Hästpellets

Pellets är en blandning av olika kraftfoder i en pelleterad form (rund, avlång). De kan ges som de är eller i en lätt uppblött form. Här nedanför hittar du säckar med hästpellets optimerade för olika mineraler, proteininnehåll och energibehov. Från Höveler kommer praktiska höpellets.

Populärt inom hästpellets

 • Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg
  Lucerne Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen.
 • Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg

  Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg
  Vetekli är ett utmärkt foder att komplettera med tack vare sitt innehåll av fosfor och B-vitamin och eftersom det är rikt på fiber har det en positiv inverkan på matsmältningen. Vetekli Pellets dammar inte och är enklare att hantera än vanlig vetekli. 
 • Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg
  Granngården Original Pellets ges till vuxna hästar med ett lätt eller normalt energibehov, till exempel fritidshästar och ridskolehästar. Det är ett hästfoder med hög fiberhalt vilket gör att det passar bra till hästar med känsliga magar. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.   OBS! Vid köp av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för högpresterande hästar. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.

Fler tips på hästpellets

 • Hästfoder Krafft Miner Blå, Pellets

  Hästfoder Krafft Miner Blå, Pellets
  Krafft Miner Blå är ett mineralfoder för hästar som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg
  Granngården Protein Pellets 150 har en extra hög halt av kvalitativt protein och innehåller en väl balanserad mineral- och vitaminblandning för att passa svenska grovfoder. Hästfodret passar alla hästar med särskilt behov av kvalitativt protein som växande hästar, föl och unghästar samt dräktiga eller digivande fölston. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.
 • Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg
  Granngårdens Elit Pellets är ett energirikt kompletteringsfoder med levande jästkultur lämpligt för tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Hästfodret har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.
 • Hästfoder Krafft Miner Vit Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Vit Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder. Miner Vit balanserar inslaget av kalcium så att en sund jämvikt med övriga mineraler bibehålls.
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder. Miner Vit balanserar inslaget av kalcium så att en sund jämvikt med övriga mineraler bibehålls.
 • Hästfoder Granngården Lusernpellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Lusernpellets, 20 kg
  Granngården Lusernpellets är ett pelleterat grovfoder utan tillsatt socker eller melass. Lusernpellets passar till alla hästar och tillför foderstaten extra fibrer och protein. Fodret bör blötläggas före utfodring. Vill du köpa hästfoder på pall? En pall innehåller 24 säckar. OBS! Vid köp av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin.
 • Hästfoder Krafft Miner Grön Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Grön Pellets, 8 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem.
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem. 
 • Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg

  Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg
  Hästfoder HorseLux FiberPellets är ett fiberrikt pelletsfoder bestående av bland annat sojaskal, betfiber och lusern. I små mängder kan det utfodras torrt (max. 0,5 kg/måltid till en stor häst), men annars ska det blötläggas i vatten.
 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg
  Hästfoder Protein Pellets 120 från Granngården ges till föl, växande hästar samt dräktiga eller digivande fölston. Fodret passar även andra vuxna hästar som har extra behov av protein eller om grovfodret har ett lågt proteininnehåll. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar. OBS! Vid köp av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin.
 • Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en normal nivå protein.
 • Hästfoder Krafft Miner Röd Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Röd Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder som ger högpresterande hästar ett balanserat och komplett intag av vitaminer, mineraler och spårämnen. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Fodertillskott Trikem Vimital Macro Pro Balance Pellets, 12 kg

  Fodertillskott Trikem Vimital Macro Pro Balance Pellets, 12 kg
  Macro Pro Balance är ett rent mineralfoder som kompletterar grovfodrets brist på de stora mineralgrupperna. Innehåller bland annat mineraler som har stor betydelse för ledfunktion och skelettuppbyggnad så som bor, kisel och magnesium, 
 • Foderråvara Granngården Soja Pelletskross, 20 kg

  Foderråvara Granngården Soja Pelletskross, 20 kg
  Sojamjöl har ett högt proteininnehåll med en bra aminosyrasammansättning. Kompletterar på ett bra sätt spannmålen så att proteinbehovet till växande och högpresterande djur täcks.
ilead