TopHorse » Hästvård » Hästskydd » Boots

Hästboots

Hästar som gör övertramp, dvs trampar på baksidan av framhoven med den bakre hoven, brukar man sätta boots på. Bootsen med kardborreknäppning är väldigt praktiska. Likaså de med pull on och no-turn som ger bra passform hästen. Använd hästboots för att skydda din rid- eller körhäst från trampskador.

Populärt inom hästboots

 • Kerbl behandlingssko, Tubbease för hästhovar

  Kerbl behandlingssko, Tubbease för hästhovar
  Egenskaper: * Luften kan fortsätta uppåt, vilket betyder att ingen värme eller fuktighet finns kvar i skon * Den gummibelagda basen förhindrar på ett säkert sätt att fukt kommer in och samtidigt säkerställer att behandlingsvätskan förblir på hoven * Det optimala klimatet i skon innebär att hov behåller sin naturliga styrka * Den tjocka EVA-innersulan minskar trycksmärta för hästen (t.ex. strålröta) och förlänger livslängden på Tubbease™ * Tubbease™ kan användas vid behandling av bland annat bölder, röta, hovskador, hovsprickor med mera * Tubbease™-designen är skyddad (NZ 417646)
 • Weatherbeeta Eventing benskydd, fram

  Weatherbeeta Eventing benskydd, fram
  Egenskaper: * Lättskötta med vattentät utsida och stark, hållbar och säker dubbel kardborrknäppning * Mikroperforerat neoprenfoder med andasfunktion och som inte drar åt sig vatten, vilket gör att benskyddet alltid är lätt * Tuff och flexibel pad skyddar mot slag och stötar
 • eQuick eVenting benskydd Bak

  eQuick eVenting benskydd Bak
  Ultralätta benskydd som är perfekta för fältritter. Dessa ultralätta bakbensskydd är designade för att snabbt kunna tas av, och är perfekta för fältritter. Dessa benskydd skyddar utan bylsighet men ger tillräckligt med stötdämpande skydd för att ge dig sinnesro när du rider. En smal topp under hasen i kombination med en flexibel men ändå stödjande nederdel gör dessa benskydd perfekta till att skydda hästens känsliga ben utan att störa rörelsefriheten i karleden. Egenskaper: * Skyddar utan bylsighet * Hel täckning * Med exklusivt patenterat snabbknäppningssystem för snabb avtagning på mindre än en sekund Teknisk beskrivning: 165 g.
 • LeMieux Support benskydd

  LeMieux Support benskydd
  Bästa allroundbenskydden för hage, träning och tävling. Lätta och skyddande men ger god flexibel rörelsefrihet. Ger bra stöd till kota och led. Av perforerat Airprene-foder som tillåter allroundventilation och förhindrar skav. Fulländade med matchande mockaremmar för att passa LeMieuxs schabrakkollektion. Rekommenderade av många veterinärer, och lämpar sig för användning på både fram- och bakbenen.

Fler tips på hästboots

 • ARMA Cross Country benskydd - Bak

  ARMA Cross Country benskydd - Bak
  Professionella fälttävlansbenskydd. Dessa snygga, formade benskydd är designade för 360 graders skydd utan att kompromissa med prestandan, och skyddar leder och senor från stötar och slag under fält- eller uteritten. Benskyddens glasfiberpolymer skyddar skenbenet och den digitala extensorsenorna från hårda stötar och kollisioner med hindren. Kardborrband. Egenskaper: * Snabbtorkande * Rejält slag- och stötskydd * ARMORTEX® nötningsbeständiga slagpaddar * Svalkande system med andasfunktion * Formad, överlägsen passform * Slitstarka * Lätta och flexibla
 • Christ Bakbensskydd, magnetband

