Skimmelschampo

Ett skimmelschampo är speciellt utvecklat hästschampo för att hantera de unika utmaningarna med skimmelhästars pälsfärg. De tenderar att bli smutsiga lättare och deras vita päls kan få gula fläckar.

Ett schampo speciellt för skimmel kan hjälpa till att ta bort dessa fläckar och behålla pälsens vita glans. Det innehåller ofta ingredienser som är effektiva för att lyfta bort smuts och missfärgningar samtidigt som det är skonsamt mot hästens hud och päls.

Schampo till skimmel: Utbud online

 • Skimmelschampo Lincoln 500 Ml

  Skimmelschampo Lincoln 500 Ml
  Schampot ska ska sköljas av.
 • Hästschampo Fiebing Skimmel Blue Frost 473ml

  Hästschampo Fiebing Skimmel Blue Frost 473ml
  Ett milt och koncentrerat skimmelschampo framtaget för att rengöra och återfukta vita och gråa pälsar.
 • Skimmelschampo Veredus Blue Snow 500ml

  Skimmelschampo Veredus Blue Snow 500ml
  Extra starkt skimmelschampo som återger pälsen sin naturliga färg, glans och lyster. Kommer med gummihandskar för att skydda dina händer vid schamponering.
 • K9 Schampo Bright White 300ml - För Häst

  K9 Schampo Bright White 300ml - För Häst
  Skimmel-hästschampo som ger pälsen en naturlig skimrande vit/ljusare färg efter ett par bad – utan tillsatt blekmedel! Ger optimal fuktbalans, frisk och välvårdad päls. Har en lugnande och vårdande effekt på känslig hud. Är ekonomisk att använda och
 • Fiebing Blue Frost Skimmel schampo 473 ml

  Fiebing Blue Frost Skimmel schampo 473 ml
  Effektivt skimmelschampo.
 • Lincoln Skimmelschampo 500 ml

  Lincoln Skimmelschampo 500 ml
  Väldoftande schampo i koncentrat med djuprengörande egenskaper. Schampot är framtaget speciellt för skimlar, som ibland ådrar sig fula fläckar. Schampot ska sköljas av.
 • Veredus Blue Snow 500 ml skimmelschampo

  Veredus Blue Snow 500 ml skimmelschampo
  Blue Snow Skimmelschampo från Veredus Extra starkt schampo för skimmlar. Ger pälsen tillbaks sin naturliga färg, glans och lyster.
 • Veredus Blue Snow 500 ml skimmelschampo

  Veredus Blue Snow 500 ml skimmelschampo
  Blue Snow Skimmelschampo från Veredus Extra starkt schampo för skimmlar. Ger pälsen tillbaks sin naturliga färg, glans och lyster.
 • Leovet Shiny White Stain Eraser 550 ml Torrschampo Skimmel

  Leovet Shiny White Stain Eraser 550 ml Torrschampo Skimmel
  Leovet Shiny White Stain Eraser torrschampo - för en briljant vit färg. Spraya direkt på envisa fläckar (t.ex. fläckar av urin, gödsel, gräs etc). Stain Eraser hjälper till att ta bort fläcken för enkel rengöring - missfärgningar försvinner. Den rena, vita färgen kommer igen, och pälsen blir oemotståndligt skinande. En kombination av naturliga proteiner från moringaträdet motverkar att nya smutspartiklar fastnar.