TopHorse » Hästvård » Hästskydd » Boots

Varumärken med hästboots:

Hästboots

Hästar som gör övertramp, dvs trampar på baksidan av framhoven med den bakre hoven, brukar man sätta boots på. Bootsen med kardborreknäppning är väldigt praktiska. Likaså de med pull on och no-turn som ger bra passform hästen. Använd hästboots för att skydda din rid- eller körhäst från trampskador.

 • Kerbl behandlingssko, Tubbease för hästhovar

  Egenskaper: * Luften kan fortsätta uppåt, vilket betyder att ingen värme eller fuktighet finns kvar i skon * Den gummibelagda basen förhindrar på ett säkert sätt att fukt kommer in och samtidigt säkerställer att behandlingsvätskan förblir på hoven * Det optimala klimatet i skon innebär att hov behåller sin naturliga styrka * Den tjocka EVA-innersulan minskar trycksmärta för hästen (t.ex. strålröta) och förlänger livslängden på Tubbease™ * Tubbease™ kan användas vid behandling av bland annat bölder, röta, hovskador, hovsprickor med mera. * Tubbease™-designen är skyddad (NZ 417646)
 • Arma benskydd i neopren

  Mycket prisvärda neoprenbenskydd med vadderade och konturformade stötpaddar kardborrknäppning. Perfekta för användning varje dag.
 • Horze Salerno boots

  Praktiskt taget oförstörbara boots som blivit en kundfavorit. Mjuk innervaddering och fint fleecefoder för krona och kota. Stark kardborrknäppning håller bootsen väl på plats. Egenskaper: * Fleecefårskinn vid kronranden * HZ-logo i gummi * Säljes i par Teknisk beskrivning: Syntetiskt läder. Tvättråd: Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Eskadron Senskydd PRO ACTIVE bak

  Benskydd PRO ACTIVE bak, tillverkade av 8,5 mm tjockt neopren och förstärkt med PIKOSOFT. Skyddar hästens ben från stötar och slag. Det lägre kardborrefästet ger särskilt stöd för senor och ligament runt kotan. Lämplig för alla discipliner av hästträning, inklusive western. Teknisk beskrivning: Eskadron Senskydd PRO ACTIVE bak.
 • Weatherbeeta Eventing benskydd, fram

  Egenskaper: * Lättskötta med vattentät utsida och stark, hållbar och säker dubbel kardborrknäppning * Mikroperforerat neoprenfoder med andasfunktion och som inte drar åt sig vatten, vilket gör att benskyddet alltid är lätt * Tuff och flexibel pad skyddar mot slag och stötar
 • Le Mieux LeMieux Turn Out benskydd

  Starka Airprene-benskydd formade för att passa underbenet. Perforerade för god ventilation och för att hålla benen svalare under längre perioder. Slitstarka och kompakta benskydd som skyddar mot stötar. Förstärkt PU-läderskydd täcker hoven baktill för att extra skydd i lera och väta. Elastiska och vinklade fästen, som tillåter rörelsefrihet med optimal passform. Idealiska för hästar med känslig hud som behöver skydd mot vinterns alla element. Lätta att skölja av med slang eller kan också tvättas i maskin.
 • Kentucky Solimbra Turnout Boots, framben

  EN BRILJANT STRYKKAPPA! När det gäller att kombinera briljant design med utmärkt prestanda är Kentucky Horsewears skydd både testade och omtyckta av toppryttare i hela världen. Nytt för iår i Kentucky-kollektionen denna säsong är dessa strykkappor som kombinerar en klassisk look med State Of The Art-material. Kentucky Solimbra Turnout Boots består av en tuff och slitstark, 100% vattentät, Solimbra-textil med ett lyxigt foder av fårskinnsimitation och EVA-skyddande insida. Skydden är en prisvärd lösning för dem som letar efter ett utmärkt skydd för dagligt bruk som samtidigt ger ett överlägset skydd ute på banan, utan den häftiga prislappen. Lättskötta och anatomiskt designade med två stora och säkra kardborreknäppningar och 100% andasfunktion. Det perfekta valet för ryttare på alla nivåer och grenar. Säljes i par.
 • Schockemöhle boots, PU/Neoprenboots SPORTS

