Fodertillskott

För att hästens kropp ska fungera optimalt och undvika bristsjukdomar kan man ibland behöver sätta in fodertillskott. Till den typen av foder räknas till exempel linfröolja, psylliumfrö, vitaminer och spårämnen som koppar, järn och även elektrolyter.

Kategorier: För Leder | För Muskler | För Magen

Populärt inom fodertillskott

 • Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Rosehips, 1,5 kg
  Nypon har ett högt innehåll av lättsmälta A-, B-, K-, och särskilt C-vitaminer (askorbinsyra) som är en stark antioxidant vilket främjar immunförsvaret. Dodson & Horrell Rosehips är ett rent fodermedel vilket betyder att det endast innehåller nypon och de näringsämnen som är naturligt förekommande i nypon.
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1,5 kg
  Devil’s Claw Root (djävulsklorot) är en ört med smärtlindrande egenskaper. Dodson & Horrell Devil’s Claw rekommenderas till hästar och ponnyer som drabbats av muskel- och ledproblem och är bra för hästar med bland annat giktproblem.Observera att blandningen innehåller Devils claw root (djävulsklorot) som från och med 1 januari 2016 finns med på FEIs dopinglista. Tävlingskarens 14 dagar. 
 • Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l

  Fodertillskott Foran Equine Products Chevinal Plus, 5 l
  Högkoncentrerat flytande vitamin-, mineral-, aminosyra- och spårämnestillskott i en bas av jästextrakt och honung. Dagligt fodertillskott speciellt framtagit för att tillgodose den tävlande och tränande hästens behov.
 • Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g

  Fodertillskott Emin Glucosamin, 500 g
  Glucosamin är ett av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Behovet ökar i samband med ansträngning och kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv.

Fler tips på fodertillskott

 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Chiafrö, 2,5 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Chiafrö, 2,5 kg
  Chia är ett näringsrikt frö med högt innehåll av protein, fett, mineraler, vitaminer och antioxidanter. Chiafrön är perfekt att utfodra med före eller efter arbete för att öka hästens uthållighet och återhämtning.
 • Omega-3-Olja - 200 ml

  Omega-3-Olja - 200 ml
  Omega-3 i sin mest koncentrerade form med högt innehåll av fettsyrorna EPA (Eikosapentaensyra) och DHA (Dokosahexaensyra) till hund, katt och häst. En helt naturliga produkt, framställd av naturliga oljor från fiskens kroppsfett.   Regelbundet
 • Nutrolin® Horse Joint Duo - 900 ml + 600 ml

  Nutrolin® Horse Joint Duo - 900 ml + 600 ml
  Även om fiskolja eller fisk inte hör till hästars naturliga föda, så gynnas hästen märkbart av fiskoljans Omega 3 fettsyror: DHA, DPA, EPA och ETA som alla ingår i Joint Duo. Fiskoljans Omega 3 fettsyror dämpar inflammationer 10 gånger bät
 • SwedenCare - MSM 100% - 1,5 kg

  SwedenCare - MSM 100% - 1,5 kg
  SwedenCare - MSM 100%MetylSulfonylMetan - även kallat MSM är en svavelförening som förekommer naturligt i kroppen hos både djur och människor. MSM är viktigt när det kommer till cellbildningen i kroppen och hjälper bland annat till med uppby
 • Svaveltillskott Eclipse Biofarmab MSM, 500 g

  Svaveltillskott Eclipse Biofarmab MSM, 500 g
  MSM är ett organiskt svaveltillskott till häst. Bidrar med naturlig näring till hästens hovar, muskler, senor och ligament.
 • Fodertillskott Krafft Oil, 10 l

  Fodertillskott Krafft Oil, 10 l
  Krafft Oil är en ren rapsolja av livsmedelskvalitet som ger ett rent, koncentrerat energitillskott i skonsam form. Oljan är rik på nyttiga fettsyror som bidrar till blank hårrem och ett gott allmäntillstånd.
 • Fodertillskott NAF Respirator Boost, 1 l

  Fodertillskott NAF Respirator Boost, 1 l
  NAF Respirator Boost är ett fodertillskott för hästar som visar på nedsättning av lungfunktionen relaterat till allergi, pollen, damm eller andra luftvägsirritationer. Tillskottet ger ett kraftfullt och slemlösande stöd för luftvägarna.
 • Trikem - Strong Blood Järntillskott - 900 g

  Trikem - Strong Blood Järntillskott - 900 g
  Strong Blood är ett kosttillskott som förser din häst med järn, koppar, kobolt, B12 och folsyra. Gemensamt för alla ämnen är att de krävs för att öka produktionen av röda bodkroppar. Röda blodkroppar innehåller proteinet hemoglobin, som
 • Fodertillskott Foran Equine Products Feratone, 1 l

