TopHorse » Hästfoder » Pellets

Varumärken med hästpellets:

Hästpellets

Pellets är en blandning av olika kraftfoder i en pelleterad form (rund, avlång). De kan ges som de är eller i en lätt uppblött form. Här nedanför hittar du säckar med hästpellets optimerade för olika mineraler, proteininnehåll och energibehov. Från Höveler kommer praktiska höpellets.

 • Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg

  Lucerne Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen.
 • Höpellet Heu-Cobs Höveler 25 kg

  Heu Cobs från Höveler är ett tillsatsfritt, pelleterat hö av hög kvalitet. Höet är skördat vid bästa möjliga tidpunkt och har därefter skonsamt torkats med varmluft, samt pressats till 15 mm pellets. Därmed har den hästvänliga grovfoderstrukturen bibehållits.
 • Fodertillskott Trikem Vimital Macro Pro Balance Pellets, 12 kg

  Macro Pro Balance är ett rent mineralfoder som kompletterar grovfodrets brist på de stora mineralgrupperna. Innehåller bland annat mineraler som har stor betydelse för ledfunktion och skelettuppbyggnad så som bor, kisel och magnesium, 
 • Höpellet Heu-Cobs Höveler 3 kg

  Heu Cobs från Höveler är ett tillsatsfritt, pelleterat hö av hög kvalitet. Höet är skördat vid bästa möjliga tidpunkt och har därefter skonsamt torkats med varmluft, samt pressats till 15 mm pellets. Därmed har den hästvänliga grovfoderstrukturen bibehållits.
 • Hästfoder Dodson and Horrell ERS Pellets, 15 kg

  ERS Pellets från Dodson & Horrell är ett hästfoder med högt innehåll av kalorier och ett mycket lågt innehåll av stärkelse. Fodret är utvecklat för hästar med tendens till korsförlamning eller magsår och lämpar sig även till nervösa och stressade hästar och hästar som har svårt att hålla hull. Dodson & Horrell finns inledningsvis att köpa i utvalda butiker.
 • Hästfoder Granngården Lusernpellets, 20 kg

  Granngården Lusernpellets är ett pelleterat grovfoder utan tillsatt socker eller melass. Lusernpellets passar till alla hästar och tillför foderstaten extra fibrer och protein. Fodret bör blötläggas före utfodring.
 • Hästfoder Luzerne Höveler Puritan 25 kg

  Puritan Luzerne från Höveler är en tillsatsfri kvalitetslusern i form av pellets med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass.
 • Hästfoder Luzerne Höveler Puritan 3 kg

  Puritan Luzerne från Höveler är en tillsatsfri kvalitetslusern i form av pellets med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. Finns både i 25 och 3 kilos förpackningar.
 • Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg

  Hästfoder HorseLux FiberPellets är ett fiberrikt pelletsfoder bestående av bland annat sojaskal, betfiber och lusern. I små mängder kan det utfodras torrt (max. 0,5 kg/måltid till en stor häst), men annars ska det blötläggas i vatten.
 • Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg

  Granngårdens Elit Pellets är ett energirikt kompletteringsfoder med levande jästkultur lämpligt för tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Hästfodret har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder.