Fodertillskott

För att hästens kropp ska fungera optimalt och undvika bristsjukdomar kan man ibland behöver sätta in fodertillskott. Till den typen av foder räknas till exempel linfröolja, psylliumfrö, vitaminer och spårämnen som koppar, järn och även elektrolyter.

Kategorier: För Leder | För Muskler | För Magen

Populärt inom fodertillskott

 • Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg
  Nypon har ett högt innehåll av lättsmälta A-, B-, K-, och särskilt C-vitaminer (askorbinsyra) som är en stark antioxidant vilket främjar immunförsvaret. Dodson & Horrell Rosehips är ett rent fodermedel vilket betyder att det endast innehåller nypon och de näringsämnen som är naturligt förekommande i nypon.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg
  Devil’s Claw Root (djävulsklorot) är en ört med smärtlindrande egenskaper. Dodson & Horrell Devil’s Claw rekommenderas till hästar och ponnyer som drabbats av muskel- och ledproblem och är bra för hästar med bland annat giktproblem.Observera att blandningen innehåller Devils claw root (djävulsklorot) som från och med 1 januari 2016 finns med på FEIs dopinglista. Tävlingskarens 14 dagar. 
 • Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g

  Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g
  Glucosamin är ett av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Behovet ökar i samband med ansträngning och kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv.
 • Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l

  Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l
  Högkoncentrerat flytande vitamin-, mineral-, aminosyra- och spårämnestillskott i en bas av jästextrakt och honung. Dagligt fodertillskott speciellt framtagit för att tillgodose den tävlande och tränande hästens behov.

Fler tips på fodertillskott

 • Fodertillskott NAF Laminaze, 750 g

  Fodertillskott NAF Laminaze, 750 g
  Unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, biotillgängligt svavel och riktade näringsämnen för hästar i riskzonen att utveckla fång.
 • Fodertillskott NAF Superflex, 1 l

  Fodertillskott NAF Superflex, 1 l
  NAF Superflex är ett flytande fodertillskott med en unik sammansättning som främjar god ledhälsa. Passar alla hästar som tränas regelbundet och kan även ges i samband med och efter ledskada, under rehabilitering och till äldre hästar oavsett träningsgrad.
 • Näringstillskott NP Äkta vetegroddolja 1000 ml

  Näringstillskott NP Äkta vetegroddolja 1000 ml
  Vetegroddsolja är ett utmärkt kosttillskott som enkelt blandas ner i maten till hund, katt, häst, nötkreatur och gnagare.
 • Muscle Recover fodertillskott - 800 g

  Muscle Recover fodertillskott - 800 g
  Muscle Recover är anpassat för hästar som är i intensiv träning eller rehabilitering, samt unga hästar i inridning. Fodertillskottet innehåller antioxidanterna Vitamin E och selen som neutraliserar de avfallssubstanser som ackumuleras i muskl
 • Fodertillskott Trikem Electrolytes, 1500 g

  Fodertillskott Trikem Electrolytes, 1500 g
  Trikem Electrolytes innehåller de elektrolyter som är nödvändiga för att upprätthålla hästens balans mellan vätska och elektrolyter.
 • Fodertillskott NAF Respirator Boost, 1 l

  Fodertillskott NAF Respirator Boost, 1 l
  NAF Respirator Boost är ett fodertillskott för hästar som visar på nedsättning av lungfunktionen relaterat till allergi, pollen, damm eller andra luftvägsirritationer. Tillskottet ger ett kraftfullt och slemlösande stöd för luftvägarna.
 • Rödbeta Biofarmab 650 G

  Rödbeta Biofarmab 650 G
  Fodertillskott som innehåller 100 % ekologiskt rödbetextrakt av livsmedelskvalité. Rikt på vitaminer och mineraler som hjälper till att upprätthålla hästen dagliga näringsupptag. Utfodras i syfte&hellip:
 • Fodertillskott NAF M Power, 900 g

  Fodertillskott NAF M Power, 900 g
  Fodertillskott NAF M Power innehåller en unik formula som är utvecklad för att främja en hälsosam muskelbyggnad och som hjälper till att öka muskelkraften, uthålligheten och smidigheten hos din häst.
 • Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g

  Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g
  Joint Support från Krafft är ett unikt hästtillskott med fyra komponenter som är viktiga för att upprätthålla ledernas rörlighet. Tillskottet kan ges till alla hästar men lämpar sig främst till hästar i hård fysisk träning och för äldre hästar.
 • Fodertillskott Emin Mg Pulse, 1000 g

  Fodertillskott Emin Mg Pulse, 1000 g
  Magnesiumtillskott med smak av äpple, för hästar med lågt intag av magnesium via fodret. Mg Pulse ges även till stressade hästar för en lugnande effekt.
 • Fodertillskott Krafft Biotin, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Biotin, 3 kg
  Krafft Biotin är ett pelleterat och lättdoserat kompletteringsfoder med Biotin. Tillskottet skapar de rätta förutsättningarna för god hovkvalitet.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg
  Hink med naturlig och finkornigt kalktillskott för hästar. Ges när foderstaten innehåller otillräckliga mängder med kalk.
 • Nutri-Calm Fodertillskott - 1 l

  Nutri-Calm Fodertillskott - 1 l
  Nutri-Calm är ett fodertillskott i vätskeform särskilt anpassat för att minska stressymtom hos häst. Nutri-Calm innehåller ingredienser som magnesium, B-vitaminer och aminosyran tryptofan. Dessa bidrar till att sänka stressnivån på ett natur
 • Friska Foal Vitamintillskott - 500 g

  Friska Foal Vitamintillskott - 500 g
  Friska Foal är ett multivitamintillskott i vätska som med fördel ges som komplement till föl. Innehåller de vitaminer och mineraler som behövs för att understödja en sund tillväxt och utveckling. Prebiotika är tillsatt för att stötta tarm
 • Fodertillskott Emin Glucosamin, 1000 g

  Fodertillskott Emin Glucosamin, 1000 g
  Glucosamin är ett av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Behovet ökar i samband med ansträngning och kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv.
 • Max Air för friska luftvägar - 1 l

  Max Air för friska luftvägar - 1 l
  Max Air består av en kombination av eteriska oljor, som tillsammans med röd solhatt, kanelbark och eukalyptus renar hästens luftvägar. Max Air är en unik blandning mellan örter och vitaminer som stärker hästens immunsystem och det allmänna v
 • Hoof N' Skin fodertillskott - 800 g

  Hoof N' Skin fodertillskott - 800 g
  Hoof N’ Skin är ett effektivt fodertillskott som stärker hästen hud och återställer dålig horn- och hovkvalitet. Sammansättningen består av biotin och zink som återuppbygger hoven från insidan, vilket genererar i en stark och elastisk hor
 • Fodertillskott Lincoln Biotin, 600 g

  Fodertillskott Lincoln Biotin, 600 g
  Fodertillskott med methionine - ett spårämne som underlättar för hästen att tillgodogöra sig biotinet. Tillskottet är speciellt bra för hovar och hårrem.
 • Fodertillskott Krafft Stress Relief, 700 g

  Fodertillskott Krafft Stress Relief, 700 g
  Krafft Stress Relief är ett kompletteringsfoder med magnesium. Tillskottet innehåller vitaminer och aminosyror som balanserar hästens temperament i stressade situationer.
 • Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg

  Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg
  Equitop Myoplast® är ett högkvalitativt fodertillskott utvunnet från alger som tillför aminosyror till musklerna och understödjer en långvarig effekt av muskeluppbyggning från träning. Det innehåller 18 olika aminosyror som är naturliga by
 • BioMagnesium - 1,5 kg

  BioMagnesium - 1,5 kg
  Eclipse Biofarmabs BioMagnesium innehåller magnesium med hög biotillgänglighet i form av en unik kombination av lättupptaglig magnesiumoxid, magnesiumfosfat och magnesiumkelat. Kelaterat är benämningen då mineralen är proteinbunden, vilket ä
 • Fodertillskott Emin MSM 100%, 500 g

  Fodertillskott Emin MSM 100%, 500 g
  Organiskt svaveltillskott av rent Methyl Sulfonyl Methan (MSM). Fodertillskottet innehåller inga övriga tillsatser.
 • Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g

  Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g
  Superflex Pro för tävlande hästar är NAFs mest avancerade ledtillskott speciellt framtaget för Skandinavien. En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation.Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien
 • Fodertillskott NAF EnerG, 2 l

  Fodertillskott NAF EnerG, 2 l
  Fodertillskott NAF EnerG är rikt på järn, zink, koppar och ett brett spektrum av B vitamin till stöd för energiomsättningen. Tillskottet är perfekt att ge vid uthållighetsdicipliner och till hästar som lätt tappar i blodnivå.
 • Fodertillskott Lantmännen Protect Foderjäst, 20 kg

  Fodertillskott Lantmännen Protect Foderjäst, 20 kg
  Protect Foderjäst är ett kompletteringsfoder som stimulerar aptiten och stabiliserar mag-tarmfloran och är avsett att användas till fjäderfän och grisar.
 • Fodertillskott Trikem Protein Complex, 12 kg

  Fodertillskott Trikem Protein Complex, 12 kg
  Svensktillverkat tillskott med högt innehåll av protein för att komplettera en proteinfattig foderstat eller som extra proteinfoder vid muskeluppbyggnad.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Elektrolytes, 2 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Elektrolytes, 2 kg
  Dodson & Horrell Elektrolytes är en elektrolytblandning i mineralform som används för att underhålla en stabil vätske- och elektrolytbalans. Mineraltillskottet rekommenderas till hästar som svettas kraftigt, vid hårt arbete, vid transport och varmt väder samt vid diarré.Dodson & Horrell finns inledningsvis att köpa i utvalda butiker.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kiselgur Forte, 500 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kiselgur Forte, 500 g
  Naturligt kiseltillskott med hög renhet för häst. Passar perfekt vid behov av starkare hovar och bättre hårrem.
 • Vita-Bar - 4,5 kg

  Vita-Bar - 4,5 kg
  Aveve Vita-Bar är ett vitamin- och mineralkex som ser till att betande hästar får i sig tillräckligt med mineraler och vitaminer. Vita-Bar kan med fördel användas under vinterhalvåret till lättfödda raser. Den passar även bra till hästar o
 • Hoofbuilder - 900 g

  Hoofbuilder - 900 g
  HoofBuilder är ett kraftfullt fodertillskott som används på hovsprickor samt dålig hovtillväxt. Tillskottet innehåller Biotin och MSM med goda synergieffekter som påskyndar tillväxten och är grundläggande för uppbyggnaden av hovväggen. MS
 • Fodertillskott Rödbeta Eclipse Biofarmab, 650 g

  Fodertillskott Rödbeta Eclipse Biofarmab, 650 g
  Rödbeta är rikt på A-,E-, C- och B-vitaminer och innehåller många olika slags mineraler och används för att öka uthålligheten och påskynda återhämtningen. Det smakliga fodertillskottet behöver inte blötläggas och passar till exempel bra till högpresterande hästar.
 • Fodertillskott Trikem Thiamin, 500 g

  Fodertillskott Trikem Thiamin, 500 g
  Thiamin är ett populärt tillskott vid patellaupphakningar och används även till hästar som upplevs spända både muskulärt och till sinnet.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Breathe Free Mix, 1 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Breathe Free Mix, 1 kg
  Förutom att se till att hästen står i en dammfri miljö, med strö och foder anpassat till hästar som lider av COPD (kroniska luftvägsproblem), kan ytterligare komplement vara behövligt. Dodson & Horrell Breathe Free Mix är en torkad örtblandning som hjälper till att understödja luftvägarna. 
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar, 200 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar, 200 g
  Hormonell obalans kan leda till humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestation. Munkpeppar hjälper till att balansera hormonnivåer naturligt och ges till ston som behöver slappna av men passar lika bra till ”hingstiga” valacker.Observera att det är 48 timmars tävlingskarens.
 • Fodertillskott Trikem Vitamins, 2,5 l

  Fodertillskott Trikem Vitamins, 2,5 l
  Flytande fodertillskott med vitaminer och mikromineraler, används för att tillgodose hästens grundläggande behov och täcka upp för eventuella brister.
 • Equitop Pronutrin fodertillskott - 3,5 kg