  Fodertillskott Foran Equine Products Feratone, 1 l
  Homogeniserat järntillskott med koppar, kobolt och B-vitaminer i sirapsform för häst. Fodertillskott att användas då det dagliga fodret inte innehåller tillräckliga mängder järn.
 • Equitop Gonex fodertillskott - 750 g

  Equitop Gonex fodertillskott - 750 g
  Equitop® Gonex stärker ledbrosket, som fungerar som stötdämpare, och motverkar därmed sportskador och överansträngningar. Fodertillskottet innehåller extrakt av grön-läppad mussla (Perna canaliculus) som innehåller rikligt med glukosaminog
 • SwedenCare - Equine gold - 1,5 kg

  SwedenCare - Equine gold - 1,5 kg
  Miljontals vänliga bakterier går förlorade från hästens matsmältningskanal varje dag. Dessa bakterier hjälper matsmältningen och är lika viktiga för hästar som för människor. Sjuttio procent av hästens immunsystem beror på en hälsosam
 • Trikem Vimital ZINK- 500g

  Trikem Vimital ZINK- 500g
  Ett kosttillskott i form av Zink från Trikem till hästar.Zink är viktigt för kroppen på många sätt. Det är en mineral som ingår i alla kroppens vävnader samt aktiverar över 200 olika enzymer, och är därför mycket viktigt för ex nybilda
 • Fodertillskott Krafft Magnesium, 130 g

  Fodertillskott Krafft Magnesium, 130 g
  Krafft Magnesium förebygger den magnesiumbrist som under vissa år är relativt vanlig bland svenska hästar och som bland annat påverkar muskelfunktionen och hästens mentala balans negativt.
 • Fodertillskott NAF Superflex, 1 l

  Fodertillskott NAF Superflex, 1 l
  NAF Superflex är ett flytande fodertillskott med en unik sammansättning som främjar god ledhälsa. Passar alla hästar som tränas regelbundet och kan även ges i samband med och efter ledskada, under rehabilitering och till äldre hästar oavsett träningsgrad.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Djävulsklo, 600 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Djävulsklo, 600 g
  Djävulsklo är en afrikansk ört som passar bra att ge i förebyggande syfte för att minska stelhet och stimulera rörlighet på äldre hästar eller när liknande problem redan uppkommit.Observera att det är 14 dagars tävlingskarens och att djävulsklo inte ska ges till dräktiga ston eller djur med magsår.
 • Fodertillskott Emin Linfröolja, 2,5 l

  Fodertillskott Emin Linfröolja, 2,5 l
  Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.
 • Fodertillskott Trikem Thiamin, 500 g

  Fodertillskott Trikem Thiamin, 500 g
  Vitamin B1 (Thiamin) är en klassisk del i behandlingen av patellaupphakning enligt veterinärs föreskrift. Överdosering av Thiamin kan också ha en lugnande effekt på hästar med svårartade nervösa besvär. 
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Breathe Free Mix, 1 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Breathe Free Mix, 1 kg
  Förutom att se till att hästen står i en dammfri miljö, med strö och foder anpassat till hästar som lider av COPD (kroniska luftvägsproblem), kan ytterligare komplement vara behövligt. Dodson & Horrell Breathe Free Mix är en torkad örtblandning som hjälper till att understödja luftvägarna. 
 • Spirulina Biofarmab 650 G

  Spirulina Biofarmab 650 G
  Fodertillskott med spirulina som är rikt på antioxidanter, protein och viktiga aminosyror. Spirulina är en ört som bidrar till att öka hästens muskelmassa och påskynda återhämtningen. Särskilt&hellip:
 • Quick-Fix för Häst - 30 ml

  Quick-Fix för Häst - 30 ml
  Quick Fix är en högkoncentrerad probiotisk pasta, som hjälper vid tillfällig mag/tarm störning orsakad av olika stressfaktorer. Quick Fix är en kort behandlings kur med hög koncentrerad probiotisk pasta från Protexin®. Pastan kan även hjäl
 • Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g

  Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g
  Superflex Pro för tävlande hästar är NAFs mest avancerade ledtillskott speciellt framtaget för Skandinavien. En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation.Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien
 • Djävulsklo Biofarmab 600 G

  Djävulsklo Biofarmab 600 G
  Fodertillskott som endast innehåller den naturliga afrikanska örten djävulsklo. Utfodras i förebyggande syfte för att minska stelhet och stimulera rörligheten hos äldre hästar. Effekt uppnås först&hellip:
 • Fodertillskott Lantmännen Protect Foderjäst, 20 kg