  Boots av slitstarkt yttermaterial med neoprenfoder.
 • Finn-Tack Easy Stretch gummiboots

  Använd dessa lätta boots för att skydda hästen vid betesgång. Dessa boots ger maximalt skydd till ballar och kronområde. De är lätta för dig att ta på och av, men inte för din häst. Dubbel tjocklek vid bottnen och vertikal ribbning ger extra skydd till hoven. Egenskaper: * Rullad krage runt karleden för att förhindra skav * Enkla att dra på och har en välsittande passform. Hållbart gummi som skyddar mot ball- och övertramp. * Flexibel komfort * Mycket prisvärda Teknisk beskrivning: 100 % naturgummi. Tvättråd: Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.
 • Kentucky Solimbra Turnout Boots, bakben

  EN BRILJANT STRYKKAPPA! När det gäller att kombinera briljant design med utmärkt prestanda är Kentucky Horsewears skydd både testade och omtyckta av toppryttare i hela världen. Nytt för iår i Kentucky-kollektionen denna säsong är dessa strykkappor som kombinerar en klassisk look med State Of The Art-material. Kentucky Solimbra Turnout Boots består av en tuff och slitstark, 100% vattentät, Solimbra-textil med ett lyxigt foder av fårskinnsimitation och EVA-skyddande insida. Skydden är en prisvärd lösning för dem som letar efter ett utmärkt skydd för dagligt bruk som samtidigt ger ett överlägset skydd ute på banan, utan den häftiga prislappen. Lättskötta och anatomiskt designade med två stora och säkra kardborreknäppningar och 100% andasfunktion. Det perfekta valet för ryttare på alla nivåer och grenar. Säljes i par.
 • Weatherbeeta Hard Shell dressyrbenskydd

  Egenskaper: * Fuktabsorberande och bekväm 3D-mesh * Håller hästen ben torra samtidigt som de * Är formade perfekt efter hästen ben * Perfekt kombination av stöd för kotan och * Skydd av senorna * Snabb och enkel knäppning för att säkerställa stabilitet
 • Boots Källquist, Svart

  Svarta boots med kardborreknäppning. Finns i storlek XS-XL.
 • Imperial Riding Basic dressyrbenskydd

  Basic dressyrbenskydd.
 • WeatherBeeta Cross Country benskydd, bak

  Välsittande passform runt benet, formar sig runt kotområdet utan att verka begränsande för hästens rörelsefrihet. Rejäl och stryktålig pad som skyddar benet från påverkan av bakhovarnas slag och övertramp, och frambenen skyddas från slag mot hinderbommar och naturhinder. Egenskaper: * Mjuk och hållbar Pro Mesh TPU-utsida med andasfunktion för maximalt skydd * Tuff och stryktålig PVC-pad skyddar mot slag och stötar * EVA-foder med andasfunktion, unik och lätt * Säker och justerbar touch tape-knäppning
 • Eskadron Gummiboots med kardborreknäppning

  Gummiboots med kardborreknäppning, tillverkade av starkt, veckat men ändå mjukt gummi, finns som pull-on eller med dubbla kardborrefästen. Finns också i 12 mm starkt, högkvalitativt neopren. Teknisk beskrivning: Eskadron Gummiboots med kardborreknäppning.
 • Kentucky D3O terrängskydd, bak