  Christ Bakbensskydd, magnetband
  Dessa benskydd är försedda med magnetiska element mellan fårskinnet (ca 20 mm högt) och den töjbara, vadderade textilen. Magneterna stimulerar blodcirkulationen och lindrar ledsmärtor. Enkla att använda tack vare kardborreknäppningen. Kan maskintvättas med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Kan även torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7" Vänligen följ våra tvättanvisningar. Säljes parvis
 • Kentucky Solimbra Turnout Boots, bakben

  Kentucky Solimbra Turnout Boots, bakben
  EN BRILJANT STRYKKAPPA! När det gäller att kombinera briljant design med utmärkt prestanda är Kentucky Horsewears skydd både testade och omtyckta av toppryttare i hela världen. Nytt för iår i Kentucky-kollektionen denna säsong är dessa strykkappor som kombinerar en klassisk look med State Of The Art-material. Kentucky Solimbra Turnout Boots består av en tuff och slitstark, 100% vattentät, Solimbra-textil med ett lyxigt foder av fårskinnsimitation och EVA-skyddande insida. Skydden är en prisvärd lösning för dem som letar efter ett utmärkt skydd för dagligt bruk som samtidigt ger ett överlägset skydd ute på banan, utan den häftiga prislappen. Lättskötta och anatomiskt designade med två stora och säkra kardborreknäppningar och 100% andasfunktion. Det perfekta valet för ryttare på alla nivåer och grenar. Säljes i par.
 • Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, bak

  Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, bak
  Unika skydd med mesh som skyddar och stöder bakbenen under fälttävlan för maximal prestation. Skyddande benskydd med stark mesh är fältryttarens dröm. Dessa benskydd följer hästens bakben och låter inte sand och smuts tränga in i skyddet och irritera hästens ben. Slagzon och foder ger utmärkt skydd mot slag och skav. Innovativt slagskydd som formar sig efter hästens ben för en perfekt passform. Icke-laminerade för utmärkt halksäker prestanda oavsett om de är våta eller torra. Naturligt hypoallergent polyolefinskum som är perforerat för förbättrat luftflöde. Egenskaper: * Andasfunktion * Flexibla * Skyddar och ger stöd * Lätta * Vattenavvisande * Kardborrknäppning * Hållbara * Miljövänliga, rena och säkra * Motverkar mögel och bakteriebildning * Matcha med produkt #19247 * Säljes i par Teknisk beskrivning: Pro Mesh och PEBAX®. Tvättråd: Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Veredus TR PRO bak

  Veredus TR PRO bak
  Kotskydd i neopren och Lycra, med slagzon i POLYFLEX (elastisk polyuretan) och utrustade med två töjbara remmar och dubbel kardborreknäppning för säkerhet. Utmärkt skydd med kraftigt reducerad tjocklek och vikt. Säljes i par. Egenskaper: * Vattentäta * Lättrengörliga * Tuff Lycra-kant
 • CATAGO Ballboots Islandshäst - Svart

  CATAGO Ballboots Islandshäst - Svart
  Viktboots / ballboots från Catago för islandshästar, som är perfekt att ha vid träning av gångarter. De har kardborreknäppning och finns i vikterna: - 110 g i färgen svart (= art nr 48781101) - 130 gr - 230 gr i färgen vit Innehåller
 • Eskadron Senskydd NEOPREN bak

  Eskadron Senskydd NEOPREN bak
  Senskydd NEOPREN, bak, tillverkade av 6,5 mm starkt, belagt neopren. Extremt slitstarka, men ändå mjuka och flexibla. Försett med TPE-drag, dubbel kardborreknäppning. Teknisk beskrivning: Eskadron Senskydd NEOPREN bak.
 • Zandona Carbon Air Velcro senskydd

  Zandona Carbon Air Velcro senskydd
  CARBON AIR VELCRO senskydd är 100% tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. Ger ett garanterat säkert fäste med hjälp av kardborreremmar som kan bytas ut med ett quick release-system när de är utslitna. Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.
 • Horze ProSoft benskydd, Fram

