Fodertillskott

För att hästens kropp ska fungera optimalt och undvika bristsjukdomar kan man ibland behöver sätta in fodertillskott. Till den typen av foder räknas till exempel linfröolja, psylliumfrö, vitaminer och spårämnen som koppar, järn och även elektrolyter.

Kategorier: För Leder | För Muskler | För Magen

Populärt inom fodertillskott

 • Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg
  Nypon har ett högt innehåll av lättsmälta A-, B-, K-, och särskilt C-vitaminer (askorbinsyra) som är en stark antioxidant vilket främjar immunförsvaret. Dodson & Horrell Rosehips är ett rent fodermedel vilket betyder att det endast innehåller nypon och de näringsämnen som är naturligt förekommande i nypon.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg
  Devil’s Claw Root (djävulsklorot) är en ört med smärtlindrande egenskaper. Dodson & Horrell Devil’s Claw rekommenderas till hästar och ponnyer som drabbats av muskel- och ledproblem och är bra för hästar med bland annat giktproblem.Observera att blandningen innehåller Devils claw root (djävulsklorot) som från och med 1 januari 2016 finns med på FEIs dopinglista. Tävlingskarens 14 dagar. 
 • Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l

  Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l
  Högkoncentrerat flytande vitamin-, mineral-, aminosyra- och spårämnestillskott i en bas av jästextrakt och honung. Dagligt fodertillskott speciellt framtagit för att tillgodose den tävlande och tränande hästens behov.
 • Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g

  Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g
  Glucosamin är ett av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Behovet ökar i samband med ansträngning och kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv.

Fler tips på fodertillskott

 • Himalaya Saltsten 2-3 kg

  Himalaya Saltsten 2-3 kg
  Himalayasalt är ett rosaskimrande bergsalt som är naturligt rik på mineraler och helt fritt från tillsatser. Utseendet varierar från sten till sten beroende på bergets naturliga skiftningar.En ren naturprodukt fritt från föroreningar och rikt
 • Fodertillskott Trikem Vimital Fokus, 600 g

  Fodertillskott Trikem Vimital Fokus, 600 g
  Vimital Fokus är ett kompletteringsfoder från Trikem som tillför ämnen hästen behöver för att hantera stress och behålla koncentrationen, till exempel vid inlärning, träning, tävling eller transport. Innehåller de beprövat nervstabiliserande ämnena thiamin (B1), tryptofan och magnesium.
 • Master Muscle Biofarmab 90x20 G

  Master Muscle Biofarmab 90x20 G
  Obs! beställningsvara. Master muscle är ett dospackat fodertillskott för hästar som har svårt att sätta muskler. Kartongen innehåller 90 dagsgivor á 20 gram.
 • Nyponpulver Back on Track, 900 g

  Nyponpulver Back on Track, 900 g
  Back on Track Nyponpulver ökar rörligheten i lederna. Nyponpulver är rikt på vitaminer, mineraler och spårämnen samt antioxidanter som hästen behöver.
 • Häst GLM + Kollagen fodertillskott - 900 g

  Häst GLM + Kollagen fodertillskott - 900 g
  Svenska Djurapotekets Häst GLM + Kollagen är ett naturligt tillskott som främjar en stabil ledfunktion med hög rörlighet. Tillskottet innehåller Grönläppad Mussla som hjälper kroppen att bygga bindväv och brosk, samt kollagen som istället
 • Fodertillskott NAF Magic, 1 l

  Fodertillskott NAF Magic, 1 l
  NAF Magic är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott i flytande form med kraftfulla örter som främjar hästens självförtroende och koncentration. Tillskottet passar stressade, nervösa och okoncentrerade hästar.
 • Equitop Pronutrin fodertillskott - 3,5 kg

  Equitop Pronutrin fodertillskott - 3,5 kg
  Equitop Pronutrin® främjar den normala funktionen av magsäckens slemhinna och hjälper till att skydda slemhinnan mot magsyra. Utmärkt att använda även vid foderbyte, avvänjning av föl, i förebyggande syfte för magsår samt vid längre reso
 • NAF B-vitamin 1L

  NAF B-vitamin 1L
  Att tillföra B vitaminer till hästens kost kan hjälpa många hästar som av olika anledningar har en brist av B- vitamin eller under tidsperioden när hästen fäller eller sätter sin päls. Tävlingshästar kan tappa sin förmåga att producera
 • B Vital fodertillskott - 1 l

