TopHorse » Hästvård » Hästskydd » Senskydd

Varumärken med senskydd:

Senskydd

Senskydd använder man på hopphästar för att skydda böjsenorna på hästens ben mot slag. Skydden är öppna framtill och har elastiska spännen. Insidan är fodrad och har neopren som kan ta upp stötar. Skydden är lite olika i konstruktionen för fram- respektive bakben.

Populärt inom senskydd

 • Senskydd HG Protection fram, brun

  Ett senskydd från Horse Guard med utmärkt passform och bra stötdämpning. Skyddet är fodrat med neopren och hålls på plats tack vare en kraftig kardborreknäppning.
 • Senskydd HG Protection Fram, Marin

  Ett senskydd från Horse Guard med utmärkt passform och bra stötdämpning. Skyddet är fodrat med neopren och hålls på plats tack vare en kraftig kardborreknäppning.
 • Senskydd Event svart, 2-pack

  Senskydd i hårdplast med insida av mjuk neopren. Skyddet har dubbla kardborrespänne i svart och är nedskuren upptill.
 • Senskydd HG Protection Fram, Svart

  Ett senskydd från Horse Guard med utmärkt passform och bra stötdämpning. Skyddet är fodrat med neopren och hålls på plats tack vare en kraftig kardborreknäppning.

Fler tips på senskydd

 • Covalliero Collection S/S 19 Senskydd - Mörkblå

  Senskydd från Covalliero med 3-vägs elastisk och justerbar snabbknäppning. Anatomiskt utformade, stötdämpande benskydd med ventilationshål. Lättviktsskydd till framben. Storlek: Full Färg: Mörkblå Antal: Ett par (2 st)
 • Senskydd Horse Guard Cordell Fram, Svart

  Senskydd från Horse Guard med hårt skal, luftcirkulation och mjuk fuskpäls.
 • Senskydd Veredus Carbon Gel Fram, Svart

  Slimmat senskydd från Veredus i polyuretan med kolfiberförstärkning och gel invändigt. Två elastiska remmar med praktisk snabbstängning förhindrar överbelastning på grund av för hårt åtdragna remmar och gör det även enkelt att ta på och av skydden. Säljs parvis.
 • Covalliero Collection S/S 19 Senskydd - Grå

  Senskydd från Covalliero med 3-vägs elastisk och justerbar snabbknäppning. Anatomiskt utformade, stötdämpande benskydd med ventilationshål. Lättviktsskydd till framben. Storlek: Full Färg: Grå Antal: Ett par (2 st)
 • Zandonà Carbon Air Senskydd

  En av bästsäljarna från Zandonà - Carbon Air benskydd. Dessa senskydd är 100% tillverkade i Italien och är designade för hopphästar. Med extern TPU-struktur av varierande tjocklek, god ventilation tack vare perforerad neopren och sex stycken
 • Senskydd Horse Guard Performance Bak, Svart

  Horse Guard Performance svarta bakbensskydd är tillverkade av airflow-material för att ge optimal luftcirkulation, andningsförmåga och ventilation. Skydden är utrustade med resårspännen.
 • Zandonà Superior Air Pony Senskydd

  Kvalitetsskydd till ponny från italienska Zandonà. Dessa senskydd är 100% tillverkade i Italien och är designade för hoppande ponny. Med extern TPU-struktur av varierande tjocklek, god ventilation tack vare perforerad neopren och sex stycken Air
 • Senskydd Horse Guard Performance Fram, Svart

  Horse Guard Performance svarta frambensskydd är tillverkade av airflow-material för att ge optimal luftcirkulation, andningsförmåga och ventilation. Skydden är utrustade med tre resårspännen.
 • Senskydd Horse Guard Crispin Bak, Svart

  Svarta bakbensskydd från Horse Guard med luftcirkulation och hårt skal med mjuk fuskpäls.