Förbygel

Köp en elegant förbygel med snabbspänne och som enkelt fästes i däckel och bukgjord. Här finns förbyglar från flera olika leverantörer i olika färger. Håller sadeln på plats under fältritt och hoppning.

Förbyglar finns med flera olika fästen där trepunkts- och fempunktsfästen är de vanligaste. Bygeln kan köpas med och utan löstagbart martingal. Här följer nu exempel på byglar i olika utföranden och färgval. Klicka på den produkt du vill läsa mer om.

Populärt inom förbygel

 • Hansbo Sport HILLA Förbygel Brun - Full

  Hansbo Sport HILLA Förbygel Brun - Full
 • Hansbo Sport HILLA Förbygel Svart - Full

  Hansbo Sport HILLA Förbygel Svart - Full
 • Dyon Anatomisk Förbygel/brösta 5-punkt New English Svart Cob

  Dyon Anatomisk Förbygel/brösta 5-punkt New English Svart Cob
  Anatomisk brösta 5-punkts, New English Collection från Dyón Mycket trevlig 5-punkts-brösta med perfekt passform. Tillverkat i fint spanskt läder med silverspänne. Anatomiskt formad för att ge hästen obegränsad rörlighet. Fäste för kort martingal finns och remmen mellan hästens framben är avtagbar.
 • Reflex förbygel Hansbo Sport

  Reflex förbygel Hansbo Sport

Fler tips på förbygel

 • Dyon Brösta Förbygel med brygga New English Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel med brygga New English Collection Svart Full
  Brösta med brygga, New English Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar brygga över manken och vadderade remmar vid skulderbladet. Tillverkat i fint spanskt läder med silverspännen. Som en snygg detalj är lädret något upphöjt. Fäste för kort martingal finns Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. New English Collection Spanskt kvalitetsläder Stålspännen och sömmar i samma ton som lädret I princip identisk med Dyon Collection när det gäller modeller och design Också kompatibel med vissa delar från Dressage Collection
 • Dyon Brösta Förbygel med lång brygga Dyon Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel med lång brygga Dyon Collection Svart Full
  Brösta med lång brygga, Dyón Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar lång brygga över manken. Tillverkad i fint spanskt läder med mässingsspännen och vit mönstersöm. Något formad för att ge hästen obegränsad rörlighet. Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. Dyon Collection  Spanskt kvalitetsläder Cremefärgade sömmar och mässingsspännen Dyons mest populära kollektion, tillverkade för kräsna ryttare som bara nöjer sig med det bästa.
 • Dyon Brösta Förbygel med brygga Dyon Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel med brygga Dyon Collection Svart Full
  Brösta med brygga, Dyón Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar brygga över manken och vadderade remmar vid skulderbladet. Tillverkat i fint spanskt läder med mässingsspännen och vit mönstersöm. Som en snygg detalj är lädret något upphöjt. Fäste för kort martingal finns Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. Dyon Collection  Spanskt kvalitetsläder Cremefärgade sömmar och mässingsspännen Dyons mest populära kollektion, tillverkade för kräsna ryttare som bara nöjer sig med det bästa.
 • Dyon Brösta Förbygel med brygga Working Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel med brygga Working Collection Svart Full
  Brösta med brygga, Working Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar brygga över manken och vadderade remmar vid skulderbladet. Tillverkat i buffaloläder med silverspännen. Fäste för kort martingal finns Working Collection tillverkade av vegetabiliskt garvat indiskt buffelläder. Detta läder är mycket tåligt och slitstarkt, men inte lika slätt och vackert som det spanska Dyonlädret. Working-kollektionen ger dig väldigt mycket för pengarna – du får Dyons kvalitet och design till ett lägre pris. På Dyons basickollektioner lämnas ett års garanti.
 • Dyon Brösta Förbygel Dyon Collection Svart Cob