  B Vital fodertillskott - 1 l
  B Vital är ett flytande fodertillskott som riktar sig till hästar som har Vitamin B brist. Typiska tecken på Vitamin B brist visar sig i form av stress eller utmattning för hästen. Detta uppstår ofta vid hård träning, foderbyte, flytt, fälln
 • Spirulina Biofarmab 650 G

  Spirulina Biofarmab 650 G
  Fodertillskott med spirulina som är rikt på antioxidanter, protein och viktiga aminosyror. Spirulina är en ört som bidrar till att öka hästens muskelmassa och påskynda återhämtningen. Särskilt&hellip:
 • Näringstillskott NP Äkta vetegroddolja 1000 ml

  Näringstillskott NP Äkta vetegroddolja 1000 ml
  Vetegroddsolja är ett utmärkt kosttillskott som enkelt blandas ner i maten till hund, katt, häst, nötkreatur och gnagare.
 • Magbalsam Trikem Vimital Gastro, 1000 g

  Magbalsam Trikem Vimital Gastro, 1000 g
  Vimital Gastro är ett magbalsam särskilt utformat för att skydda magsäcken hos högpresterande hästar som ofta utsetts för stress. Vimital Gastro bidrar även till ett mer effektivt närings- och energiupptag. 
 • Fodertillskott NAF Oestress, 500 g

  Fodertillskott NAF Oestress, 500 g
  NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, magnesium och kramplösande örter som ges till ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.NAF Oestress finns även i flytande form
 • Trikem Vimital MSM- 1000g

  Trikem Vimital MSM- 1000g
  MSM-Metylsulfonylmetan är ett naturligt svavelbaserat essentiellt ämne som bara finns i färsk gröda. Grunden för ämnet skapas i haven där den frigörs i gasform och stiger upp i atmosfären. Påverkan av ozon och UV-ljus omvandlar det till DMS
 • Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g

  Fodertillskott Krafft Joint Support, 700 g
  Joint Support från Krafft är ett unikt hästtillskott med fyra komponenter som är viktiga för att upprätthålla ledernas rörlighet. Tillskottet kan ges till alla hästar men lämpar sig främst till hästar i hård fysisk träning och för äldre hästar.
 • Fodertillskott Emin Linfröolja, 1 l

  Fodertillskott Emin Linfröolja, 1 l
  Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.
 • Tillskottspasta ReCovin ACT Pasta

  Tillskottspasta ReCovin ACT Pasta
  Ett tarmreglerande dietfodertillskott som används vid diarré hos mjölkkor, idisslare och hästar. Denna produkt ska endast användas efter rådfrågning med veterinär.  
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab FiberPlex, 2,7 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab FiberPlex, 2,7 kg
  Dietiskt fodertillskott baserat på fibrer, fermenterad jäst, lecitin, metionin och vitaminer. Motverkar kroniska matsmältningstörningar hos hästar.
 • Fodertillskott Emin Mg Pulse, 1000 g

  Fodertillskott Emin Mg Pulse, 1000 g
  Magnesiumtillskott med smak av äpple, för hästar med lågt intag av magnesium via fodret. Mg Pulse ges även till stressade hästar för en lugnande effekt.
 • Loppfrö Biofarmab 25 Kg

  Loppfrö Biofarmab 25 Kg
  För hästar som går i sandhagar eller på annat sätt får i sig sand, kottar, träbitar mm. Information: loppfrö av mycket hög kvalitet (plantago psyllium l). Bildar rikligt med slem och stimulerar&hellip:
 • Zylkene Equine Pulver - 1000 mg

  Zylkene Equine Pulver - 1000 mg
  Dietiskt kompletteringsfoder med äppelsmak som hjälper häst att hantera stressiga situationer. Med naturligt alfa-casozepine som ger en avslappnande känsla utan dåsighet och bland annat kan användas vid lastning, boxvila, beteendeförändring o
 • Fodertillskott Emin MSM 100%, 500 g

  Fodertillskott Emin MSM 100%, 500 g
  Organiskt svaveltillskott av rent Methyl Sulfonyl Methan (MSM). Fodertillskottet innehåller inga övriga tillsatser.
 • Fodersalt KNZ Raffinerat, 25 kg

  Fodersalt KNZ Raffinerat, 25 kg
  Rent vakuumsalt som kan tillsättas i foderblandningen eller strös över fodert vid behov.
 • Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg

  Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg
  Equitop Myoplast® är ett högkvalitativt fodertillskott utvunnet från alger som tillför aminosyror till musklerna och understödjer en långvarig effekt av muskeluppbyggning från träning. Det innehåller 18 olika aminosyror som är naturliga by
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar, 200 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Munkpeppar, 200 g
  Hormonell obalans kan leda till humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestation. Munkpeppar hjälper till att balansera hormonnivåer naturligt och ges till ston som behöver slappna av men passar lika bra till ”hingstiga” valacker.Observera att det är 48 timmars tävlingskarens.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Loppfrö Äppelsmak, 5 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Loppfrö Äppelsmak, 5 kg
  När hästar går i barmarkshagar kan de få i sig stora mängder sand och grus som samlas i tarmen vilket kan göra att hästen utvecklar sandkolik. Loppfrö hjälper på ett effektivt sätt till att transportera bort detta oönskade material ur tarmen.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Vitamins and Minerals, 2 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Vitamins and Minerals, 2 kg
  Ett koncentrerat vitamin- och mineraltillskott från Dodson & Horrell till lättfödda hästar och ponnyer. Daily Vitamins & Minerals är ett brett kompletteringsfoder med vitaminer, mineraler och aminosyror av hög kvalité i pelletsform.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Linfröolja, 1 L

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Linfröolja, 1 L
  Kallpressad linfröolja är ett utmärkt och skonsamt sätt att öka energimängden i tävlingshästens foder, utan att öka stärkelse- och sockerhalten i foderstaten.
 • Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg

  Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg
  Fodertillskott som innehåller 100 % näringsrika chiafrön av livsmedelskvalitet. Särskilt lämpat för högpresterande hästar som utsätts för hård ansträngning. Tillskottet är rikt på protein,&hellip:
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg
  Hink med naturlig och finkornigt kalktillskott för hästar. Ges när foderstaten innehåller otillräckliga mängder med kalk.
 • NAF Magic flytande 1L

  NAF Magic flytande 1L
  Det finns inga magiska tricks bakom Magic, utan enbart sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap, kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland ann
 • Max Air för friska luftvägar - 1 l

  Max Air för friska luftvägar - 1 l
  Max Air består av en kombination av eteriska oljor, som tillsammans med röd solhatt, kanelbark och eukalyptus renar hästens luftvägar. Max Air är en unik blandning mellan örter och vitaminer som stärker hästens immunsystem och det allmänna v
 • Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g

  Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g
  Superflex Pro för tävlande hästar är NAFs mest avancerade ledtillskott speciellt framtaget för Skandinavien. En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation.Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien
 • Trikem - Strong Blood Järntillskott - 900 g

  Trikem - Strong Blood Järntillskott - 900 g
  Strong Blood är ett kosttillskott som förser din häst med järn, koppar, kobolt, B12 och folsyra. Gemensamt för alla ämnen är att de krävs för att öka produktionen av röda bodkroppar. Röda blodkroppar innehåller proteinet hemoglobin, som
 • Fodertillskott Trikem Vimital Elektrolyt, 5000 g

  Fodertillskott Trikem Vimital Elektrolyt, 5000 g
  Trikem Vimital Elektrolyt är ett effektivt kosttillskott som återställer saltbalansen när hästen svettas. Tillsats av elektrolyter bidrar till snabbare återhämtning och bättre prestation.
 • Trikem Vimital ZINK- 500g

  Trikem Vimital ZINK- 500g
  Ett kosttillskott i form av Zink från Trikem till hästar.Zink är viktigt för kroppen på många sätt. Det är en mineral som ingår i alla kroppens vävnader samt aktiverar över 200 olika enzymer, och är därför mycket viktigt för ex nybilda
 • Äppelcidervinäger Eclipse Biofarmab, 5 l

  Äppelcidervinäger Eclipse Biofarmab, 5 l
  Äppelcidervinäger som blandas i kraftfodret som fodertillskott, som smaksättning av dricksvatten eller som tillsats vid tvättning av häst.
 • SwedenCare - Arthri Aid Powder - 1,2 kg

  SwedenCare - Arthri Aid Powder - 1,2 kg
  Swedencare - ArthriAid PowderDetta tillskott från SwedenCare innehåller Glukosamin, Hyaluron, Chondroitin och MSM - viktiga beståndsdelar i brosk och leders uppbyggnad.I hästens kropp finns det hela 205 ben som binds samman med brosk, ledkapslar,
 • Omega-3-Olja - 200 ml

  Omega-3-Olja - 200 ml
  Omega-3 i sin mest koncentrerade form med högt innehåll av fettsyrorna EPA (Eikosapentaensyra) och DHA (Dokosahexaensyra) till hund, katt och häst. En helt naturliga produkt, framställd av naturliga oljor från fiskens kroppsfett.   Regelbundet
 • Horse Lik - 25 kg

  Horse Lik - 25 kg
  Aveve Horse Lik är en vitamin och mineralhink till häst, en slickhink. En smakrik slickhink som ger hästarna alla mineraler och spårämnen som de behöver. Hästen går själv till hinken vid behov, den passar perfekt på sommarbetet för att se
 • Omega-3-Olja - 500 ml

  Omega-3-Olja - 500 ml
  Omega-3 i sin mest koncentrerade form med högt innehåll av fettsyrorna EPA (Eikosapentaensyra) och DHA (Dokosahexaensyra) till hund, katt och häst. En helt naturliga produkt, framställd av naturliga oljor från fiskens kroppsfett.   Regelbundet
 • Digest Balancer fodertillskott - 1,5 kg

  Digest Balancer fodertillskott - 1,5 kg
  Digest Balance bibehåller och återskapar en normal och hälsosam tarmflora för din häst genom välgörande örter som kamomill, ingefära, fänkål och gentiana. De mycket effektiva fibrerna FOS och MOS stödjer tillväxten av goda bakterier i ma
 • Fodertillskott Krafft Gastro Support, 500 g

  Fodertillskott Krafft Gastro Support, 500 g
  Gastro Support är ett mag- och tarmtillskott från Krafft som bibehåller en sund grovtarmsfunktion genom att tillföra B-vitaminer, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid akuta störningar.
 • NAF Mint- 500g

  NAF Mint- 500g
  NAF Mint är perfekt till kräsna hästar som är kräsna eller skeptiska till nytt foder. Strö lätt över fodret, bör tillsättas i den dagliga foderrutinen för att bibehålla effekt och aptit.Hästar & Ponnyerg/dagMått/dagHästar & Pon
 • Fodertillskott NAF EnerG, 2 l

  Fodertillskott NAF EnerG, 2 l
  Fodertillskott NAF EnerG är rikt på järn, zink, koppar och ett brett spektrum av B vitamin till stöd för energiomsättningen. Tillskottet är perfekt att ge vid uthållighetsdicipliner och till hästar som lätt tappar i blodnivå.
 • NAF M-Power 900g

  NAF M-Power 900g
  M Power är en unik naturligt utformad formula, rik på aminosyror, som är byggstenen i protein, vilket är viktigt för hälsosam tillväxt av muskelvävnad. Innehåller även naturlig källa av antioxidanter som arbetar tillsammans med utvalda ör
 • Fodertillskott NAF Ensilage Balans, 1,8 kg

  Fodertillskott NAF Ensilage Balans, 1,8 kg
  NAF Ensilage Balans är ett fodertillskott för hästar som reagerar med lös avföring vid intag av hösilage och när möjligheterna att ge hö inte finns. Med mineraler, vitaminer och levande jästkultur för ett komplett näringsmässigt stöd och en god mag-tarmfunktion.
 • Trikem Vimital Hyaluron 100- 1000ml

  Trikem Vimital Hyaluron 100- 1000ml
  VIMITAL Hyaluron 100 från TRIKEM är ett fodertillskott som kompletterar kroppens egna produktion av hyaluronsyra finns i lederna och är innehållet i ledvätskan. Det finns studier som visar att hyaluronsyra kan tas oralt för att sedan tas upp vi
 • Fodertillskott Trikem Vimital MSM, 500 g

  Fodertillskott Trikem Vimital MSM, 500 g
  Vimital MSM innehåller metylsulfonylmetan - ett naturligt svavelbaserat essentiellt ämne som bara finns i färsk gröda. För hästar är gräs den viktigaste källan.  
 • Fodertillskott Vimital Protein Complex, 12 kg

  Fodertillskott Vimital Protein Complex, 12 kg
  Vimital Protein Complex Pro Balance är ett högkoncentrerat proteintillskott baserat på en unik fermenterad jästfiberblandning. Fodertillskottet ger en skonsam stärkelsefri energi där fibern och jästkulturens prebiotiska effekt förbättrar balansen i tarmens mikroflora och bidrar till ökat näringsupptag.
 • NAF Laminaze- 1,5 kg

  NAF Laminaze- 1,5 kg
  En korrekt fodergiva och en disciplinerad hästhållning är avgörande för att minska risken för fång hos din häst eller ponny men tyvärr räcker sällan detta hela vägen. Laminaze är en unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, bioti
ilead