Klippmaskiner

Klippmaskin till häst

Med en proffsig klippmaskin för klippning av häst går det snabbt att klippa. Här listar vi de sladdlösa, de tystgående och de kraftfulla klippmaskinerna. Kanske du hittar en bra modell på rea, märkt med röd prislapp.

Man kan köpa kompletta set med flera olika klippskär och distanskammar. Med de tillbehören till klippmaskinen går det att grovklippa eller trimma detaljer i hästens päls.

Populärt inom klippmaskiner

 • Klippmaskin Kerbl FarmClipper 4 Nöt/Häst 200W

  Klippmaskin Kerbl FarmClipper 4 Nöt/Häst 200W
  Farm Clipper 4 är en stark och pålitlig klippmaskin till nöt och häst. Levereras med en kraftfull motor 200W DC och Constanta klippskär för optimalt resultat.
 • Klippmaskin Aesculap Bonum Häst 31/23

  Klippmaskin Aesculap Bonum Häst 31/23
  Den trådlösa bonum klippmaskinen från aesculap för hästar har en ergonomisk och lättviktig design som gör den lätthanterlig och elegant. den är extremt tyst att använda och är utrustad med&hellip:
 • Klippmaskin DeLaval R2 Häst/Ko

  Klippmaskin DeLaval R2 Häst/Ko
  Stark, smidig och sladdlös klippmaskin för nöt och häst. Levereras med 2 batterier, laddare och skärset 21/23. 2 års garanti.
 • Klippmaskin Kerbl med 2 batterier Nöt/Häst

  Klippmaskin Kerbl med 2 batterier Nöt/Häst
  Batteriklippare till nöt och häst. Levereras med Kerbl Premiumskär 31/15 klippskär för optimalt resultat. Laddare samt 2 batterier medföljer.

Fler tips på klippmaskiner

 • Klippmaskin häst - Progress Style

  Klippmaskin häst - Progress Style
  En 230V klippmaskin från Heiniger som har en låg ljudnivå, den passar därför de lite mer nervösa hästarna. Utrustad med en elektronisk säkring som automatiskt slår ifrån när maskinen blir för&hellip:
 • Klippmaskin Heiniger Xplorer 2 Batterier För Häst

  Klippmaskin Heiniger Xplorer 2 Batterier För Häst
  Djuret klipps snabbt och smidigt. Maskinen är väldigt tyst och passar bra i handen. ingen strömförlust på grund av de avancerade dubbla växlarna. den led-upplysta laddaren indikerar hur mycket&hellip:
 • Aesculap Durati- Uppladdningsbar Klippmaskin (ett batteri)

  Aesculap Durati- Uppladdningsbar Klippmaskin (ett batteri)
  Högkvalitativ uppladdningsbar Klippmaskin Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Med den höga och beprövade Aesculap-kva
 • Klippmaskin DeLaval Häst HCP65

  Klippmaskin DeLaval Häst HCP65
  Professionell klippmaskin särskilt utformad för klippning av hästar. Det patenterade saxhuvudet reducerar slitaget av skären och ökar klippmaskinens hållbarhet.
 • Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 Tänder

  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 Tänder
  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/15 TänderSet med standardskär från Aesculup som passar till flera märken som FarmClipper, Aesculup, Heiniger, Constanta, Liscop med flera.  Egenskaper: Optimerad bladgeometri med ihålig slipningFö
 • Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Häst

  Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Häst
  Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Sladdlös klippmaskin av hög kvalitet med rejäl kapacitet. Klippmaskinen har en ergonomisk design som ligger bra i handen och är behaglig att använda. Både vikt och ljud är lågt vilket är skönt både
 • Klippmaskin Heiniger Saphir Horse 2 Batterier

  Klippmaskin Heiniger Saphir Horse 2 Batterier
  Saphir horse är en kraftfull, sldaddlös klippmaskin från heiniger lämpad för kippning och trimning av hästar. Klippmaskinen är kompakt och väger endast 435 gram vilket förneklar vid klippning&hellip:
 • Klippmaskin Heiniger Xplorer 10,8v

  Klippmaskin Heiniger Xplorer 10,8v
  Djuret klipps snabbt och smidigt. Maskinen är väldigt tyst och passar bra i handen. ingen strömförlust på grund av de avancerade dubbla växlarna. den led-upplysta laddaren indikerar hur mycket&hellip:
 • Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin

  Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin
  Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Tillverkad för detaljklippning - ej helklippning! Klipparen erbjuder utmärkta klipp
 • Oster - Trådlös Klippmaskin- MINI

  Oster - Trådlös Klippmaskin- MINI
  Högkvalitativ trådlös Klippmaskin från Oster.  Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Exempelvis vid öron, ansikte, tassa
 • Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 Tänder

  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 Tänder
  Kerbl Aesculup Premium Skär Set Till Klippmaskin - 31/23 TänderSet med finare skär från Aesculup som passar till flera märken som FarmClipper, Aesculup, Heiniger, Constanta, Liscop med flera. Klipper lite finare och mindre randigt än standardskären. 
 • Klippmaskin Heiniger Progress Style För Häst

  Klippmaskin Heiniger Progress Style För Häst
  Progress style från heiniger är robust 230v klippmaskin lämpad för hästar. Klippmaskinens låga ljudvolym underlättar klippning och trimning av nervösa hästar. Utrustad med elektronisk säkring&hellip:
 • Klippmaskin DeLaval CB35

  Klippmaskin DeLaval CB35
  DeLaval trimmer CB35 är en liten och smidig klippmaskin för bland annat klippning av juver och trimning av hästar eller husdjur.
 • Klippmaskin för häst/kreatur