  Equitop Pronutrin fodertillskott - 3,5 kg
  Equitop Pronutrin® främjar den normala funktionen av magsäckens slemhinna och hjälper till att skydda slemhinnan mot magsyra. Utmärkt att använda även vid foderbyte, avvänjning av föl, i förebyggande syfte för magsår samt vid längre reso
 • Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg

  Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg
  Fodertillskott som innehåller 100 % näringsrika chiafrön av livsmedelskvalitet. Särskilt lämpat för högpresterande hästar som utsätts för hård ansträngning. Tillskottet är rikt på protein,&hellip:
 • Fodertillskott Krafft Hoof Support, 700 g

  Fodertillskott Krafft Hoof Support, 700 g
  Hoof Support från Krafft är en balanserad sammansättning av viktiga ämnen som bidrar till bättre hovkvalitet, ökar hovtillväxten och motverkar hovsprickor.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Stroppy Mare Mix, 1 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Stroppy Mare Mix, 1 kg
  Hormonförändringar kan ofta orsaka beteendeförändringar hos hästen vilket kan skapa hanteringsproblem. Dodson & Horrell Stroppy Mare Mix är en torkad örtblandning speciellt framtagen till ston med brunstproblem/hormonobalans och beteendeproblem.Karenstid 48 timmar
 • Fodertillskott NAF Oestress, 1 l

  Fodertillskott NAF Oestress, 1 l
  NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, kramplösande örter och magnesium för ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.NAF Oestress finns även i pulverform
 • Loppfrö Biofarmab 2,5 Kg

  Loppfrö Biofarmab 2,5 Kg
  För hästar som går i hagar där det är väldigt lite gräs. När det inte finns något att äta går alltför många hästar och pillar i sig både sand och grus. Så småningom löper hästarna stor&hellip:
 • Stay Calm fodertillskott - 800 g

  Stay Calm fodertillskott - 800 g
  Stay Calm är ett fodertillskott för känsliga hästar med tendens till stress och nervositet. Stay Calm är baserat på en balanserad kombination av tryptofan, B-vitaminer, magnesium och örter som lugnar hästens temperament utan att påverka dess
 • Fodertillskott Trikem Harmony, 900 g

  Fodertillskott Trikem Harmony, 900 g
  Trikem Harmony är ett synbiotiskt fodertillskott med pre- och probioktika som stöttar och stabiliserar hästens tarmflora.
 • Fodertillskott Emin Reumaguard Nyponpulver, 700 g

  Fodertillskott Emin Reumaguard Nyponpulver, 700 g
  Emin Reumaguard Nyponpulver är det kompletta vitamin- och mineraltillskottet till din häst. Innehåller samtliga B-vitaminer, A-, D-, E- och C-vitaminer samt mineraler och spårämnen.
 • Equitop Gonex fodertillskott - 750 g

  Equitop Gonex fodertillskott - 750 g
  Equitop® Gonex stärker ledbrosket, som fungerar som stötdämpare, och motverkar därmed sportskador och överansträngningar. Fodertillskottet innehåller extrakt av grön-läppad mussla (Perna canaliculus) som innehåller rikligt med glukosaminog
 • Fodertillskott Lantmännen Protect E-Selen Torr, 25 kg

  Fodertillskott Lantmännen Protect E-Selen Torr, 25 kg
  En torr vitaminprodukt som används för att täcka ett ökat behov av extra E-vitamin och selen. Fungerar som kompletteringsfoder för samtliga djurslag.
 • Fodertillskott Emin Linfröolja, 2,5 l

  Fodertillskott Emin Linfröolja, 2,5 l
  Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.
 • Quick-Fix för Häst - 30 ml

  Quick-Fix för Häst - 30 ml
  Quick Fix är en högkoncentrerad probiotisk pasta, som hjälper vid tillfällig mag/tarm störning orsakad av olika stressfaktorer. Quick Fix är en kort behandlings kur med hög koncentrerad probiotisk pasta från Protexin®. Pastan kan även hjäl
 • Friska Foal Dispenser - Friska Dispenser

  Friska Foal Dispenser - Friska Dispenser
  Friska Foal Dispenser möjliggör ett enkel och smidigt sätt för att få i vitamintilskottet till ditt föl.    Mulivitaminvätska till produkten finns att köpa här: Friska Foal  Gör det smidigare att förse fölet med tillskott av vitamin. H
ilead