freedom Turnout Full Neck 0g-300g (145, 0g, Marinblå)

  Bucas Freedom Turnout Full Neck 0g-300g (145, 0g, Marinblå)
  Freedom Turnout täcken erbjuder mycket bra värde för pengarna och garanterar bra kvalite. Tack vare att yttertyget är med rip-stop funktion så tål det tillexempel att en annan häst biter i täcket. Sen har det självklart med att göra hur myc
 • Regntäcke Amigo Hero ACY Plus Lite Atlantic Blue 84 160 cm

  Regntäcke Amigo Hero ACY Plus Lite Atlantic Blue 84 160 cm
  Amigo® Hero ACY Plus Lite 0 g 160 cm är ett regntäcke som är tillverkat av tåligt och starkt 900D luftkonditionerat polyestergarn. Täcket och halsen består även av ett glansigt polyesterfoder med fiberfyllning som minimerar skav.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 115 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 115 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 115 cm.
 • QHP Turnout Collection Utetäcke 150 g - Dotted Check

  QHP Turnout Collection Utetäcke 150 g - Dotted Check
  Rejält regntäcke i 600D 3000/3000 ripstop som andas och har 150 grams fyllning för att hålla hästen torr och varm. Ett utetäcke som kan användas vid regn, snö, vind och kyla. Detta täcke har en utmärkt passform med höga bogveck, elastiska
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 110 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 110 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 110 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 90 cm Navy/silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 90 cm Navy/silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 90 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 140 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 140 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 140 cm.
 • QHP Utetäcke 0 g

  QHP Utetäcke 0 g
  Utetäcke / regntäcke / vindtäcke från QHP som är vattentätt, slitstarkt och andas bra. Täcket kommer hålla hästen torr när det regnar och varm när det blåser. Täcket har fin passform och ringar att fästa en lös halsdel om det skulle be
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 165 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 165 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 165 cm.
 • CATAGO Jason 2.0 regntäcke 0 gram - Navy

  CATAGO Jason 2.0 regntäcke 0 gram - Navy
  Här har du ett vattentätt och andbart regntäcke i 600D ripstop Det har fin passform, tejpade sömmar och kraftigt innerfoder i bomull. Häst täcket har justerbar dubbelknäppning med pistolhakar och D-ringar, bakveck kryssgjordar, elastiska
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 145 cm Black

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 145 cm Black
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 145 cm.
 • Regntäcke Hansbo STAY sommar 420 D oxford 125 cm marin

  Regntäcke Hansbo STAY sommar 420 D oxford 125 cm marin
  Sommarregntäcke i tunt material, 420 D Oxford. Med dubbla täckesfrontspännen fram, kardborr i fronten, låga kryssgjordar med elasticitet, samt glansigt polyesterfoder.
 • Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 125 cm marin

  Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 125 cm marin
  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Raincover HS Comfort M svart

  Raincover HS Comfort M svart
  Regnskydd HS Comfort är ett vattentätt och ventilerande regntäcke med fast halskrage och öppning för stigläder.
 • Globus Sport Marie Reflex Regntäcke Halvhals

  Globus Sport Marie Reflex Regntäcke Halvhals
  Snyggt och praktiskt regntäcke som syns bra i mörkret. Gjort i 600D fluorescerande polypropylen och har reflexpasspoal och reflexdetaljer. Täcket är vattentätt, 3000 mm vattenpelare, med tejpade sömmar - och materialet andas. Bekvämt för häs
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 165 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 165 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 165 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 145 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 145 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 145 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 165 cm Black

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 165 cm Black
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 165 cm.
 • Eldorado Regntäcke Svart - 0 g

  Eldorado Regntäcke Svart - 0 g
  Praktiskt och funktionellt regntäcke från Eldorado med 0 g fyllning. Täcket är i svart med vita sömmar och är tillverkat i 600D ripstop med ett kraftigt bomullsfoder. Det är vattentätt (vattentäthet upp till 3000) med andasfunktion (3000 mvp
 • Regntäcke Shires Tempest Original 0 g 165 C/Y

  Regntäcke Shires Tempest Original 0 g 165 C/Y
  Regntäcke Tempest Original Lite från Shires är idealiskt för varmt och vått väder. I koboltblått och gult utförande, storlek 165 cm.
 • Regntäcke HS Comfort 125 cm svart