  Klippmaskin för häst/kreatur
  Batteridriven klippmaskin med två stycken 14,4V Lithium-ion blockbatterier, klippskär, batteriladdare och olja för att smörja maskinen. Levereras i en praktisk väska. Klipparens ergonomiska utformning&hellip:
 • Klippmaskin häst - Xperience 2-Speed

  Klippmaskin häst - Xperience 2-Speed
  En gedigen och ljud-svag 230V klippmaskin från Heiniger som passar till hästar som besväras av höga klippljud som andra klippmaskiner kan ha. Modellen Xperience 2-Speed har en kraftig motor på 250W,&hellip:
 • Aesculap Durati- Uppladdningsbar Klippmaskin med två batterier

  Aesculap Durati- Uppladdningsbar Klippmaskin med två batterier
  Högkvalitativ uppladdningsbar Klippmaskin Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Med den höga och beprövade Aesculap-kvali
 • Klippmaskin Xperience 2-speed 31/15

  Klippmaskin Xperience 2-speed 31/15
  Den har stabil anslutning mellan skärhuvudet och huset. Utrustad med optimal luftfördelning, hög hastighet med 2600/2900 dubbel varv per minut.levereras med- 1 st transportväska- 1 st kamset 31/15-&hellip:
 • WAHL PICO - Trådlös Klippmaskin- MINI

  WAHL PICO - Trådlös Klippmaskin- MINI
  Liten och smidig klippmaskin för de minsta detaljerna! Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Exempelvis vid öron, ansikt
 • Aesculap Durati Horse Batteridriven Klippmaskin - Häst

  Aesculap Durati Horse Batteridriven Klippmaskin - Häst
  Aesculap Durati Horse Batteridriven KlippmaskinTystgående, sladdlös klippmaskin med hög prestanda och ett bredare skär för att passa klippning av häst. Klipper lätt igenom även tjocka pälsar. Med den höga och beprövade Aesculap-kvaliteten blir den et
 • Klippmaskin DeLaval R2

  Klippmaskin DeLaval R2
  Batteriklippare R2 är en stark och smidig klippmaskin för nöt och häst. Maskinen är sladdlös och har ett smalt greppvänligt handtag vilket ger ökad rörelsefrihet och åtkomst vid klippning. Levereras med 1 batteri.
 • Heiniger Saphir Batteriklippmaskin 1,5 mm

  Heiniger Saphir Batteriklippmaskin 1,5 mm
  Heiniger Saphir BatteriklippmaskinLiten, smidig, sladdlös klippmaskin från Heiniger. Liten och kompakt, men effektiv. Lämplig för både hund och katt samt för detaljklippning av större djur. Klipptid ca 120 min beroende på pälskvalité och -tjocklek. E
 • Klippmaskin häst - Xplorer

  Klippmaskin häst - Xplorer
  Den batteridrivna klippmaskinen Xplorer kommer från det schweiziska företaget Heiniger, den är både snabb, behaglig att arbeta med och extremt ljudsvag, endast 65 dB(A). Klipparen levereras inkl. ett&hellip:
 • Klippmaskin Aesculap El Econom Gt677 31/23

  Klippmaskin Aesculap El Econom Gt677 31/23
  Klipparen arbetar tyst och har en nästan vibrationsfri gång. Hög arbetskapacitet. Dessutom ergonomiskt utformad. levereras med: - underkniv med 31 tänder - överkniv med 23 tänder - olja - väska&hellip:
 • Aesculap Durati ProWhite - Sladdlös Klippmaskin inkl 2 batterier

  Aesculap Durati ProWhite - Sladdlös Klippmaskin inkl 2 batterier
  Högkvalitativ uppladdningsbar Klippmaskin Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Med den höga och beprövade Aesculap-kva
 • Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Häst (Rosa)

  Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Häst (Rosa)
  Aesculap Bonum Batteridriven Klippmaskin Sladdlös klippmaskin av hög kvalitet med rejäl kapacitet. Klippmaskinen har en ergonomisk design som ligger bra i handen och är behaglig att använda. Både vikt och ljud är lågt vilket är skönt både för hästen
 • Klippmaskin Heiniger Progress För Häst

  Klippmaskin Heiniger Progress För Häst
  tack vare ett smalt handtag, tyst gång, lätt men ändå robust konstruktion som innehåller en 80w magnetmotor som är direkt jämförbar med en 150w konventionell motor, har heiniger progress blivit&hellip:
 • Clipster FarmClipper AKKU2 - Klippmaskin inkl 2 batterier

  Clipster FarmClipper AKKU2 - Klippmaskin inkl 2 batterier
  Clipster FarmClipper AKKU2 - Klippmaskin för lantbruksdjur och häst Denna klippmaskin är designad för att vara ämnad till lantbruksdjur och hästar, dvs något större djur. Materialet på utsidan är inte för glatt så att den åker ur handen utan ger ett

Sladdlös klippmaskin underlättar

Det finns många fördelar med sladdlösa klippmaskiner som överväger nackdelarna. En klar fördel är att du kan gå runt hästen och trimma och klippa utan en sladd som fastnar.

Batterierna till klippmaskiner kan ha lite olika drifttid. Rent generellt har maskinerna med lite högre prisklapp bättre prestanda både på klippskär och batteri. Om du ska trimma och klippa flera hästar i stallet bör du satsa på en kvalitetsmaskin.

Tystgående klippmaskin för ljudkänslig häst

En del hästar är väldigt ljudkänsliga och klippmaskiner kan ju låta rätt illa. Många tillverkare har på senare år anpassad ljudnivån för att fler ska kunna köpa och använda maskinerna till hästklippning.

En tillverkare som lagt stort fokus på det är Heiniger med serien Xplorer. Du kan även kolla närmare på Aesculap Bonum Häst 31/23 som anges vara extremt tystgående.

ilead