Hästpellets

Pellets är en blandning av olika kraftfoder i en pelleterad form (rund, avlång). De kan ges som de är eller i en lätt uppblött form. Här nedanför hittar du säckar med hästpellets optimerade för olika mineraler, proteininnehåll och energibehov. Från Höveler kommer praktiska höpellets.

Populärt inom hästpellets

 • Nyponpellets Back on Track 1500g

  Nyponpellets Back on Track 1500g
  C-vitaminfyllda pellets som är perfekta att ge som tillskott, antingen tillsammans med foder eller som belöningsgodis. 100% nypon, inga tillsatser.
 • Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg

  Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg
  Höpellets alternativ i 20 kg säck liknande Original Höpellets - Cobs 25 kgHöersättning av högsta kvalitet för din häst. Innehåller även linfrö olja och Camelina olja. Camelina är en linfrö&hellip:
 • Original Senior Höpellets prov

  Original Senior Höpellets prov
  Prov av Höpellets - Original Senior Höpellets - Cobs 20 kgHöersättning av högsta kvalitet för din häst. Innehåller även linfrö olja och Camelina olja. Camelina är en linfrö liknande olja som&hellip:
 • Puritan Pur.Gastro 20 kg

  Puritan Pur.Gastro 20 kg
  Ingredienserna i denna pellets är noga utvalda för att hjälpa hästar med känslig mage. Flera källor till prebiotika som stöttar de goda bakterierna i tarmen. Fodras torrt som pellets, kan även&hellip:

Fler tips på hästpellets

 • Original Höpellets - Cobs prov

  Original Höpellets - Cobs prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Original Hö Cobs.Höersättning av hög kvalitet för din häst. Skördad från bästa vall vid optimal tid som torkas skonsamt med varmluft. Pressade till 15 mm pellets.&hellip:
 • Puritan Pur.Lusern prov

  Puritan Pur.Lusern prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Pur.Lusern.Höveler Pur.Lusern är pellets av lusern med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. Pur.Lusern är skonsamt&hellip:
 • Fodertillskott NAF Laminaze Pellets 750g

  Fodertillskott NAF Laminaze Pellets 750g
  Ett riktat kosttillskott till stöd för hälsosamma lameller hela året runt och ger stöd för hästar som är känsliga för kost- och metaboliska förändringar.
 • Puritan Pur.Lusern 25 KG

  Puritan Pur.Lusern 25 KG
  Höveler Pur.Lusern är pellets av lusern med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. Pur.Lusern är skonsamt pressad och innehåller alla näringsämnen&hellip:
 • Puritan Pur.Gastro prov

  Puritan Pur.Gastro prov
  Provhink på 1 liter av Höveler Pur.Gastro.Ingredienserna i denna pellets är noga utvalda för att hjälpa hästar med känslig mage.Några exempel på ingrediensernas fördelar:Cikoria har en prebiotiskt&hellip:
 • Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg - Full pall 36 säckar

  Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg - Full pall 36 säckar
  FÖRBESTÄLL DIN PALL NU. Leverans v 35.Höpellets alternativ i 20 kg säck liknande Original Höpellets - Cobs 25 kgHöersättning av högsta kvalitet för din häst. Innehåller även linfrö olja och&hellip:
ilead