Hästpellets

Pellets är en blandning av olika kraftfoder i en pelleterad form (rund, avlång). De kan ges som de är eller i en lätt uppblött form. Här nedanför hittar du säckar med hästpellets optimerade för olika mineraler, proteininnehåll och energibehov. Från Höveler kommer praktiska höpellets.

Populärt inom hästpellets

 • Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg
  Varmluftstorkad lusern i pelletsform rikt på fiber och högvärdigt protein som används i kombination med hö, ensilage och bete.
 • Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg
  Pelleterat hästfoder till vuxna hästar med ett lätt eller normalt energibehov. Den höga fiberhalten gör att det även passar hästar med känsliga magar.
 • Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg

  Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg
  Vetekli Pellets dammar inte och är enklare att hantera än vanlig vetekli. Utmärkt att komplettera med tack vare sitt innehåll av fosfor och B-vitamin.
 • Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg

  Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg
  Fiberrikt pelletsfoder av bl a sojaskal, betfiber och lusern. I små mängder kan det utfodras torrt, men annars ska det blötläggas i vatten.

Fler tips på hästpellets

 • Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg

  Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg
  FÖRBESTÄLLNING! LEVERANS SKER INOM 10 ARBETSDAGARBeställ senast Onsdag 7 Juni kl 23.59! Höpellets alternativ i 20 kg säck liknande Original Höpellets - Cobs 25 kgHöersättning av högsta kvalitet&hellip:
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg
  Mineralfoder för hästar som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder HorseLux Lucerne Pellets 20 kg

  Hästfoder HorseLux Lucerne Pellets 20 kg
  HorseLux melassfria lusernpellets är en utmärkt fiber- och proteinkälla med optimal aminosyraprofil som tillför god och stabil energi till din häst.
 • Puritan Pur.Lusern prov

  Puritan Pur.Lusern prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Pur.Lusern.Höveler Pur.Lusern är pellets av lusern med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. Pur.Lusern är skonsamt&hellip:
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg
  Pelleterat mineralfoder. Ger föl, unghästar, avelsston och betande hästar ett balanserat intag av viktiga mineraler och spårämnen.
 • Puritan Pur.Gastro 20 kg

  Puritan Pur.Gastro 20 kg
  Ingredienserna i denna pellets är noga utvalda för att hjälpa hästar med känslig mage. Flera källor till prebiotika som stöttar de goda bakterierna i tarmen. Fodras torrt som pellets, kan även&hellip:
 • Puritan Pur.Gastro prov

  Puritan Pur.Gastro prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Pur.Gastro.Ingredienserna i denna pellets är noga utvalda för att hjälpa hästar med känslig mage.Några exempel på ingrediensernas fördelar:Cikoria har en prebiotiskt&hellip:
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg
  Pelleterat mineralfoder för föl, unghästar, avelsston och betande hästar. Ger ett balanserat intag av viktiga mineraler och spårämnen. 
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg
  Mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder.
 • Original Senior Höpellets prov

  Original Senior Höpellets prov
  Prov av Höpellets - Original Senior Höpellets - Cobs 20 kgHöersättning av högsta kvalitet för din häst. Innehåller även linfrö olja och Camelina olja. Camelina är en linfrö liknande olja som&hellip:
 • Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg
  Energirikt kompletteringsfoder med levande jästkultur för tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Med hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi.
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg
  Mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på särskilt kalciumrikt grovfoder.
 • Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg - Full pall 36 säckar

  Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg - Full pall 36 säckar
  FÖRBESTÄLLNING! LEVERANS SKER INOM 10 ARBETSDAGARBeställ senast Onsdag 7 Juni kl 23.59! Höpellets alternativ i 20 kg säck liknande Original Höpellets - Cobs 25 kgHöersättning av högsta kvalitet&hellip:
 • Puritan Pur.Lusern 25 KG

  Puritan Pur.Lusern 25 KG
  Höveler Pur.Lusern är pellets av lusern med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. Pur.Lusern är skonsamt pressad och innehåller alla näringsämnen&hellip:
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg
  Pelleterat mineralfoder som ger högpresterande hästar ett balanserat och komplett intag av vitaminer, mineraler och spårämnen.
 • Original Höpellets - Cobs prov

  Original Höpellets - Cobs prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Original Hö Cobs.Höersättning av hög kvalitet för din häst. Skördad från bästa vall vid optimal tid som torkas skonsamt med varmluft. Pressade till 15 mm pellets.&hellip:
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg
  Mineralfoder för hästar. Fodret ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg
  Kompletteringsfoder med en extra hög halt av kvalitativt protein, passar alla hästar med särskilt behov av kvalitativt protein som föl och unghästar.
 • Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg
  Lucerne Pure pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform utan tillsatt melass. Används i kombination med hö, ensilage och bete.  
 • Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en normal nivå protein.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för högpresterande hästar. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg
  Proteinrikt pelleterat kompletteringsfoder med kvalitativt protein från främst potatisprotein, passar t ex bra till föl, unghästar och fölston.
ilead