TopHorse » Hästutrustning » Hästtäcken » Ländtäcke

Varumärken med ländtäcke:

Ländtäcke

Ett ländtäcke används vid framridning för att hålla hästens muskler varma. Skrittäcke passar bra för uteridning när det är lite kyligt. Ländtäcken är en form av ridtäcke men som endast täcker ländryggen på hästen.

 • Kentucky ländtäcke, 160 g

  Egenskaper: * Fyrkantsdesign * 160 g * Foder i konstgjort kaninskinn * Extra varmt * Bekvämt * Förhindrar skav * Fästes till sadeln * Svanssnöre * Snygg design * Maskintvätt 30°C, torktumlas ej
 • Ländtäcke Hansbo Reflex ponny neongult

  Reflexländtäcke med två breda reflexer baktill på båda sidor. Med 100 g fyllning, samt svart polycotton-insida.
 • Harry Hall HI-VIZ ländtäcke

  Reflekterande ländtäcke med svansskydd. Designat för att sitta snyggt bakom sadeln och fästes till stropparna. Reflekterande sidopanel med reflekterande tryck. Helt mesh-foder med svanssnöre för extra säkerhet. Teknisk beskrivning: 100 % polyester.
 • Mink Horse Ländtäcke MATCH, 2 lager premium fleece

  Härligt och mjukt välsittande ländtäcke i dubbla lager av noppfri, antistatisk, mikrofleece (280g). Varmt och skönt för kalla dagar. Perfekt att matcha till våra schabrak och lindor. Fås i 4 farver o Finns i storlekarna S (125-135cm), M (145cm), L (155-165cm). Tvättråd: Tvättas i 30 grader och hängtorkas - ingen mjukmidel.
 • Bucas ländtäcke

  Bucas ländtäcke är ett idealiskt, lätt och slitstarkt träningstäcke för alla väder. Egenskaper: * Tufft ripstop-skal * Vattentätt skal med andasfunktion * Antibakteriellt foder som skyddar din häst och håller täcket fräscht * Enkelt att ta av under ridturen med hjälp av kardborrknäppningen.
 • Mink Horse Thermo Ländtäcke THERM-OUT

  Vattentätt termoländtäcke, 600D polyester ripstop, med andasfunktion. 100g fyllning. För kalla och regniga dagar. Finns i storlekarna, S / M / L. Tvättråd: Tvättas i 30 grader och hängtorkas.
 • Mink Horse Xth Ländtäcke i den berömda ull/termo/akrylmaterial med hög fuktspridande funktion

  Exklusiv ländtäcke i den berömda ull/termo/akrylmaterial med exceptionellt hög fuktspridande funktion. Optimal passform, vilket ligger bra på hästen. Finns i svart med mörkgrå insida och kantbånd och passpoaler i kontrasterande färg. Elegant logo emblem i silver, diskret placerad i det nedre, främre hörnet. Storlekar 115cm-l65cm. Tvättråd: Ull tvätta rekommenderas - hängde på tork.
 • Ländtäcke Hansbo Reflex full neongult

  Reflexländtäcke med två breda reflexer baktill på båda sidor. Med 100 g fyllning, samt svart polycotton-insida.
 • Ländtäcke ull Hansbo brun full

  Ländtäcke i 700 g ull, med svanssnöre.
 • Bucas Recuptex Quarter ländtäcke

  Recuptex Therapy ländtäcke hjälper till att öka blodcirkulationen och värma upp musklerna snabbare när du rider. Materialet bibehåller det naturliga magnetfältet på hästens rygg, och reflekterar detta tillbaka in i kroppen på ett naturligt sätt och icke-invasivt. Det är idealiskt för att värma upp hästen och hjälpa musklerna att återhämta sig snabbare när de kyls ner. Täcket är vattentätt och har andasfunktion, med en ripstop-utsida och kan tvättas vid 30°C.
 • Jacson Ländtäcke neongul

  Ländtäcke neongult med reflexer. Knäpps på sidan och fästes i sadelgjorden. Vattenavvisande, slitstark kvalitet med fleecefoder. Teknisk beskrivning: 100% polyester.

Ländtäcket skyddar hästens bakre del, ländryggen. Åt andra hållet sitter bogen. Där finns det speciella bogskydd man kan köpa.