  Regntäcke HS Comfort 125 cm svart
  Regntäcke HS Comfort 125 cm är ett regntäcke i ballistik polyester med låga kryssgjordar. Täcket är 500 mm långt. I svart utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentätt och andas.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 105 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 105 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 105 cm.
 • CATAGO Justin 2.0 regntäcke 0 gram

  CATAGO Justin 2.0 regntäcke 0 gram
  Här har du ett vattentätt och andbart regntäcke i 600D ripstop Det har fin passform, tejpade sömmar och kraftigt innerfoder i bomull. Häst täcket har justerbar dubbelknäppning med pistolhakar och D-ringar, bakveck kryssgjordar, elastiska
 • Regntäcke Hansbo Sport 600 D, Grå

  Regntäcke Hansbo Sport 600 D, Grå
  Ett grått regntäcke från Hansbo Sport i 600 D rip stop med polyesterfodring, dubbla snabbspännen i fronten och högt bogveck. Hästtäcket är även utrustat med låga kryssgjordar samt reflexer framtill och på den breda svansflärpen.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 145 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 145 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 145 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 130 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 130 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 130 cm.
 • Svart CATAGO Endurance hästtäcke - 0g

  Svart CATAGO Endurance hästtäcke - 0g
  Här har du ett varmt, vattentätt outdoortäcke som andas i kraftig 1680D nylon. Häst täcket har fFin passform, tejpade sömmar och kraftigt bomullsfoder vilket gör täcket idealiskt till vinterbruk. Det här täcket är försett med justerbar
 • Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 125 cm svart/turkos

  Regntäcke Horseware Mio Turnout Lite 125 cm svart/turkos
  Klassiskt, vattentätt (600D) andas-täcke med dubbla kryssgjordar och dubbla, raka täckesfrontspännen framtill.
 • Bucas Atlantic Turnout Utetäcke 200 g

  Bucas Atlantic Turnout Utetäcke 200 g
  Utetäcke / regntäcke / vintertäcke från Bucas som är vattentätt och andas. Denna modell har 200 g fyllning och Dermo-care foder. Fodret är silkeslent och har Stay-dry egenskaper som hjälper till att hålla hästen torr och pälsen slät. Dett
 • Övergångstäcke HS Junior Hansbo Sport (95, 150g, Marinblå)

  Övergångstäcke HS Junior Hansbo Sport (95, 150g, Marinblå)
  Snyggt övergångstäcke från Hansbo Sport med en 150 g fyllning. Yttertyg i 600D ripstop polyester och med bra andasegenskaper. Täcket är utrustat med låga kryssgjordar med dold elasticitet och har även dubbla justerbara frontspännen med kardb
 • Horze Pony vinter- och regntäcke

  Horze Pony vinter- och regntäcke
  Skydda din favoritponny från kallt och vått väder med detta snygga täcke. Regntäcke i ponnystorlek som skyddar höstens och vinterns hårda väder. Detta välutformade regntäcke har dubbel frontknäppning med snabbhakar, kryssgjordar, bensnören och svansskydd. Bogveck för god rörelsefrihet. Djärv Horze Equestrian-logo och vackra färger gör det här täcket till en favorit hos de yngre ryttarna. Egenskaper: * Regntäcke i ponnystorlek * Två frontknäppen med snabbhakar * Kryssgjordar * Svansskydd * Elastiska benlindor * Bogveck för god rörelsefrihet * Horze Equestrian-logo i nedre bakre hörnet Teknisk beskrivning: 600D polyester ripstop 3000mm/3000mvp. Tejpade sömmar. 200 g fyllning. Tvättråd: Maskintvättas kallt. Häng upp för att torka.
 • Raincover HS Comfort S svart

  Raincover HS Comfort S svart
  Regnskydd HS Comfort är ett vattentätt och ventilerande regntäcke med fast halskrage och öppning för stigläder.
 • Regntäcke Pony Pals 0g - rosa/blå

  Regntäcke Pony Pals 0g - rosa/blå
  Ett riktigt fint och prisvärt regntäcke för den mindre hästen. Färgen är plommon/rosa och tillhör serien Pony Pals. När det är lite kallare ute kan du köpa till fleecetäcket i samma serie och ha som en liner under regntäcket. Lite me
 • Regntäcke Pony Pals 0g - rosa/plommon

  Regntäcke Pony Pals 0g - rosa/plommon
  Ett riktigt fint och prisvärt regntäcke för den mindre hästen. Färgen är plommon/rosa och tillhör serien Pony Pals. När det är lite kallare ute kan du köpa till fleecetäcket i samma serie och ha som en liner under regntäcket. Lite me
 • Regntäcke HS Junior 105 cm marin