  Fodertillskott Lantmännen Protect Foderjäst, 20 kg
  Ett fodertillskott från Lantmännen med naturliga vitaminer och aminosyror för nötkreatur och får.
 • Fodertillskott Krafft Gastro Support, 3 kg

  Fodertillskott Krafft Gastro Support, 3 kg
  Gastro Support är ett mag- och tarmtillskott från Krafft som bibehåller en sund grovtarmsfunktion genom att tillföra B-vitaminer, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid akuta störningar.
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab BioGlucomin 450 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab BioGlucomin 450 g
  Högkoncentrerad glukosamin med inulin och oligofructose. Speciellt lämplig för aktiva hästar, äldre hästar samt hästar som utsätts för hård ansträngning.  
 • Fodertillskott NAF Devil's Relief, 1 l

  Fodertillskott NAF Devil's Relief, 1 l
  NAF Devil’s Relief är ett fodertillskott med djävulsklo, kraftfulla antioxidanter och MSM som ger lindring till äldre hästar, vid mindre skada, bristningar och svullnader.Observera att djävulsklo ej ska ges till dräktiga ston
 • Fodertillskott Dodson and Horrell Stroppy Mare Mix, 1 kg

  Fodertillskott Dodson and Horrell Stroppy Mare Mix, 1 kg
  Hormonförändringar kan ofta orsaka beteendeförändringar hos hästen vilket kan skapa hanteringsproblem. Dodson & Horrell Stroppy Mare Mix är en torkad örtblandning speciellt framtagen till ston med brunstproblem/hormonobalans och beteendeproblem.Karenstid 48 timmar
 • Rödbeta Biofarmab 650 G

  Rödbeta Biofarmab 650 G
  Fodertillskott som innehåller 100 % ekologiskt rödbetextrakt av livsmedelskvalité. Rikt på vitaminer och mineraler som hjälper till att upprätthålla hästen dagliga näringsupptag. Utfodras i syfte&hellip:
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Spirulina, 650 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Spirulina, 650 g
  Spirulina är en av de rikaste källorna till protein (upp till 70 %) och är rikt på antioxidanter. Fodertillskottet bidrar till att öka hästens muskelmassa, påskynda återhämtningen efter hårt arbete och kan även öka fertiliteten hos djur.
 • Fodertillskott NAF Easy Breathing, 1 l

  Fodertillskott NAF Easy Breathing, 1 l
  Fodertillskott NAF Easy Breathing ger ett bra stöd för underhållet av friska och rena lungor och ges vid lättare form av luftvägsirritationer. Easy Breathing är ett bra komplement till Respirator Boost då produkten är fri från karens i samband med tävling. 
 • Äppelcidervinäger Eclipse Biofarmab, 5 l

  Äppelcidervinäger Eclipse Biofarmab, 5 l
  Äppelcidervinäger som blandas i kraftfodret som fodertillskott, som smaksättning av dricksvatten eller som tillsats vid tvättning av häst.
 • Fodertillskott Emin Linfröolja, 1 l

  Fodertillskott Emin Linfröolja, 1 l
  Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.
 • Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg

  Equitop Myoplast fodertillskott - 1,5 kg
  Equitop Myoplast® är ett högkvalitativt fodertillskott utvunnet från alger som tillför aminosyror till musklerna och understödjer en långvarig effekt av muskeluppbyggning från träning. Det innehåller 18 olika aminosyror som är naturliga by
 • Trikem Vimital Collagen PS- 600g

  Trikem Vimital Collagen PS- 600g
  Med VIMITAL Collagen PS får du ett heltäckande tillskott av kroppsegna och naturliga ämnen som ingår i underhållet av ledernas alla delar och slitytor. Den innehåller Collagen typ I, Collagen typ II, Hyaluronsyra, MSM och Chondroitin, vilka all
 • Loppfrö Biofarmab 5 Kg

  Loppfrö Biofarmab 5 Kg
  För hästar som går i sandhagar eller på annat sätt får i sig sand, kottar, träbitar mm. Information: loppfrö av mycket hög kvalitet (plantago psyllium l). Paketerat i plasthinkar för bästa hygien&hellip:
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kiselgur Forte, 500 g

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Kiselgur Forte, 500 g
  Naturligt kiseltillskott med hög renhet för häst. Passar perfekt vid behov av starkare hovar och bättre hårrem.
 • Fodertillskott NAF Oestress, 1 l

  Fodertillskott NAF Oestress, 1 l
  NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, kramplösande örter och magnesium för ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.NAF Oestress finns även i pulverform
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Linfröolja, 2,5 L