  Dyon Brösta Förbygel Dyon Collection Svart Cob
  Brösta, Dyón Collection från Dyón Smidig och enkel brösta tillverkat i fint spanskt läder med mässingsspännen och vit mönstersöm. Som en snygg detalj är lädret något upphöjt. Fäste för kort martingal finns Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. Dyon Collection  Spanskt kvalitetsläder Cremefärgade sömmar och mässingsspännen Dyons mest populära kollektion, tillverkade för kräsna ryttare som bara nöjer sig med det bästa.
 • Dyon Brösta Förbygel New English Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel New English Collection Svart Full
  Brösta, New English Collection från Dyón Smidig och enkel brösta tillverkad i fint spanskt läder med silverspännen. Som en snygg detalj är lädret något upphöjt. Fäste för kort martingal finns Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. New English Collection Spanskt kvalitetsläder Stålspännen och sömmar i samma ton som lädret I princip identisk med Dyon Collection när det gäller modeller och design Också kompatibel med vissa delar från Dressage Collection
 • Dyon Brösta Förbygel med brygga mässingspännen Working Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel med brygga mässingspännen Working Collection Svart Full
  Brösta med brygga, mässingspänne, Working Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar brygga över manken och vadderade remmar vid skulderbladet. Tillverkat i buffaloläder med mässingpännen. Fäste för kort martingal finns. Working Collection tillverkade av vegetabiliskt garvat indiskt buffelläder. Detta läder är mycket tåligt och slitstarkt, men inte lika slätt och vackert som det spanska Dyonlädret. Working-kollektionen ger dig väldigt mycket för pengarna – du får Dyons kvalitet och design till ett lägre pris. På Dyons basickollektioner lämnas ett års garanti.
 • Globus Cesar Förbygel Svart Full

  Globus Cesar Förbygel Svart Full
  Med martingal. Med resår. Fårullsfodrad.
 • Dyon Brösta Förbygel Working Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel Working Collection Svart Full
  Brösta, Working Collection från Dyón Smidig och enkel brösta tillverkad i buffaloläder med silverspännen. Fäste för kort martingal finns Working Collection tillverkade av vegetabiliskt garvat indiskt buffelläder. Detta läder är mycket tåligt och slitstarkt, men inte lika slätt och vackert som det spanska Dyonlädret. Working-kollektionen ger dig väldigt mycket för pengarna – du får Dyons kvalitet och design till ett lägre pris. På Dyons basickollektioner lämnas ett års garanti.
 • HKM Förbygel Economy Elastisk Svart Ponny

  HKM Förbygel Economy Elastisk Svart Ponny
  Förbygel från HKM, finns enbart i svart. kromade spännen elastisk resår kvalitetsläder
 • HorseGuard Medilamb Fårskinn till förbygel

  HorseGuard Medilamb Fårskinn till förbygel
  HorseGuard antibakteriellt fårskinn till förbygel. Med kardborre och hål för martingal.
 • Dyon Brösta Förbygel 5-punkt Dyon Collection Svart Full

  Dyon Brösta Förbygel 5-punkt Dyon Collection Svart Full
  Anatomisk brösta 5-punkts, Dyón Collection från Dyón Mycket trevlig 5-punkts-brösta med perfekt passform. Tillverkat i fint spanskt läder med mässingsspännen och vit mönstersöm. Anatomiskt formad för att ge hästen obegränsad rörlighet. Fäste för kort martingal finns och remmen mellan hästens framben är avtagbar. Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. Dyon Collection  Spanskt kvalitetsläder Cremefärgade sömmar och mässingsspännen Dyons mest populära kollektion, tillverkade för kräsna ryttare som bara nöjer sig med det bästa.
 • Dyon Brösta Förbygel med lång brygga New English Collection Svart Cob

  Dyon Brösta Förbygel med lång brygga New English Collection Svart Cob
  Brösta med lång brygga, New English Collection från Dyón Smidig och enkel brösta med justerbar lång brygga över manken. Tillverkad i fint spanskt läder med silverspännen. Något formad för att ge hästen obegränsad rörlighet. Alla Dyons premiumkollektioner är tillverkade av “Dyonläder”. Det är läder av absolut högsta kvalitet: det är ett vegetabiliskt garvat läder från ett utvalt garveri som specialiserat sig på denna process i fyra generationer. Den vegetabiliska garvningen är dyrare än andra metoder, men ger ett exceptionellt resultat. Dyons läder blir vackrare med åren, om det sköts på rätt sätt! Till produkterna i Dyons premiumkollektioner går det köpa lösa delar – t.ex. går det kombinera ett träns med en extra nosgrimma, om du vill ha olika nosgrimmor att varva mellan. Dyon lämnar  livstids garanti  på tillverkningsfel och materialfel på sina premiumkollektioner. New English Collection Spanskt kvalitetsläder Stålspännen och sömmar i samma ton som lädret I princip identisk med Dyon Collection när det gäller modeller och design Också kompatibel med vissa delar från Dressage Collection