  Horze ProSoft benskydd, Fram
  Kvalitetsboots som ger skydd och stöd åt din häst. Benskydd som ger skyddar hästens kotor och skenben oavsett disciplin. Detta kvalitetsskydd har tjockt neoprenfoder för ökad skyddsförmåga, ger komfort och stöd och skyddar hästens ben från skador och slag. Egenskaper: * Extra stöd vid strykområdet * Tvättbara och slitstarka med andasfunktion * Fyra förstärkta kardborrknäppningar ger en säker passform * Slitstarkt, stoppat neopren * Säljes i par Teknisk beskrivning: Neopren. Tvättråd: Tvätta med mild tvållösning och skölj, eller torka av med fuktig svamp eller handduk. Låt lufttorka.
 • Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska

  Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska
  Den nya designen på de elastiska senskydden med fårskinn har samma tuffa skal av otroligt lätt men tåligt TPU som skydd mot stötar medan sen- och kotområdet är förstärkta med stötdämpande D3O-molekyler för ultimat skydd. Laboratorietester har visat att skydden dämpar stötar över 50% bättre än andra skydd på marknaden med sin förmåga att dämpa stötar som hade kunnat bryta ett ben på en människa. Senområdet på skydden har intelligenta ventilationshål som bidrar till att förebygga överhettning av ben och senor medan fårskinnsfodret också är perforerat för ytterligare andasfunktion och vadderande effekt mot huden. Senskydden har även en högre skärning än traditionella senskydd för total rörelsefrihet runt karleden när hästen hoppar. Man har även lagt fokus på optimal rörelsefrihet och komfort över skenbenet så att hästen kan hoppa utan störande moment vid knät. Gjord av konstgjort fårskinn med samma prestanda och egenskaper som äkta fårskinn.
 • Zandona Carbon Air Classic Evo senskydd

  Zandona Carbon Air Classic Evo senskydd
  CARBON AIR CLASSIC EVO är vår produktlinje som är optimalt utvecklad för hästar med känslig hud. Produktlinjen är 100 % tillverkad i Italien, och kännetecknas av beläggningen i det högkvalitativa, äkta oxlädret och har studerats för att erbjuda en naturlig komfort till hästen. Egenskaper: * Äkta oxläder för naturlig komfort * Anatomisk TPU-struktur med differentierad tjocklek * Karbonfiberinsatser för extra skydd * Gel Tech-vaddering för stötdämpning * Luftintag för extra ventilation * Flex-Zone för fullständig rörelsefrihet * 100 % tillverkade i Italien
 • LeMieux fleecefodrade benskydd

  LeMieux fleecefodrade benskydd
  Egenskaper: * Snygga, välsittande benskydd med lyxigt mjukt fleecefoder och utsida med kornat läder ger detta sortiment en högkvalitativ finish
 • Boots Källquist, Röda

  Boots Källquist, Röda
  Röda boots med kardborreknäppning. Finns i storlek XS-XL.
 • eQuick eShock Rear Young Horses

  eQuick eShock Rear Young Horses
  Fetlock protector made with materials of high quality, reliability and durability. Anatomically shaped to wrap around the tendon, protecting from injuries while ensuring comfort. Outer shell reinforced with TPU; soft neoprene lining, washable Lycra edges to prevent sores; two fastening points and elastic strap ensure easy adjustment. Exclusive, patented eFluidgel technology that significantly reduces impact on the horse’s tendon.Exclusive patented eFluidgel technology.The special bubble in the shell greatly reduces the impact the horse’s leg could suffer due to air- and gel compression, and to their capacity to absorb shock.Free Torsion System.Special system that ensures the horse’s leg is not blocked when jumping. Features: * With protection FluidGel anti-shock * High strength. High cushioning * Maximum protection
 • Veredus Carbon Gel X-Pro, bak

