Hästpellets

Pellets är en blandning av olika kraftfoder i en pelleterad form (rund, avlång). De kan ges som de är eller i en lätt uppblött form. Här nedanför hittar du säckar med hästpellets optimerade för olika mineraler, proteininnehåll och energibehov. Från Höveler kommer praktiska höpellets.

Populärt inom hästpellets

 • Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pellets, 25 kg
  Lucerne Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen.
 • Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Original Pellets, 20 kg
  Granngården Original Pellets ges till vuxna hästar med ett lätt eller normalt energibehov, till exempel fritidshästar och ridskolehästar. Det är ett hästfoder med hög fiberhalt vilket gör att det passar bra till hästar med känsliga magar.Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.   
 • Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg

  Vetekli Lantmännen Pellets, 20 kg
  Vetekli är ett utmärkt foder att komplettera med tack vare sitt innehåll av fosfor och B-vitamin och eftersom det är rikt på fiber har det en positiv inverkan på matsmältningen. Vetekli Pellets dammar inte och är enklare att hantera än vanlig vetekli. 
 • Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg

  Hästfoder HorseLux FiberPellets, 20 kg
  Hästfoder HorseLux FiberPellets är ett fiberrikt pelletsfoder bestående av bland annat sojaskal, betfiber och lusern. I små mängder kan det utfodras torrt (max. 0,5 kg/måltid till en stor häst), men annars ska det blötläggas i vatten.

Fler tips på hästpellets

 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg
  Proteinrikt pelleterat kompletteringsfoder med kvalitativt protein från främst potatisprotein, passar t ex bra till föl, unghästar och fölston. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.  
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder. Miner Vit balanserar inslaget av kalcium så att en sund jämvikt med övriga mineraler bibehålls.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 20 kg
  Ett mineralfoder för högpresterande hästar. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 8 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem.
 • Nyponpellets Back on Track, 1500 g

  Nyponpellets Back on Track, 1500 g
  C-vitaminfyllda pellets som är perfekta att ge som tillskott, antingen tillsammans med foder eller som belöningsgodis. 100% nypon, inga tillsatser.
 • Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg

  Hästfoder Krafft Lucerne Pure pellets, 25 kg
  Lucerne Pure pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform utan tillsatt melass. Används i kombination med hö, ensilage och bete.  
 • Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Summer Pellets, 20 kg
  Ett pelleterat mineralfoder som ger föl, unghästar och avelsston samt betande hästar ett balanserat intag av de mineraler och spårämnen som är speciellt viktiga för dem. 
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 20 kg
  Krafft Miner Blå är ett mineralfoder för hästar. Fodret ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 • Hästfoder HorseLux Lucerne Pellets 20 kg

  Hästfoder HorseLux Lucerne Pellets 20 kg
  HorseLux melassfria lusernpellets är en utmärkt fiber- och proteinkälla med optimal aminosyraprofil som tillför god och stabil energi till din häst.
 • Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg

  Hästfoder Granngården Protein Pellets 150, 20 kg
  Kompletteringsfoder med en extra hög halt av kvalitativt protein, passar alla hästar med särskilt behov av kvalitativt protein som föl och unghästar. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.
 • Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Extra Pellets, 8 kg
  Ett mineralfoder som ger högpresterande hästar ett balanserat och komplett intag av vitaminer, mineraler och spårämnen. Levereras i pelleterad form med hög nyttjandegrad och god smaklighet.
 • Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Leisure Pellets, 20 kg
  Ett kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en normal nivå protein.
 • Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg

  Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg
  Granngårdens Elit Pellets är ett energirikt kompletteringsfoder med levande jästkultur lämpligt för tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Hästfodret har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder.Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.
 • Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg

  Hästfoder Krafft Miner Balance P Pellets, 20 kg
  Mineralfoder för hästar som får sin grovfodergiva baserad på kalciumrikt grovfoder eller som tillbringar sommarhalvåret på speciellt kalciumrikt grovfoder.
 • Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg

  Hästfoder Krafft Miner Original Pellets, 8 kg
  Mineralfoder för hästar som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
ilead