  Dessa terrängskydd står för innovation och prestanda och skyddar din häst optimalt med hjälp av D3O intelligenta molekyler. Passar även för kapplöpning. Dessa skydd har testats utförligt av toppryttare världen över med positiva resultat. Kentucky Solimbra D3O terrängskydd har även ett spännande och högpresterande material vid namn D3O som ger en utmärkt stötdämpning och skydd mot slag, något som är avgörande inom fälttävlan. D3O är en patenterad teknologi som länge har använts inom skyddskläder och -skor samt i motorcykelkläder, sportkläder och till och med i stuntplagg. D3O är extremt komfortabelt med maximal flexibilitet som snabbt låser samman vid ett slag och absorberar samt sprider energin för att sedan omedelbart återgå till sitt flexibla tillstånd. D3O har testats för högsta standard och har nu för första gången använts inom benskyddsdesign. Dessa anatomiskt formade och lätta skydd är utförligt testade av professionella toppryttare innan lanseringen och har ett skyddande "Solimbra"-skal som gör att de håller formen och prestationsförmågan oavsett väder. Och de högteknologiska na upphör inte med det. Terrängskydden är även försedda med ett Solimbra-skal som tål alla väder. Solimbra har en hög andasfunktion och har i vetenskapliga tester, i de hårdaste förhållandena, visat sig vara 100% vattentäta, UV-skyddande samt oljeavstötande. Detta garanterar att skyddet håller sig torrt och lätt oavsett väder och markförhållanden. Tack vare Solimbras andasfunktion släpps värmen ut från de viktiga senstrukturerna. Solimbra-textilen är dessutom starkare än ballistiskt nylon. Kentucky terrängskydd är även anatomiskt formade för perfekt passform och stöd för senan. De är de förtsta terrängskydden som även skyddar kotan. Med polyeten vid slagzonen och neoprenfoder med andasfunktion. Otroligt starka kardborreremmar ser till att skyddet hålls på plats medan den mjuka mockan reducerar risken för skavsår. Dessa skydd, med EVA- och neoprenfoder som andas, fortsätter temat "skydd och prestanda" med polyetenskydd vid senan, mockakanter och stora kardborreremmar. En unik Kentucky-logo fulländar utseendet på dessa revolutionerande terrängskydd. Tack vare alla högkvalitativa material håller skydden otroligt länge och ser ut som nya efter flera års användning i tuff terräng. Sedan lanseringen i Europa, USA och Australien har försäljningen av skydden vuxit snabbt och visat sig vara ett populärt val bland både professionella toppryttare och engagerade amatörer. Än en gång har dessa skydd bevisat att de passar perfekt i 2000-talet med sin prestanda och trovärdighet. Egenskaper: * Utvecklat för att skydda mot stötar och skav * Högpresterande D3O stötdämpning * Vattentäta - utan att absorbera vatten * Högteknologiskt Solimbra för skydd utan hetta * Unik design skyddar senor och kotor * Skyddar och ger stöd i alla väderförhållanden * Designade och testade av experter * Säljes parvis
 • Kentucky boots

  Ger utmärkt stötdämpning och maximalt skydd. Tuffa, starka, flexibla och behagliga boots för extra skydd mot övertramp. Egenskaper: * Formade för perfekt passform, säkerhet och stabilitet * Sitter på plats * Närkontakt för bättre skydd och komfort * Vattentäta och vädertåliga med UV-skydd * Enkel passform och lättskötta * Perfekta för alla grenar * Expertdesign, grundligt testade
 • Kentucky Turnout läderstrykkappor, bak

  När det gäller att kombinera briljant design med utmärkt prestanda är Kentucky Horsewears skydd både testade och omtyckta av toppryttare i hela världen. En nyhet i Kentucky-kollektionen denna säsong är dessa strykkappor som kombinerar ett klassiskt utseende med ultramoderna material. Kentucky Turnout läderstrykkappor har ett tufft och slitstarkt skal av 100% vattentätt PVC-läder med lyxigt foder av fårskinnsimitation och EVA-skyddande insida. Skydden är en prisvärd lösning för dem som letar efter ett utmärkt skydd för dagligt bruk som samtidigt ger ett överlägset skydd ute på banan, utan den häftiga prislappen. Dessa skydd ger 100% komfort för hästar med känslig hud och är lättskötta och anatomiskt designade med två stora och säkra kardborreknäppningar. Det perfekta valet för ryttare på alla nivåer och grenar. Dessa skydd används mest för träning, promenad, skrittmaskin, longering osv.
 • HV Polo HVPolo Stableboots Frasor Pied

  The Frasor Pied transport protectors from HV Polo not only ensure that your horse is well protected from injury, but also that your horse looks insanely great! The transport protectors are ergonomic and feature a fine, soft lining that makes them extra comfortable. Frasor Pied transport protectors have a simple hook-and-loop closure and are finished with a trendy pied-de-coq print and a lovely HV Polo logo.
 • Finn-Tack Pony gummiboots med kardborrknäppning

  Ponnyboots av gummi, med kardborrknäppning. Teknisk beskrivning: Kardborreboots, ponny.
 • Sprenger boots, kvalitetsgummi

  Sprenger boots, kvalitetsgummi Teknisk beskrivning: Material: svart gummi.
 • Finn-Tack GP viktboots i gummi

