Skär till klippmaskiner för djur

Skär till klippmaskiner är inte bara ett verktyg, det är en nödvändighet för alla som äger husdjur eller arbetsdjur, inklusive hästar. Dessa små men effektiva komponenter spelar en avgörande roll för hur resultatet av den klippmaskin till häst som du använder.

För att hålla din hästs hår i toppform, oavsett om det gäller att förbereda för en tävling eller bara göra vardagen lite mer bekväm, är rätt sorts skär en oumbärlig del av din utrustning.

Extra klippskär

 • Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 Tänder

  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 Tänder
  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 TänderSet med standardskär från Aesculup som passar till flera märken som FarmClipper, Aesculup, Heiniger, Constanta, Liscop med flera.  Egenskaper: Optimerad bladgeometri med ihålig slipningFö
 • Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 Tänder

  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 Tänder
  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 TänderSet med finare skär från Aesculup som passar till flera märken som FarmClipper, Aesculup, Heiniger, Constanta, Liscop med flera. Klipper lite finare och mindre randigt än standardskären. 
 • Heiniger, Över- Och Underskär För Häst Finklippning

  Heiniger, Över- Och Underskär För Häst Finklippning
  för klippning av hästar, ämnar sig bäst för en mer detaljerad finklippning. Har 15 respektive 31 tänder kom ihåg att olja skären - torra skär slits fort och går tungt. * klippbredd: 78 mm&hellip:
 • Skär till klippmaskin Condor

  Skär till klippmaskin Condor
  Extra skär till klippmaskinen Condor från Premiere. Keramiskt blad som håller skärpan längre och minskar värmeutveckling vid klippning.
 • Premiere skär till klippmaskin Buzzard Zirconia

  Premiere skär till klippmaskin Buzzard Zirconia
  Detta klipphuvud består av ett fast blad belagt med titan och ett rörligt keramiskt blad. Passar till Premiere trimmern Buzzard Zirconia. En stor fördel med keramiska blad är deras höga slitstyrka, vilket gör att bladet behåller sin skärpa mycket längre. Dessutom blir ett keramiskt blad mindre varmt än ett stålblad. Klipplängd 0,8 till 2 mm.
 • Premiere Skär till klippmaskin Eagle Expert & Hawk Li-Ion 1 mm

  Premiere Skär till klippmaskin Eagle Expert & Hawk Li-Ion 1 mm
  Denna uppsättning består av ett övre och ett undre blad. Passar till klippmaskinerna Premiere Eagle Expert och Premiere Hawk Li-Ion. Bladbredd 80 mm.
 • Extra Skär till Klippmaskin Profi II

  Extra Skär till Klippmaskin Profi II
  Set med skär för klippmaskinen Profi II. Längd på päls efter klippning: ca 2-3 mm.
 • Extra Skär till klippmaskin

  Extra Skär till klippmaskin
  Skär till klippmaskin för häst - detta skär är en vanlig modell som passar många olika klippmaskiner. Pälsen är, efter klippning, ca 2-3 mm lång.