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Linfröolja, 2,5 L
  Kallpressad linfröolja är ett utmärkt och skonsamt sätt att öka energimängden i tävlingshästens foder, utan att öka stärkelse- och sockerhalten i foderstaten.
 • Trikem Vimital Focus- 600g

  Trikem Vimital Focus- 600g
  Med VIMITAL Fokus får du ett heltäckande tillskott som tillför näringsämnen som hästen behöver i stresshantering och koncentration vid ex inlärning, träning, tävling eller transport. Tillskottet innehåller Thiamin (vit B1), tryptofan och m
 • Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg

  Chiafrö Biofarmab 2,5 Kg
  Fodertillskott som innehåller 100 % näringsrika chiafrön av livsmedelskvalitet. Särskilt lämpat för högpresterande hästar som utsätts för hård ansträngning. Tillskottet är rikt på protein,&hellip:
 • Fodertillskott Krafft Electrolytes Pro, 1,2 kg

  Fodertillskott Krafft Electrolytes Pro, 1,2 kg
  Electrolytes Pro från Krafft är ett effektivt hästtillskott som ersätter förlust av flera viktiga elektrolyter i samband med till exempel blöt avföring och krafitg svettning. 
 • Omega-3-Olja - 1 l

  Omega-3-Olja - 1 l
  Omega-3 i sin mest koncentrerade form med högt innehåll av fettsyrorna EPA (Eikosapentaensyra) och DHA (Dokosahexaensyra) till hund, katt och häst. En helt naturliga produkt, framställd av naturliga oljor från fiskens kroppsfett.   Regelbundet
 • Fodertillskott Trikem Vimital Hoof, 1000 g

  Fodertillskott Trikem Vimital Hoof, 1000 g
  Trikem Vimital Brahov är ett effektivt fodertillskott med Biotin, Zink, MSM och utvalda aminosyror som ökar hovens uppbyggnad. Zinken är i kelaterad form (bunden till protein) som är lättupptagligt för hästen.
 • Fodertillskott NAF Slim, 3,3 kg

  Fodertillskott NAF Slim, 3,3 kg
  NAF Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott i pelletsform för hästar och ponnyer som är benägna att gå upp i vikt.
 • NAF Slim - 3,3kg

  NAF Slim - 3,3kg
  Till hästar som verkar leva på luft och som fortfarande är överviktiga. Den självklara lösningen kan tyckas vara att minska deras intag av föda, men detta kan då resultera i att hästen drabbas av vitamin- och mineralbrist. Slim är ett natur
 • Joint N' Mobility fodertillskott - 800 g

  Joint N' Mobility fodertillskott - 800 g
  Joint N’ Mobility är ett effektivt fodertillskott som säkerställer att hästen harsunda, stabila och smidiga leder. Sammansättningen består av polyaminosackarid, MSM och Chondroitin som stärker leder och ledbrosk, samt stimulerar produktionen
 • Loppfrö Biofarmab 25 Kg

  Loppfrö Biofarmab 25 Kg
  För hästar som går i sandhagar eller på annat sätt får i sig sand, kottar, träbitar mm. Information: loppfrö av mycket hög kvalitet (plantago psyllium l). Bildar rikligt med slem och stimulerar&hellip:
 • Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg

  Fodertillskott Eclipse Biofarmab Foderkrita, 6 kg
  Hink med naturlig och finkornigt kalktillskott för hästar. Ges när foderstaten innehåller otillräckliga mängder med kalk.
 • Nutrolin® Horse Sport - 2000 ml

  Nutrolin® Horse Sport - 2000 ml
  Nutrolin® Horse Sport är en unik, samverkande produkt som hjälper tävlings-och sporthästens kropp att orka bättre vid hård ansträngning, samtidigt som oljeblandningen hjälper hästen att återhämta sig snabbare efter sin prestation. Oljan i
 • Zosfor Foran 1 Kg

  Zosfor Foran 1 Kg
  Zosfor är ett naturligt fodertillskott för högpresterande hästar. Burken om 1 kg ger omkring 36 dagsgivor.
 • Fodertillskott Granngården Melass, 5 l

  Fodertillskott Granngården Melass, 5 l
  En flytande svensk foderråvara från sockerbetan. Melass utfodras som ett kompliment till fodergivan för havrebaserade foderstater.
 • Fodertillskott Krafft KopparJärn, 700 g

  Fodertillskott Krafft KopparJärn, 700 g
  Krafft KopparJärn fodertillskott med koppar och järn ger de två viktiga spårämnena i den form (organiskt bundna) som hästen har lättast att ta upp. Behovet fastställs via blodprov eller efter kontakt med veterinär.
ilead