  Viktboots av gummi. Finns i olika vikter. Teknisk beskrivning: Viktboots, GP.
 • Boots BR Basic

  Svarta boots i syntetiskt läder med 5,5 mm tjock neopren på insidan och kraftig kardborreknäppning. Skyddar hästen från att överbelasta sina bakhovar.
 • WeatherBeeta träningsbenskydd med fårskinn

  Mjuk och hållbar utsida med Pro Mesh med ullfoder. Tuff och stryktålig PVC-pad skyddar mot slag och stötar. Justerbar touch tape-knäppning.
 • Zandona Turnout Boot Air benskydd fram

  Innovativa Turnout Boots Air är lätta och bekväma benskydd för daglig användning, 100 % tillverkade i Italien. Deras mångsidighet gör dem perfekta för markarbete, uteritter, träning i paddocken med mera. Vadderingen på insidan är gjord av en speciell Real Wool-textil, som har fördelarna med naturlig termoregulering för hästnes ultimata komfort under alla årstider. Benskydden är helt perforerade, och säkerställer en optimal andasfunktion och de absorberar inte vatten tack vare det slutna cellskummet. Det yttre varvstickade materialfodret ger god hållbarhet och en extra Gel Tech-vaddering för stötdämpning har lagts till på insidan. Turnout Boots Air är designade för att förhindra skador och ge stöd till de suspensiva ledbanden, och att skydda senapparaten samtidigt som de erbjuder fullständig rörelsefrihet. Stabiliteten säkerställs av de breda, dubbla kardborrbanden. Egenskaper: * Real Wool-foder för naturlig termoregulering * Gel Tech-vaddering för stötdämpning * Svettning * 100 % tillverkade i Italien Tvättråd: Ta försiktigt bort hår och torkad svett med en mjuk borste. - Se till att alla kardborrband är stängda. - Maskintvätt 30º med milt tvättmedel. - Vi rekommenderar att du tvättar produkten inuti en vanlig tvättväska, gjord för tvättmaskinen. - Torka naturligt, inte i närheten av direkta värmekällor.
 • Le Mieux LeMieux Support benskydd

  Bästa allroundbenskydden för hage, träning och tävling. Lätta och skyddande men ger god flexibel rörelsefrihet. Ger bra stöd till kota och led. Av perforerat Airprene-foder som tillåter allroundventilation och förhindrar skav. Fulländade med matchande mockaremmar för att passa LeMieuxs schabrakkollektion. Rekommenderade av många veterinärer, och lämpar sig för användning på både fram- och bakbenen.
 • Le Mieux LeMieux Mesh benskydd

  Benskydd av utmärkt kvalitet för både träning och tävling. Lättviktsskydd med perforerad innerfoder med andasfunktion, skyddande kornigt PU-läder och smarta läderremmar. Utsidan i 3D-mesh gör dessa benskydd till ett av de bästa på marknaden när det gäller andasfunktion, medan den vadderade och korniga läderytan är hård och slitstark. Lämplig för användning på både fram- och bakbenen.
 • Veredus Magnetik stallskydd, fram

  Stallskydd med HCL-skum (AEROX) som andas Ett praktiskt och effektivt alternativ till traditionella benlindor. Knäppning med formpressat stöd och återhämtande system för senor som reducerar svullnad efter träninig. Utbytbara underbandage av DFD® (Dry Fast Dry®) med kardborreknäppning. Egenskaper: * Reducerar smärta och svullnad * Stimulerar blodcirkulationen * Ökar avlägsnadet av toxiner * Ökar återbildningsprocesserna * Förbereder muskler och senor inför ansträngning * Säljes parvis Teknisk beskrivning: DOPNINGFRITT - ICKE-INVASIVTVAD ÄR MAGNETTERAPIMagnetterapi är en medicinsk metod som behandlar flera åkommor på människor och djur med hjälp av magnetfält.Magnetfält gynnar och underlättar blod- och lymfcirkulationen, cellernas upptag och bruk av näringsämnen, det naturliga biologiska försvarsystemet samt avlägsnadet av slaggprodukter.Dessutom ger magnetfälten betydande fördelar i alla inflammatoriska processer som ofta åtföljs av smärta genom att reducera processerna samtidigt som fälten verkar smärtlindrande på nervvävnaderna.
 • Kentucky läderboots