  Veredus Carbon Gel X-Pro, bak
  SENSKYDD "DOUBLE DENSITY" MED EXTRA SKYDD AV KOLFIBER OCH GEL" Nyskapande senskydd med perfekt anatomisk form som garanterar maximal komfort och perfekt position på hästens ben. Egenskaper: * Extra kronrandsskydd * Anatomiskt formade * "Double Density"-skal" * Kolfiber- och gelskydd * Elastiska remmar * Snabbknäppning
 • Arma boots i neopren

  Arma boots i neopren
  Dessa neoprenboots ger både skydd och komfort till din häst. Neoprenutsida som skyddar mot stötar och slag, och förhindrar skav runt karleden. Dubbel kardborrknäppning.
 • KERBL extra kardborrknäppning till Tubbease

  KERBL extra kardborrknäppning till Tubbease
  Egenskaper: * Luften kan fortsätta uppåt, vilket betyder att ingen värme eller fuktighet finns kvar i skon * Den gummibelagda basen förhindrar på ett säkert sätt att fukt kommer in och samtidigt säkerställer att behandlingsvätskan förblir på hoven * Det optimala klimatet i skon innebär att hov behåller sin naturliga styrka * Den tjocka EVA-innersulan minskar trycksmärta för hästen (t.ex. strålröta) och förlänger livslängden på Tubbease™ * Tubbease™ kan användas vid behandling av bland annat bölder, röta, hovskador, hovsprickor med mera. * Tubbease™-designen är skyddad (NZ 417646)
 • Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram

  Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram
  Senskydd FLEXISOFT fram, för hästar med känslig hud. Skydd mot strykning och stötar. Reglerar temperaturen och dämpar sparkar. Lammskinnsfoder. Teknisk beskrivning: Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram.
 • Veredus Pro Jump Short Vento, resår

  Veredus Pro Jump Short Vento, resår
  Pro Jump Short Vento är ett funktionellt kotskydd som främjar prestation tack vare dess effekt på hästens bakbensrörelser.VENTO-systemet, som karaktäriseras av den dubbla ventilationen, håller hästens senor svala genom att kanalisera värmen ut genom 3D-nätet. Egenskaper: * Kotskydd med anatomiskt format skal i polyuretan * AEROX mikroperforerat neoprenfoder med kanter i lycra * 3D-nättextil * Vattentäta - skydden absorberar inte fukt * Utbytbara kardborrefästen för säkerhet
 • Zandona Support Boot vaddering med Coolmax ®, fram

  Zandona Support Boot vaddering med Coolmax ®, fram
  Extra vaddering för SUPPORT BOOT frambensskydd.
 • Finntack Pony gummiboots med kardborrknäppning

  Finntack Pony gummiboots med kardborrknäppning
  Ponnyboots av gummi, med kardborrknäppning. Teknisk beskrivning: Kardborreboots, ponny.
 • Eskadron FLEXISOFT MEMO benskydd

  Eskadron FLEXISOFT MEMO benskydd
  Det speciella med FLEXISOFT® Memo benskydden är det viskoelastiska fodret av minnesskum och öppna porer. Skummet utvecklades initialt av NASA och det säkerställer förutom en optimal luftcirkulation, att fodret är smidigt och fördelar trycket perfekt. Den speciellt gjutna delen kring sporren och den integrerade FlexiSoft-zonen garanterar optimal rörelsefrihet. TPU-ytterhöljet skyddar effektivt mot stötar och slag, och är speciellt reptåligt. Den extra tjocka ramen och det lättskötta, stötdämpande minnesskummet ger optimal bärkomfort med låg vikt. Benskydden har lätthanterade dubbla kardborrknäppningar och finns i 5 olika färger.
 • ARMA pälsfodrade benskydd

  ARMA pälsfodrade benskydd
  ARMA pälsfodrade benskydd
 • Horseware Amigo Easiboot

