Radital hästliniment

Radital är det liniment som sålts mest i Sverige. Med slogan Hästkuren för ömma muskler öppnar det också för användning på människa. Faktum är att många elitidrottare har använt Radital linimentgel för att lindra tillfällig smärta i muskler och leder.

Radital hästliniment finns att köpa som dubbelverkande kylgel och värmesalva. Användning ger ökad blodgenomströmning vilket leder till kortare tid för återhämtning och en direkt lindring av smärta. Trikem Radital Gel är en av de mest köpta linimenten i Sverige.

Populärt inom Radital hästliniment

 • Liniment Trikem Radital Gel, 250 ml

  Liniment Trikem Radital Gel, 250 ml
  Trikem Radital är ett effektivt, dubbelverkande liniment som ger lindring vid tillfällig smärta i hästens muskler och leder samt ökar blodcirkulationen.
 • Liniment Trikem Radital Flytande, 250 ml

  Liniment Trikem Radital Flytande, 250 ml
  Trikem Radital är Sveriges mest sålda liniment, använt i över 50 år. På hästar har Radital Liniment mycket god effekt på gallor.
 • Liniment Trikem Competition Gel, 1 l

  Liniment Trikem Competition Gel, 1 l
  Ett effektivt, dubbelverkande och karensfritt liniment med initial kylande effekt. Därefter långtidsverkande behaglig och avslappnande värme som är välgörande för hästens muskler, senor och leder. 
 • Liniment Trikem Ice Gel, 1 l

  Liniment Trikem Ice Gel, 1 l
  Snabbverkande karensfri kylgel som ger en effektiv djupverkande kyla. Används efter tävling på svullnader eller skador i hästens muskler och leder.
ilead