  Ger utmärkt stötdämpning och maximalt skydd. Tuffa, starka, flexibla och behagliga boots för extra skydd mot övertramp. Egenskaper: * Formade för perfekt passform, säkerhet och stabilitet * Sitter på plats * Närkontakt för bättre skydd och komfort * Vattentäta och vädertåliga med UV-skydd * Enkel passform och lättskötta * Perfekta för alla grenar
 • Cavallo Hoof Boots F.R.A. F.R.A. Cavallo, hovomslag

  För hästar som behöver ytterligare skydd, erbjuder vi Cavallo hovomslag (säljs i set om två). Hovomslaget ger ett extra lager skydd för hästens mjuka och känsliga hud när du rider. Egenskaper: * Kardborreband runt hoven håller omslaget väl på plats. * Placera en boot på hoven, tån först, och se till att hovomslaget ligger slätt och fint. Sätt fast den röda fliken från hovomslaget på det röda kardborrebandet på tungan på bootsen. * Fortsätt påsättningen av bootsen som vanligt. Teknisk beskrivning: Sold in pairs.
 • Imperial Riding Starlight boots med kardborreknäppning

  Starlight boots med kardborreknäppning.
 • Veredus Piaffe REVO, bak

  DRESSYRSKYDD MED POLYURETANSKAL * - Anatomiskt Y-format skal * - "X""-form ger extra skydd" * - Maximalt skydd av böjsenan * - Neopren med andasfunktion och mikrohål (Aerox) * - Snabbknäppning med elastiska remmar för utmärkt stabilitet och optimal position * Säljes parvis
 • Horze strykkappor

  Horze Supreme strykkappor är gjorda av 8 mm neopren för stöd och snabbtorkande komfort. Sportig stil med ger optimalt skydd. Mjukt, 8 mm tjockt, neoprenfoder med jerseyöverdrag som andas för ultimat luftflöde och snabbtorkande komfort på dessa sportiga strykkappor. De skyddar din häst med atletisk stil. Egenskaper: * Stödjande strykkappor * Sportig stil * Mjukt neoprenfoder för maximalt luftflöde * Jerseyöverdrag för maximalt luftflöde * Snabbtorkande Teknisk beskrivning: 8 mm neopren med polyesterjerseyfoder och överdrag. Tvättråd: Skölj med vatten. Låt lufttorka.
 • Zandona King Carbon Air, fram

  KING CARBON AIR är 100% tillverkade i Italien och omsluter senapparaten samt ger den stöd samtidigt som de skyddar hästens ben mot slag på kotor och skenben under dressyr. Utrustade med ett revolutionärt fästsystem som underlättar placeringen på benet samt ger mer stöd än vanliga benskydd på marknaden samtidigt som de ger perfekt stabilitet och anpassningsförmåga. Skalet består av TPU-struktur med olika tjocklek och andasfunktion tack vare det perforerade neoprenet och 6 lufthål över kotan. Gel-Tech mellan TPU-skalet och neoprenfodret ger stötdämpning och extra komfort. Kolfiberdelarna under skalet isolerar lederna termiskt från värmen orsakad av utvändig friktion samt ökar det mekaniska motståndet vid slag. Med utvändig Flex-Zone nära kotbenet för maximal rörelsefrihet. De töjbara remmarna med snabbfäste och dubbelt fästsystem (horisontellt/vertikalt) har utvecklats för att ge ett säkert fäste som inte öppnas. Skyddets dimensioner och den ergonomiska formen har utvecklats genom att kopiera benets struktur exakt för en perfekt passform utan obehag.
 • Eskadron Boots NEOPREN

  Gummiboots NEOPREN, tillverkade av starkt, veckat men ändå mjukt gummi, finns som pull-on eller med dubbla kardborrefästen. Finns också i 12 mm starkt, högkvalitativt neopren.
 • Le Mieux LeMieux välsittande boots, bak

  Idealiska markträningsboots med betoning på flexibilitet och andasfunktion, med utmärkt skydd för kota och senor. Perforerat stötdämpande foder och supermjuk Lycra-bindning håller benen svala och utan skav. Användarvänliga snabbknäppen för enkel positionering och elastiska infästningar för god säkerhet.
 • Roma reflexbenskydd