  Horseware Amigo Easiboot
  Ventilerande benskydd som är utmärkta för träning när det är varmt ute. Våra benskydd med snabbknäppning och upphöjd kant för enkel användning, samt perforerad neopren för att förhindra överhettning av benen. Dessa benskydd är utmärkta för din häst för träning varje dag. Egenskaper: * Perforerad neopren för kylning * Lätta att ta på och av
 • Kavalkade neoprenboots

  Kavalkade neoprenboots
  Mjuka neoprenboots som formar sig efter hästen. Utmärkta ute i hagen, för att skydda hästen mot skador även där. Mycket enkla att rengöra. Egenskaper: * Tillverkade av mjukt neopren och mycket lätta * 1 kardborrelås Tvättråd: Maskintvätt 30°C.
 • Boots i neoprene, vattenavvisande L svart

  Boots i neoprene, vattenavvisande L svart
  Låga boots med vattenavvisande neoprene på utsidan.
 • Zandona Carbon Air Velcro senskydd

  Zandona Carbon Air Velcro senskydd
  CARBON AIR VELCRO senskydd är 100% tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. Ger ett garanterat säkert fäste med hjälp av kardborreremmar som kan bytas ut med ett quick release-system när de är utslitna. Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.
 • Veredus Pro Classic Baloubet, bakbein

  Veredus Pro Classic Baloubet, bakbein
  SENSKYDD MED LÄDERINSIDAFodrade med ÄKTA MJUKT LÄDER för maximal komfort. Idealisk för känslig hud. * - Anatomiskt Y-formade * - Skyddar senan med EVA-skum * - "Double Density""-skal" * - Elastiska remmar * - Snabbknäppning * - Certifierat skydd * Säljes parvis
 • eQuicke eShock Rear

  eQuicke eShock Rear
  Fetlock protector made with materials of high quality, reliability and durability. Anatomically shaped to wrap around the tendon, protecting from injuries while ensuring comfort. Outer shell reinforced with TPU; soft neoprene lining, washable Lycra edges to prevent sores; two fastening points and elastic strap ensure easy adjustment. Exclusive, patented eFluidgel technology that significantly reduces impact on the horse’s tendon.Exclusive patented eFluidgel technology.The special bubble in the shell greatly reduces the impact the horse’s leg could suffer due to air- and gel compression, and to their capacity to absorb shock.Free Torsion System.Special system that ensures the horse’s leg is not blocked when jumping. Features: * With protection FluidGel anti-shock * High strength. High cushioning * Maximum protection Washing instructions: Hand wash only at 30°C.
 • Weatherbeeta benskydd med enkel knäppning

  Weatherbeeta benskydd med enkel knäppning
  Egenskaper: * Mjuka, hållbara boots med andasfunktion som ligger väl mot hästens ben * Tuff och stryktålig PVC-pad skyddar mot slag och stötar * Justerbara kardborrknäppningar för enkel användning * Matchande kollektion finns
 • Back On Track Royal arbetssenskydd, frambein

  Back On Track Royal arbetssenskydd, frambein
  Våra Royal arbetssenskydd är TPU-laminerade med nylon för hög täthet och är extra förstärkta nedtill. Den tjocka neopreninsidan är perforerad för extra ventilation och luftflöde, som ger andasfunktion. Extra starka elastiska mässingspännen ger en säker passform. Säljs parvis.
 • Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd

  Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd
  Kotskydd för unga hästar i technofårskinn. Save the sheep, den nya linjen i techno-fårskinn, är helt djurvänlig. Fodret är gjort av konstgjort material, fritt från alla djurderivat. Egenskaper: * Fodret är lätt att tvätta och torkar snabbt, till skillnad från äkta fårskinn, som kräver mer varsam tvättning och torkar mycket långsammare. * Sand och skräp går lätt att få ur den lösa, mjuka och breda stickning, vilket minimerar risken för skav mot hästens ben. * Det är bekvämare och mer behagligt än naturligt fårskinn. * Det är hållbart och behåller formen, medan äkta fårskinn tenderar att torka ut, bli styvt och gulfärgat.
 • Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram

  Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram
  Senskydd FLEXISOFT fram, för hästar med känslig hud. Skydd mot strykning och stötar. Reglerar temperaturen och dämpar sparkar. Lammskinnsfoder. Teknisk beskrivning: Eskadron Senskydd FLEXISOFT fram.
 • Weatherbeeta benskydd med enkel knäppning

  Weatherbeeta benskydd med enkel knäppning
  Egenskaper: * Mjuka, hållbara boots med andasfunktion som ligger väl mot hästens ben * Tuff och stryktålig PVC-pad skyddar mot slag och stötar * Justerbara kardborrknäppningar för enkel användning * Matchande kollektion finns
 • Imperial Riding Basic I benskydd

  Imperial Riding Basic I benskydd
  Basic I benskydd.
 • Zandona Carbon Air Sensitive + senskydd

  Zandona Carbon Air Sensitive + senskydd
  Egenskaper: * Äkta ull som är hypoallergenisk och en naturlig termoregulator * INGEN hud, INGEN fuskull - Endast äkta merinoull * Anatomisk TPU-struktur med differentierad tjocklek * Karbonfiberinsatser för extra skydd * Gel Tech-vaddering för stötdämpning * Luftintag för extra ventilation * Flex-Zone för fullständig rörelsefrihet * Garanterat säker knäppning med elastiska remmar, 100 % * Tillverkade i Italien
 • Horze Boots

  Horze Boots
  Skydda hästens ömtåliga ballar med dessa snygga, blanka boots med pälskant. Bootsen är perfekta för alla discipliner och de blanka färgerna drar blickarna till sig. Ett starkt ytterskal, stötdämpande neopren och fuskpälsfoder i kombination för ett utmärkt hovskydd. Egenskaper: * Blank finish * Fuskpälskant * Neoprenfoder * En kardborrknäppning * Starka * Skydd för ballarna * Hållbara Teknisk beskrivning: Neopren. Tvättråd: Maskintvätt 40°C.
 • LeMieux Comfort Impact Responsive senskydd

  LeMieux Comfort Impact Responsive senskydd
  Egenskaper: * Förbättrat ventilationsskydd * Lätt, slagtåligt skal som är anatomiskt format för att ge stöd till kota och sena * Bak- och sidoventiler för att frigöra värmeuppbyggnad * Luft kommer in i de nedre öppningarna och strömmar runt senan, och stiger till de övre avluftningsventilerna * Integrerad Impact Responsive Gel absorberar energi och stötar som skapas när du hoppar och skyddar mot slag och påfrestning när du landar och vänder Teknisk beskrivning: Vadderingen är gjord av syntetisk fleece.
 • Kavalkade kardborrelås för Transwell

  Kavalkade kardborrelås för Transwell
  Kardborrelås för Transwell transportskydd.
 • Veredus Carbon Gel Vento Colored Front, senskydd fram

  Veredus Carbon Gel Vento Colored Front, senskydd fram
  Carbon Gel Vento är ett benskydd som garanterar dubbel ventilation. Den värme som frigörs från hästens ben passerar genom det mikroperforerade neoprenskiktet och fördelas sedan i 3D-nättextilen. Frisk luft kommer in genom luftinloppet som ett resultat av hästens rörelse och den ackumulerade värmen fördelas sedan uppåt till utloppsgallret. Ventilationen är därför både horisontell och vertikal. Egenskaper: * Dubbel ventilation * 3D-nättextil * Mikroperforerat AEROX-neopren * Benskydd i kolfiber + nitrexgel * Snabbknäppning * Anatomiskt format skal
 • ARMA pälsfodrade benskydd

  ARMA pälsfodrade benskydd
  ARMA pälsfodrade benskydd
 • Veredus Carbon Gel Velcro Straps, fram