  Regntäcke HS Junior 105 cm marin
  Regntäcke HS Junior 105 cm är ett regntäcke i ripstop polyester med högt bogveck. I marint utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentät och andas.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 100 cm Navy/silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 100 cm Navy/silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 100 cm.
 • Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 160 cm marin

  Regntäcke Amigo Bravo-12 Turnout Lite 160 cm marin
  Vattentätt och andbart regntäcke ifrån Horseware. 1200 D polyester utsida.
 • Horze Avalanche regntäcke

  Horze Avalanche regntäcke
  Detta slitstarka regntäcke håller din häst torr och väl till mods i det värsta regnvädret. Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Detta är det ultimata regntäcket som håller din häst varm och torr i alla sorters dåligt väder. Den höga halsen och det stora svansskyddet gör detta regntäcke till det bästa du kan hitta för stormväder under alla årstider. Regntäcken ska vara slitstarka och funktionella och detta är ett bra val för dåligt väder. Bogknäppningen är stark men samtidigt enkel att justera oavsett om du skulle befinna dig i den leriga hagen med huva och handskar på för att se till din hästs välbefinnande. Horze Supreme Avalanche PRO regntäcken finns i många olika färger för att lysa upp din hästs regniga dag. Egenskaper: * Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna * Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet * Den höga halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav * Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering * Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta * Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken * Avtagbara och töjbara bensnören * Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd * Reflekterande webbingkanter * Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet Teknisk beskrivning: Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion. Tvättråd: Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas Lufttorkas.
 • Regntäcke HS Junior 95 cm marin

  Regntäcke HS Junior 95 cm marin
  Regntäcke HS Junior 95 cm är ett regntäcke i ripstop polyester med högt bogveck. I marint utförande. Med 70 D foderfyllning i polyester. Täcket är vattentät och andas.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 125 cm Black

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 125 cm Black
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 125 cm.
 • Regntäcke Horseware Amigo Bravo 12

  Regntäcke Horseware Amigo Bravo 12
  Amigo Bravo 12 är ett regntäcke med 1200 denier polyester yttertyg. Täcket har snabbknäppe framtill, två maggjordar, svansrem i nylon, blankt innerfoder, benutskärningar och fästen för hals och liner.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 120 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 120 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 120 cm.
 • Globus Sport Safir- Regn och utetäcke

  Globus Sport Safir- Regn och utetäcke
  Snyggt och praktiskt regntäcke från Globus. Gjort i 600D polypropylen med diamantmönstrat ripstop yttertyg. Täcket är vattentätt, 3000 mm vattenpelare, med tejpade sömmar - och materialet andas. Bekvämt för hästen och ger bra rörelsefrihet
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 115 cm Black

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 115 cm Black
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I svart utförande och storlek 115 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 125 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 125 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 125 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 155 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 155 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 155 cm.
 • Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 95 cm Navy/Silver

  Regntäcke Bucas Freedom Turnout Light 95 cm Navy/Silver
  Bucas Freedom Turnout Light är ett väldesignat och prisvärt regntäcke. Utrustat med kryssgjordar, svansskydd och fästpunkter för bensnören. I marinblått/silvrigt utförande och storlek 95 cm.
 • Regntäcke Bucas Smartex Rain 120 cm Blue

  Regntäcke Bucas Smartex Rain 120 cm Blue
  Bucas Smartex Rain är ett komfortabelt regntäcke med utmärkt hållbarhet. Utrustat med kryssgjordar, patenterad frontknäppning och bogveck för utökad rörelsefrihet. I blått utförande och storlek 120 cm.
 • Back on Track regntäcke 1680D

  Back on Track regntäcke 1680D
  Det nya UTETÄCKET från Back on Track har en utmärkt passform med bogveck för rörelsefrihet vid bogen.Vattentätt och extremt slitstarkt i 1680 denier för utomhusbruk för att hålla din häst varm och torr. Detta unika täcke har även svansskydd, justerbara kryssgjordar och töjbara bensnören för att hålla det på plats när hästen rullar sig och leker.Täcket har bogspännen, bogveck, justerbara gjordar, töjbara bensnören och ett svansskydd. 1680 Denier. Teknisk beskrivning: Skal: polyester. Foder: polypropylen med insmält keramiskt pulver. 1680 Denier. Tvättråd: Maskintvättas i högst 30°C. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.
ileadilead