  Reflexbenskydd som gör att du och din ponny syns i skymning och mörker. Dessa klara reflexbenskydd från Roma är fantastiska för sena ridturer. De reflekterande benskydden ökar synligheten av din häst i mörker och skymning. Benskydden har en tuff och slagtålig PVC-ram och fyra justerbara kardborrknäppningar för enkel passform. Egenskaper: * Finns i 3 storlekar
 • Horseware Amigo Airflow benskydd

  Egenskaper: * Superlätta benskydd som väger mindre än 100 g * Luftventilation och airmesh-foder med andasfunktion håller benen svala * PU-förstärkta benskydd som skyddar ben och senor Teknisk beskrivning: Utsida med EVA-skum, airmesh-foder.
 • HV Polo HVPolo Dressage boots Brandson Pied

  Brandson Pied dressage tendon boots from HV Polo are luxury leg protectors with a trendy all-over pied-de-coq print that provide excellent protection against shock and collisions. The dressage tendon boots are ergonomic and feature a fine, soft lining of neoprene that makes them extra comfortable. They also have a hook-and-loop closure and are finished with a beautiful HV Polo emblem. Technical description: 100% Polyester PU / 100% Polyester neoprene lining.
 • Christ Bakbensskydd

  Våra benskydd i fårskinn har en ullhöjd på ca 20 mm. Lätta att använda tack vare kardborreknäppningen. Förutom den skyddande funktionen förbättrar de även blodcirkulationen i lederna. Kan maskintvättas med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Kan även torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7" Vänligen följ våra tvättanvisningar. Säljes parvis Teknisk beskrivning: Bakbensskydd.
 • Professional's Choice ProfessionalsChoice Rear VenTECH Elite SMB benskydd bak

  Perforerad neopren med Lycra-foder.
 • Veredus SAFETY BELL Jumping boots färgade

  Boots i neopren.
 • Kentucky 3D Spacer fram

  Egenskaper: * Materialet har extrem andasfunktion * Mycket stötdämpande * Lätt * Lättskött * Fördelar tryck * Mycket starkt, 100 % vattentätt Solimbra-material * Stötdämpande EVA-skum * Passar för daglig användning * Anatomiskt formade * Två generösa kardborrknäppningar * Extremt behagliga * Utmärkt andasfunktion * Lättskött * Fördelar tryck * Slitstarka * Används framför allt till träning, markträning, i skrittmasken, vid longering med flera. * Maskintvätt 30°, torktumlas ej
 • Kentucky korta benskydd i läder

  Egenskaper: * Vattentätt konstläder som inte tar in smuts, svett eller vatten * Konstgjort fårskinn * Stötabsorberande EVA-skyddande insida * Lämplig för daglig användning och till unga hästar * Stark kardborrknäppning * Idealisk för hästar med känslig hud * Maskintvätt 30°, torktumlas ej
 • Harry Hall HI-VIZ boots

  Hi-viz boots med neoprenfoder och stark kardborrknäppning. Med reflekterande kant. Reflekterande utsida och kant ger maximal synlighet för din häst eller ponny för ökad säkerhet.
 • Masta medicinboots

  Dessa boots är tillverkade av stark men ändå mjuk, hållbar neopren. Kardborrknäppning gör det lätt att ta på och av bootsen. Den omslutna passformen täcker kotan för extra skydd.
 • Gummiboots m. dubbel kardborr svart stl. M

  Boots med kardborreknäppning.
 • Gummiboots m. dubbel kardborr svart stl. XL

  Boots med kardborreknäppning.
 • Boots i neoprene med utsida av syntetiskt läder svart S

  Lätta boots som inte drar åt sig väta. Utsidan är av syntetiskt läder, insidan av neoprene.
 • Boots i neoprene, vattenavvisande XL svart

  Låga boots med vattenavvisande neoprene på utsidan.
 • Boots Hansbo neoprene Reflex Gula Full

  Boots med riktigt bra synlighet tack vare sin reflex-funktion.
 • Masta boots i gummi

  Dessa gummiboots har rundade, mjuka kanter som bekvämt skyddar hästen. Det hårda, gjutna ytterstycket med elastiska remmar garanterar en säker passform.