  Veredus Carbon Gel Velcro Straps, fram
  SENSKYDD MED KOLFIBER/GEL SAMT KARDBORREKNÄPPNING Nyskapande senskydd med perfekt anatomisk form som garanterar maximal komfort och perfekt position på hästens ben. Egenskaper: * Anatomiskt formade * "Double Density"-skal" * Kolfiber- och gelskydd * Kardborreremmar * Snabbknäppning
 • Professional's Choice Professionals Choice VenTECH Elite Vpack

  Professional's Choice Professionals Choice VenTECH Elite Vpack
  Perforerad neopren med Lycra-foder. Teknisk beskrivning: Set med 4 st.
 • Zandona Support Boot vaddering med Coolmax ®, bak

  Zandona Support Boot vaddering med Coolmax ®, bak
  Extra vaddering för SUPPORT BOOT bakbensskydd.
 • Kentucky korta benskydd i Solimbra

  Kentucky korta benskydd i Solimbra
  Egenskaper: * Mycket starkt, vattentätt Solimbra-material * Konstgjort fårskinn * 100 % andasfunktion * Stötabsorberande EVA-skyddande insida * Lämplig för daglig användning och till unga hästar * Stark kardborrknäppning * Idealisk för hästar med känslig hud * Används framför allt till träning, markträning, i skrittmasken, vid longering med flera. * Maskintvätt 30°, torktumlas ej
 • Horze Caliber boots

  Horze Caliber boots
  Boots som inte vrider sig, och som är utmärkta att använda tillsammans med sen- och kotskydd. Neoprenfodret och den fuskpälsfodrade kanten förhindrar att bootsen skaver och glider. Kombinera med andra matchande Caliber-produkter för ett komplett set. Egenskaper: * Slitstarka * Utmärkta för att undvika övertramp * Slag * Kardborrknäppning * Skaver inte Teknisk beskrivning: 1680D nylon. Tvättråd: Skölj i kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Horze Dorchester boots

  Horze Dorchester boots
  Boots med neopren som dämpar slag och stötar. Kardborrknäppningar håller dem väl på plats och förhindrar att de lossnar vid uteritter eller ute i hagen. Kombinera med andra matchande Dorchester-produkter för ett komplett set. Egenskaper: * Stötabsorberande * Slitstarka * Kardborrknäppning Teknisk beskrivning: Neopren. Tvättråd: Skölj i kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Professional's Choice ProfessionalsChoice Rear VenTECH Elite SMB benskydd bak

  Professional's Choice ProfessionalsChoice Rear VenTECH Elite SMB benskydd bak
  Perforerad neopren med Lycra-foder.
 • Imperial Riding Love Your Life Pattern dressyrbenskydd

  Imperial Riding Love Your Life Pattern dressyrbenskydd
  Imperial Riding Love Your Life Pattern dressyrbenskydd
 • Boots i neoprene med utsida av syntetiskt läder svart XL

  Boots i neoprene med utsida av syntetiskt läder svart XL
  Lätta boots som inte drar åt sig väta. Utsidan är av syntetiskt läder, insidan av neoprene.
 • eQuick eKUR Luxury Bak

  eQuick eKUR Luxury Bak
  Bakbensskydd med extra mjuk vaddering inuti. EKur dressyrbenskydd är ett smart och säkert val för ett överlägset bakbensskydd med extremt bra kvalitet. Området vid kotan är öppet för att tillåta rörelsefrihet. Dessa benskydd är enkla och säkra att ta på och av. Egenskaper: * Överlägsna bakbenskydd för dressyrträning * Snabbknäppningssystem som gör att du kan ta av benskyddet på mindre än en sekund * Tre breda kardborrband för en välsittande passform * Överlägset skydd mot stötar och slag * Finns i svart och vitt
 • Veredus Kevlar Gel Vento Save The Sheep fram

  Veredus Kevlar Gel Vento Save The Sheep fram
  Veredus Kevlar Gel Vento Save The Sheep fram
ileadilead